Eski icad ama yeni geldi memlekete.
Bu arada Garanti ve Fianans Atanın catedralden alıp Astatien verdiğ iparaları yerine koyuyor.
En düşük işlem hacmi rekorunu kıracağız sanırım bu gidişle.
Printable View
Eski icad ama yeni geldi memlekete.
Bu arada Garanti ve Fianans Atanın catedralden alıp Astatien verdiğ iparaları yerine koyuyor.
En düşük işlem hacmi rekorunu kıracağız sanırım bu gidişle.
bu arada imzadaki 7550 puanlık karın çoğunu geri iade ettim vobdaki arkadaşlara .. üüüüü
[QUOTE=VOBiX;68010]Eski icad ama yeni geldi memlekete.
En düşük işlem hacmi rekorunu kıracağız sanırım bu gidişle.[/QUOTE]
Alırım paramı hiç dinlemem.kom Gerekirse çamur yaparım dedimdi..
Şelaleler ralliler ne gündü bee.. 5 dakkalık grafiğe bakınca ne çıkış olmuş Saat 15:00 itibariyle yaww.. Harcadılar shorcuları:)
:D
[B]En Çok Teşekkür Alanlar
Üyelerimiz
Teşekkür
catedral
31
Astatin
27
VOBiX
15
hexen
14
selçuklu
12
sazan
11
Vob Trade...
5
bull mark...
4
cbaykus
3
HKAYIKCI
1
serkanyur...
0
halojen
0
ibrahimbj...
0
bigem
0
efor
0[/B]
[quote=catedral;68004]Nooldu beğenmiyomusun artık beni.kom[/quote]
O ne demek tam tersine...Ama içeri atarlar diye korkuyorum.. 18 e kadar beklicez mecbur .kom.kom.kom
[quote=selçuklu;68009]dua etmeyecekmisin abi bu gece için .. :)[/quote]
kapalı seansa ne etcen duayı
[quote=mersiyk;68013]:D
[B]En Çok Teşekkür Alanlar[/B]
[B]Üyelerimiz[/B]
[B]Teşekkür[/B]
[B]catedral[/B]
[B]31[/B]
[B]Astatin[/B]
[B]27[/B]
[B]VOBiX[/B]
[B]15[/B]
[B]hexen[/B]
[B]14[/B]
[B]selçuklu[/B]
[B]12[/B]
[B]sazan[/B]
[B]11[/B]
[B]Vob Trade...[/B]
[B]5[/B]
[B]bull mark...[/B]
[B]4[/B]
[B]cbaykus[/B]
[B]3[/B]
[B]HKAYIKCI[/B]
[B]1[/B]
[B]serkanyur...[/B]
[B]0[/B]
[B]halojen[/B]
[B]0[/B]
[B]ibrahimbj...[/B]
[B]0[/B]
[B]bigem[/B]
[B]0[/B]
[B]efor[/B]
[B]0[/B][/quote]
tünh be.. kendi elimle vurdum kendimi..catedral e teşekkür etmesem birinci ben olcakmışım.. neyse, ama gönüllerin şampiyonuyum değil mi, ya da kazanmak değil katılmak önemli değil mi :) herkesin dediği ama kimsenin inanmadığı yalanlar..zort.boks.
[QUOTE=Astatin;68015]kapalı seansa ne etcen duayı[/QUOTE]
et abi sen gene.. . gece futureler açılacak .. bu arada son saniye rallisi çok şıktı .. geceye sistematik olarak uzun girdim :). . ralli olsun yarın mümkünse .. .boks. .boks.
La bu ne herkes herşeye teşekkür ediyo..Dur bakayım şunada etceniz mi..
