61275 den gomdum abiler,stop 61650..
Printable View
61275 den gomdum abiler,stop 61650..
[QUOTE=stonhand;149388]Yok be hocam nerde onun gibisi milyonda bir gelir adama elli kere sorduk bizede eğitim ver dedik yok illa balık veriyor ama balık tutmayı öğretmiyor.
Üstadı ilk açtığı topik ve öncesinden bu yana bilirim [COLOR="Blue"][B]krizde ilk mal alın dediğinde U100 20.500 deydi [/B][/COLOR]arada bazen çok temiz bar çalışmaları verirki tadından yenmez ( şu saatte şu olacak der ve %90 tutar)[/QUOTE]
Krizde U100 en düşük 20912,19 görmüş 20/11/2008de.
[QUOTE=elstock;149392]Abiler merhabalar;2 gundur isyerinden forumu actım ama yazı yazacak zaman bulamadım isyerinde durumlar karısık birazz..[COLOR="Red"][B]Ben tam isi bırakıp,vobla ilgilenme planları yaparken adamlar beni yükseltti..[/B][/COLOR]Bu krizde sadece seni yukseltik diyip yüzde 5 de maas artırdılar allah razı olsun gercekten iyi oran:)..Artık senior engineer oldum dostlarım Türkiye icin üretmeye devam dediler,bende sektirinsaynee dedim icimden,vobda para mı saydınız tohumuma dedim..Bu arada ayı olarak yanınıza 61300 ü görürse gelicem abiler üwwwwww:)
Astatin,Selcuklu ustalarım yine koymussunuz bebegi takdirlerimi sunarım..[/QUOTE]
Terfi alamayanlara tüyo :
İşi bırakır VOBa geçerim diyin. .kom
[QUOTE=Kennym;149401]short ta direnenen ky varmı benden başka :) uleee yalnız kaldım boğaların arasında..[/QUOTE]
jani var kuzukulak kalmış en son.
neden şortum..aha bu yüzden..ama bu sefer yeşil halka yok..TGG 4 de risk aldım..ama 250 puan geri gelse sistem bağırsakalrı satarım diyor..son iki bar, mal verme operasyonu gibi duruyor..en kötü boll bandın üstüne geri gelir 61000 e falan..umarım
[IMG]http://i37.tinypic.com/21kfew1.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;149410]işlem yok 675 long devam . .stop yazılı .. Alım satım ekranı kapalı ...[/quote]
iyldsyasek
61325 geçtiği anda hedef feza demedi demeyin.
Geçen yükselişte 61325 git gel git gel kaç posta gitti geldi Allah bilir üstüne 62,000 zirvesinide sadece bir kaç saniye gördü endeks oda açılışta gapla gördü sonra hoppala şelllaaleee
---------------
Nomura International analistleri bugün yayınladıkları raporda
kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye'ye açıkça olması gerekenden
daha düşük değerlendirdiğini ifade ettiler. Analistler, Türkiye'in
reformlar konusunda göstereceği ilerleme ve mali çıpaya bağlı olarak
kredi notunun düzeltme amaçlı artırımlarla yatırım yapılabilir
seviyeye gelecek 18-21 ay içinde ulaşmasını bekliyorlar.
Türkiye'nin kredi notu yatırım yapılabilir seviyenin 3 derece
altında bulunuyor.
----------------
* q. larım hala konusuyolar haber yolluyolar. yaf nasıl bi çark aga bu :D tüm oyuncular sana destek cıkıyo...
waayq..bariz satış baskısı var..ama acaba satış baskısı süsü verilmiş alış baskısımı bu
dün gece neler konuşuyorduk şimdi neredeyiz peh..
sabahki 500 puanlık tokadı telafi edip üstüne 200 de avantaj aldık bakalım.
halen long..
[quote=VOBiX;149419]Krizde U100 en düşük 20912,19 görmüş 20/11/2008de.[/quote]
hocam 20 kasımıda hatırlıyorum hatta tüpraş taban taban gibdiyordu ama ben 20500 hatırlıyordum ne diyeyim sizinki doğrudur yanlışımız olduysa affola
ancak üstat tamda ümitlerin tükendiği bir anda ben mallandım arkadaş işte tamda mal alınacak zaman bu zaman dedi hatta global holding ve birkaç banka hissesimi ne almıştı sonrasında TV deki yorumcular bile endeks 16000 olur derken üstat haklı çıkmıştı.
Ayu Boğa herkese diyorum..yolluyorum birlikleri..bütün gün dinlendiler..oğa göre