ikili tepeyse bu iyi yerden sattık ama degilse bitirecekler gibi shortları..
Printable View
ikili tepeyse bu iyi yerden sattık ama degilse bitirecekler gibi shortları..
iş yatırım en iyi alıcıyken epey hafifledi.
pasta satışa döndü genel kültür olarak :)
keşif birliklerinin taciz atışları başladı...az sonra kontrgerillayı salıyorum
[QUOTE=YAVUZHAN;149432]iş yatırım en iyi alıcıyken epey hafifledi.
pasta satışa döndü genel kültür olarak :)[/QUOTE]
pastanın süsü de biz olduk bugunluk bakalım shortları tasıyabılecekmıyız.. muhtemelen yedirecekler bize bunları .dng.dng ama dayak yemeden dövmeyide öğrenemicez gibi..
bu stress çekilmezmiş :) yalnız shortcuları kurt kapii piyasada..
[quote=Kennym;149435]bu stress çekilmezmiş :) yalnız shortcuları kurt kapii piyasada..[/quote]
Kurt Avcılarınıda yolladım patron...ilk raporlar, boğalarda sıkı direnç var şeklinde..ama 1 tabur zırhlı da var peşisıra...manyak savaş oalcak dur bakalım
hay**.. böyle zamanlarda hep yalnız kalıyorum...alooo şortcular nerdesiniz..huuopp..jani nerde mani..şşş
[QUOTE=stonhand;149429]hocam 20 kasımıda hatırlıyorum hatta tüpraş taban taban gibdiyordu ama ben 20500 hatırlıyordum ne diyeyim sizinki doğrudur yanlışımız olduysa affola
ancak üstat tamda ümitlerin tükendiği bir anda ben mallandım arkadaş işte tamda mal alınacak zaman bu zaman dedi hatta global holding ve birkaç banka hissesimi ne almıştı sonrasında TV deki yorumcular bile endeks 16000 olur derken üstat haklı çıkmıştı.[/QUOTE]
Rakamlarda hata oalbilir diye söyledim. Yoksa zamanlaması ve yorumu iyidir ama ben 20900ün altını hatırlamadığım için grafikten baktım. Belki 21500tür rakam. Gerçi 25500 olsa bile ne olur ki endeks ikiye katlamış 48000 olmuş. Yine de haklı çıkmış. .brv
[QUOTE=Astatin;149437]hay**.. böyle zamanlarda hep yalnız kalıyorum...alooo şortcular nerdesiniz..huuopp..jani nerde mani..şşş[/QUOTE]
jani 15:30da pes etmiş olabilir.
bunlar iice makas işine girdiler... hayırlısı diip bekleyelim bakalım..
[QUOTE=Kennym;149435]bu stress çekilmezmiş :) yalnız shortcuları kurt kapii piyasada..[/QUOTE]
Kenny Paşam şimdi amerikada imf van minut van minut derse şelale şelale
[QUOTE=Astatin;149436]Kurt Avcılarınıda yolladım patron...ilk raporlar, boğalarda sıkı direnç var şeklinde..ama 1 tabur zırhlı da var peşisıra...manyak savaş oalcak dur bakalım[/QUOTE]
asteton patron .. ben stopu yazdım long devam .. selçuklu orduları .. istirahette ..
[B]tarafsız bölgedeler şimdilik[/B] ..
[B][U]ama her an harekete geçmek içinde hazırlar ..belki sana destek atabilirm ama sanmıyorum . [/U][/B]
[B][I][U]bu şekilde yazı stilide iyi oluyomuş hehehe :D:D:D:D:D[/U][/I][/B]