[quote=The Tatar;265954]15:00 barında str 73900 den sat dedi,doğrumuyum ?[/quote]
doğrusun tatarım...:)
Printable View
[quote=The Tatar;265954]15:00 barında str 73900 den sat dedi,doğrumuyum ?[/quote]
doğrusun tatarım...:)
[quote=saraylı;265974]STR malum sistemlerden diğil...:..:
o kadar izah ettim ,daha kimse anlamamış,bu iyi bişi...
STR basit gibi gözüken zor bi sistem esasında ve üzerinde düşünülmesi gerekiyo...:)
haa selçuklum anlamış ....:)
evet dediğin gibi ,
wma lar daha önce kesmiş,esasında al var demektir,ama filtre olarak ema55 seviyesinin yukarı kırılmasını bekliyoz,
o da kırılınca ;bar kapanışını beklemeden dalıyoz,..
tekrar ema 55 altına geldi ,aynı çubukta ,flat yapıyoz...[/quote]
son sinyalde 74200 den wema lar aşağı dönmüş ancak ema 55 aşağıda kaldığı için poz a 73900 kapanışıyla giriliyor mesela.
ema 55 filtre oluyor yani.
anlamışmıyım öğretmenim yoksa otur sıfırmı diyosun :)
default str 15:35 ala geçti 975 ten yanlış görmüyorsam .... .. .. full flat ben ...
bu bar kapanışıyla yine al diyecek str..
73750 tuttu.kısaldığım yere geri geldi teresler.Şimdili kısadayım.heran uzayabilirim ve yazarım eş zamanlı.
Florence Shortingale
[quote=The Tatar;265981]son sinyalde 74200 den wema lar aşağı dönmüş ancak ema 55 aşağıda kaldığı için poz a 73900 kapanışıyla giriliyor mesela.
ema 55 filtre oluyor yani.
anlamışmıyım öğretmenim yoksa otur sıfırmı diyosun :)[/quote]
anlamışsın abim,
otur 10...:..:
slow olmadıktan sonra zarar kaçınılmaz
ühühüühüh
sistemide teprik ederim şu an çarpilmiş durumda gelde sisteme uy sonra biliyor uymadık felan kaos kısır döngü vs. vs. vs.
[B][COLOR=DeepSkyBlue]
hygd[/COLOR][/B] (hüzünlüyümgısadevam)
japan futures -2.8 küsür üstüne daha da eksi futureları bizi de ayrıca teprik ederim
mali kural dalgasına yüzde 10 yükselen palayıda ayrıca teprik ederim mali kural önemli deel diye :)
[quote=hpy;265961][URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=265959#post265959[/URL]
Önceki analiz diğer topicteydi.merak edenler için.[/quote]
tebrikler hpy nokta atışı gene .brv
[quote=selçuklu;265982]default str 15:35 ala geçti 975 ten yanlış görmüyorsam .... .. .. full flat ben ...[/quote]
bu da doğru abim...:)
eğer trade lerini de böyle yapıyorsan var ya hpy kardeş çuvalla götürüyorsundur he :..:
Hareketler çok "çarpıcı"... :)