ALLAH KAHRETMESİN EMİ SİZİ :) :)
Ooo şimdi anladım teşekkür olayını kusura bakmayın, kaç gündür ilgisizim ya foruma adapte olamıyorum, bu gidişle bırakıcam galiba forum ortamını, bugünlerde forum ortamı benim için sigarayı günde bire indirmek gibi bişey oldu , ne zaman son sigarayı kırıcam bakalım, fakat çok az zaman kaldı galiba, öyle hissediyorum:), saygılar.
bana da atın teşekkür ağalar
[QUOTE=selçuklu;68009]dua etmeyecekmisin abi bu gece için .. :)[/QUOTE]
Hehehe dow kapanış tahminimi veriyorum [B]8468,32[/B]! .kom
Ya bu teşekkürüde s.d.k yarışına çevirmek de neyin nesi?:) eskiden pozisyonlar yarıştırılırdı, çok değişmiş, ben iyisimi haftaya uğrayayım bakalım ne değişiklikler olacak forumda, trend değişmeyince forumun s.d.k yarıştırma trendi değişiyor galiba:).lelele
[quote=Astatin;68014]O ne demek tam tersine...Ama içeri atarlar diye korkuyorum.. 18 e kadar beklicez mecbur .kom.kom.kom[/quote]
yanış anlama...18000 endeksi kastediyorum .kom.boks.
Teşekkürler tavan yapmış bugün:), short short, banane ben anlamam short olur burdan.dng
AHa yakaldım..Teşekkürlerim 32 den 28 e düşmüş..kim sildi layyyynnnnnnn :) :) :)
[QUOTE=Astatin;68015]kapalı seansa ne etcen duayı[/QUOTE]
Ohhh beaaa yırttıkk.. Bu gece açılcak fdowww.dng
[QUOTE=bull market;68024]Teşekkürler tavan yapmış bugün:), short short, banane ben anlamam short olur burdan.dng[/QUOTE]
Short dediğin için bu yazıya teşekkür yok...dng
[QUOTE=Astatin;68025]AHa yakaldım..Teşekkürlerim 32 den 28 e düşmüş..kim sildi layyyynnnnnnn :) :) :)[/QUOTE]
28 e düşsse iyi 25 e inmişler.. Birisi senden teşekkürlerini geri alıyoo..
sn. cırcır ada teşekkürü bir borç bilmek lazım yani.brv, sıkı takipçimiş kendisi haberimiz olduuu iyi oldu, saygılar.
ben 34.400 LONG devam ediyorum hala.niye LONG sun diye sormayın bilmiyorum.sistem LONG olcan kardeşim dedi.peki dedik salı gününden beri LONG bekliyorum.
[QUOTE=bull market;68019]Ooo şimdi anladım teşekkür olayını kusura bakmayın, kaç gündür ilgisizim ya foruma adapte olamıyorum, bu gidişle bırakıcam galiba forum ortamını, bugünlerde forum ortamı benim için sigarayı günde bire indirmek gibi bişey oldu , ne zaman son sigarayı kırıcam bakalım, fakat çok az zaman kaldı galiba, öyle hissediyorum:), saygılar.[/QUOte]
Sayın Bull, son sigarayı kırdığında yaz. Benden sana bir karton teşekkür.
[QUOTE=SEYYAH;68030]ben 34.400 LONG devam ediyorum hala.niye LONG sun diye sormayın bilmiyorum.sistem LONG olcan kardeşim dedi.peki dedik salı gününden beri LONG bekliyorum.[/QUOTE]
Salı gününden beri short demediyse o longa uy. arada short long yaptırdıysa sistem tekleyebilir dikkat et.
[quote=VOBiX;68032]Salı gününden beri short demediyse o longa uy. arada short long yaptırdıysa sistem tekleyebilir dikkat et.[/quote]
yok demedi tolga.ama bi beklenti içinde değilim belki yarın SHORT der.bilemiyorum.
Yatayda tend sistemlerini çoğu çarpıldı da bir kaç gündür aynı sinyalde kalan sistme daha çok umut vaad ediyordur diye düşünüyorum.
