uzun bi çubuk çekme sırasıdır yukarı....
yürüyün koçlar.....
Printable View
uzun bi çubuk çekme sırasıdır yukarı....
yürüyün koçlar.....
jani ye özel paraşütçu birliklerini gönderiyoruz.ya onu kurtarırlar yada daha fazla işgence görmesindiye tarafımızca telef edilir.
veriye long...
Son 1 dk zıplaaaaaaaa çekirgeeee günün en tepesinden kapa ulen Allahsız Çekirge tepeden shortlayalım ulennnnnn
Ulen ABD senin verininde taaaaaa ...............qqqqqqqqq emi ulen sabahtan beri bu anı bekliyorum Allahsızlar veri ile 61350 üstüne atar temiz short açarız dedik m...... ..duğum verisi kötü geldi vob göçtü yuh be şimdi yiyosa burdan shortla
vay a&q...
veri varmış ya...
asti sistemde sat kesinleşti mi..61150 den geceye kısa..
925 filat abiler...jani az daha sabret..
ne savunmaydı be.. yıllardır age of empires 2 expansiton oynarım boyle rusha karsı koyma görmedim.. resmen flush yedikten sonra anabinayı ve koyluleri korumus ustune castle olup night cıkarmıs komutan gibi hissettim kendimi.. aganın bikac askeri daha var bizim basede ama onlarıda artık ins yarın cıkarıcaz tarlayı bagı bahceyi yeniden yapılandırığ imparial olmus halde dalıcaz agaya..
:)Nasıl gider savaşırmısınız daha.:..:Benim 5 dklık sat verdi
ula gene şort..full artı full
[quote=jani;149481]marasalim....
bana yapmadiklari eziyet kalmadi....ceryana verdiler...filistin askisina taktilar....yunlerimi komple tras ettiler....alaman keferenin elindeyim....
yettin yettinnnnnn....
yoksam sis kebaba takarlar beni....[/quote]
Samuel unclenin iletişim sistemiyle TİT devrede DAYAN....boks.
selçuklu kumandan çürüğe ayırdılar mg 3 çünü haberin ola :)