-
[quote=YAVUZHAN;149474]spotu % 1 + ya getirirlerse son 15 dk yine ağzımızı açık bırakır bunlar..
bu gece selçuklu kumandanın ordusundayım gibi..
60500 den uzun,arada 250-100 doldur boşalt yaptım ki bende şaşırdım becerebildiğime :)
selçuklu kumandanım askerde mg 3 çüydüm haberin ola,bol açılı bir tepe ayarla bana :)[/quote]
dilimi eşşek arısı soksun :)
spotu % 1 + beklerken olan + yıda silecek adamlar..
itekliyorlar trenden in diye ama inatla tutunuyoruz bakalım.
son 25 dk hala alda tatar..ama flat durumada çok yakın..
-
[quote=Astatin;149476]roppa..TGG 3 e düştü..saldırın yiğitler..jani yi kurtarın..selçukluyu sağ getirin[/quote]
marasalim....
bana yapmadiklari eziyet kalmadi....ceryana verdiler...filistin askisina taktilar....yunlerimi komple tras ettiler....alaman keferenin elindeyim....
yettin yettinnnnnn....
yoksam sis kebaba takarlar beni....
-
spotu 48.500 e yakın kapatırlarsa eğer yarın sabah gözlerimizi açtığımızda kuvvetli direnci paramparça olarak görebiliriz..:)
-
[QUOTE=Astatin;149476]roppa..TGG 3 e düştü..saldırın yiğitler..jani yi kurtarın..selçukluyu sağ getirin[/QUOTE]
teessuf ederim sabah beri çarpışıyoz biraz destekte bana yollasana üüü bi ara sol kanadı tek tuttum o derece..
-
[quote=Astatin;149478]dikkaytttttttt...61025 de sat sinyali geldi geçic...übe alerrrrttt...saldırrrrrrrr....[/quote]
Achtunggg--Das istt eine meine kuskuneeee fur ıhre voborsa freundlichenn...
-
[QUOTE=jani;149475]bilgisayarima virus dikti deyyuzlar....onunla ugrasiyorum....[/QUOTE]
[url]http://www.combofix.org/[/url]
-
[QUOTE=jani;149481]marasalim....
bana yapmadiklari eziyet kalmadi....ceryana verdiler...filistin askisina taktilar....yunlerimi komple tras ettiler....alaman keferenin elindeyim....
yettin yettinnnnnn....
yoksam sis kebaba takarlar beni....[/QUOTE]
Asti elini çabuk tut yoksa sabun olacak jani.
-
[quote=elstock;149484]Achtunggg--Das istt eine meine kuskuneeee fur ıhre voborsa freundlichenn...[/quote]
ıch bitte şvayne mutte mıh kominayzeeeeeeeee şivin şivinnnnnnn
Eğerki milleti geceye long sokacaklarsa bugün kapanışta en yüksekten kapamalılarrrr yarında bugünkü verdiklerini fazlasıyla almalılar yoksa herkes kazanacaksa pala kimden para kazanacakkk
-
24.09.2009 16:53:04 *ımf/ahmed, "türkiye ile görüşmelerde yeni bir gelişme yok"
-
[QUOTE=stonhand;149487]ıch bitte şvayne mutte mıh kominayzeeeeeeeee şivin şivinnnnnnn
Eğerki milleti geceye long sokacaklarsa bugün kapanışta en yüksekten kapamalılarrrr yarında bugünkü verdiklerini fazlasıyla almalılar yoksa herkes kazanacaksa pala kimden para kazanacakkk[/QUOTE]
pala bi benden kazanıyo * q :D:D:D:D:D
-
[quote=Kennym;149489]pala bi benden kazanıyo * q :D:D:D:D:D[/quote]
bide benden :..:
-
[quote=Kennym;149489]pala bi benden kazanıyo * q :D:D:D:D:D[/quote]
[quote=demir;149490]bide benden :..:[/quote]
Geçen haftada bendennn .dng.dng.dng