Yarın için
IMKB 30 Günlük direnç = [b]34814,17[/b] (Bugün için 34898,49 idi)
IMKB 30 Günlük destek = [b]34284,86[/b] (Bugün için 33929,49 idi)
IMKB100 günlük desteğini (26118,24) dün 26054,96dan kapanarak kırmış.
Bu dengesizlik de dün bahsetmiş olduğum yüksleişe genel olarak katılım olmadığı bazı endeks30 hissleriyle yapıldığını gösteriyor.
VOB Günlük Destek [b]33,825[/b] (Bugün için 33,500 idi)
VOB woodies günlük pivot seviyesi [b][color=#800000]34,250[/color][/b]
[quote=catedral;68028]28 e düşsse iyi 25 e inmişler.. Birisi senden teşekkürlerini geri alıyoo..[/quote]
yannış yere bakıyorsun...25 dediğin benim ettiğim teşekkür..bana edilen hemen altındaki rakam
[QUOTE=Astatin;68036]yannış yere bakıyorsun...25 dediğin benim ettiğim teşekkür..bana edilen hemen altındaki rakam[/QUOTE]
idare edicen...
[B]Kıvırtmaya başliyorum artık.. [/B]34.100 altına bu bir daha denerse iflah olacağa benzemiyo.. Ama burdan fazla bir aşağıyıda aklım almıyo..Yıl sonu olduğu için..
Allah sonumuzu hayretsin..
[QUOTE]Mesajlar: 791
Ettiği Teşekkür: 29
[B]87 Gönderisine 120 Kere Tesekkür Edildi [/B][/QUOTE]
:D:D:D Bu kimin işi yawww:D:D:D
bana da teşekkür edin ya
Sayın Astatin, Sayın catedral ve Sayın sazan,
Neşeli tarzınız için teşekkür ederim.
Bol şanslar...
Saygıdeğer Arkadaşlar,
Bayram tatilini biraz uzattık ama birşey kaçırmamış hatta işkenceden yırtmışız.
Yarın tatilim bitiyor.Adapte olmak çok zor olacak. MFÖ dan mecburen diyerek başlayacağız rutine.
Bol şanslar hepinize...
sayın mavi sizin vob ıcın yorumunuzu alabılırmıyım nereye gıdıyoruz sizce
hadi teşekküre hadi hadi hadi parmaklar boş durmasın :)
sayın mavi nin işi var herhalde vobtrader sızın yorumunuzu alalım:)
Makul bir yatırımcı %50 düşmüş Microsoft hissesi mi alır yoksa %60 düşmüş Garanti mi :)? hani iktisat herkesin nihayetinde iktisadi olarak makul bir aktör olarak hareket edeceğini söyler ya. o açıdan soruyorum..
(Tamam tamama, madem herkes makul bir iktisadi aktör olarak hareket eder catedral neden uzun pozisyonda diye soracaksınız :) O istisna, kimlik bunalımında dedim ya... Buyrun bakın sayın Sazan'a çelik bir irade ile kısada pozisyon koruyor .. örnekler çöoğaltılabilir...portföylerde çoğaltılabilir..)
[QUOTE=Astatin;68051]Bir yatırımcı %50 düşmüş Microsoft hissesi mi alır yoksa %60 düşmüş Garanti mi :)?[/QUOTE]
tabiiki garanti ( uzundayım da):..:
[QUOTE=Vob Trader;68049]hadi teşekküre hadi hadi hadi parmaklar boş durmasın :)[/QUOTE]
bu ne yaaa naptınız foruma böyle:D
[QUOTE=Astatin;68051]Bir yatırımcı %50 düşmüş Microsoft hissesi mi alır yoksa %60 düşmüş Garanti mi :)?[/QUOTE]
ben risk paylaşma yaparım astatinim %70 microsoft %30 garanti
sizden yorum almayalım mumkunse cunku sız cok beddua edıyorsunuz malum uzundayız ( tabiki şaka ....)