-
[b]-petrol fıyatı yuzde 4 deger kaybıyla 66 dolara yaklastı
[/b]
new york (a.a) - 24.09.2009 - abd`de ham petrol stoklarının artması ve
[color=red] ıkıncı el konut satıslarının beklentılerın aksıne dusmesı, uluslararası
pıyasalarda petrol fıyatını 66 dolara gerılettı.
[/color] abd ham petrolunun varıl fıyatı kasım ayı teslımı bugun 2,82 dolar (yuzde
4) deger kaybederek 66,15 dolara, londra brent tıpı ham petrolun varıl fıyatı da
2,749 dolar azalarak 65,25 dolara ındı.
Abd enerjı enformasyon ıdaresı`nın, gecen hafta 1,5 mılyon varıl azalması
beklenen ham petrol stoklarının aksıne 2,8 mılyon varıl arttıgı acıklaması ıle
agustos ayında yıllık bazda artması beklenen ıkıncı el konut satıslarının da
dusmesı, petrol fıyatının gerılemesınde rol oynadı.
Gecen yıl aralık`ta 32 dolara kadar ınen petrolun varıl fıyatı bu yıl en
yuksek sevıyesını 75 dolarla agustos ayında gordu.
(reu-sel-mtn)
20:46 24/09/09
--aa--|
[b]yangına benzin,istedinizmi neler buluyorsunuz eşrefsizler..:)[/b]
-
Djı düşüşü teyid etti.Büyük düşüş başlıyor galiba.
-
[QUOTE=Larossıan;149571]Djı düşüşü teyid etti.Büyük düşüş başlıyor galiba.[/QUOTE]
bu kanaate nasıl vardınız larossian ?
-
[quote=jerfin;149572]bu kanaate nasıl vardınız larossian ?[/quote]
Bazı kriterlerim var bakalım önümüzdeki günlerde göreceğiz.:):)Vob için birşey demiyorum vobda takibimde.
-
[quote=enorton;149557]Selam hızlıca tüm yazılanları okudum, benim açımdan iyi bir gün oldu... Kayınpedere dedimki 60 bin altına inerse beni ararsın, hiç inmediği için o da aramadı, kafam rahat yolculuk yaptım. Milletteki bu short sevdası nedir anlamıyorum, ben de 59700 shortlamıştım ama baktım yükseliyor longladım, piyasa ile inat etmemek lazım... Bazı Shortcu arkadaşların stoplar önce 60300 dü orada kol kesiyorlardı sonra 60700 oldu sonra 61000 kesin stop noktası oldu ama 61350 görülmüş ama stop mtop yok short devam... Kimseyi eleştirmiyorum buna haddim de olamaz ama sanki bir yanlış var gibi bu işte... :)[/quote]
bu rakkamlar benim rakkamlarim....
sebebini izah edeyim...sabah yazdim ama geride kaldi...anlaman hakkin...beni izliyorsun cunki....
59 700 shorttum....bu fur kac shortu idi....bu sabah dow a ragmen...yukari surdu...yani shortlari kesip bicmeye longlari odullendirmiye basladi...
dedimki yazimda...
gercekten cikacak adam...bu firsati kullanir asagi gider tum longlari yakar sonra cikardi...ama agam...longlari degil...shortlari kesiyor...
oyleyse...ben artik slow trader pozizyonuna gececegim dedim...bunlari sabah yazdim....
59 700 shortlarimi 1000 puan ustten kol kesecekken...1000 puan ustten bi o kadar daha short actim...ortalama maliyetim ise...60 200 oldu....
daha onceki yazilarimda belirttim...slow trader 2000 puanda kol keser....marji acar...
cunki...
buyuk paranin kokusunu almistir gariii....BU KOKU ADAMI CILDIRTIR....
BUNU SOYACAGIM...SEYRET BENI....ha ha ha
-
[QUOTE=jani;149574]bu rakkamlar benim rakkamlarim....
sebebini izah edeyim...sabah yazdim ama geride kaldi...anlaman hakkin...beni izliyorsun cunki....
59 700 shorttum....bu fur kac shortu idi....bu sabah dow a ragmen...yukari surdu...yani shortlari kesip bicmeye longlari odullendirmiye basladi...
dedimki yazimda...
gercekten cikacak adam...bu firsati kullanir asagi gider tum longlari yakar sonra cikardi...ama agam...longlari degil...shortlari kesiyor...
oyleyse...ben artik slow trader pozizyonuna gececegim dedim...bunlari sabah yazdim....
59 700 shortlarimi 1000 puan ustten kol kesecekken...1000 puan ustten bi o kadar daha short actim...ortalama maliyetim ise...60 200 oldu....
daha onceki yazilarimda belirttim...slow trader 2000 puanda kol keser....marji acar...
cunki...
BUNU SOYACAGIM...SEYRET BENI....ha ha ha[/QUOTE]
iyi bi acıklama.. inadımı acıklamak ıcın bı sebep var jani de..
bende slow trader olmuşum da haberim yok tu janı dile getirdi sagolsun .. jani sen nerde kol kesersen ben pesindeyim benımkınıde bırakıcam pıttadanak yanıbasına .. şelaleyi yakaladıysak eger o vakit mangalı koyarız yanı başına keyfimize bakarız..:):):)
ben tr nin çin olma ihtimalini sevdim... :::::::::::::::
-
Gold 995.50 -18.90 -1.86
altın da şelale basladı gıbı .. hadi hayırlısı..
-
[QUOTE=Kennym;149576]Gold 995.50 -18.90 -1.86
altın da şelale basladı gıbı .. hadi hayırlısı..[/QUOTE]
altın da long durumdayız hadi bakalım hayırlısı.. ama altın burda durmaz..
-
[QUOTE=activex31;149577]altın da long durumdayız hadi bakalım hayırlısı.. ama altın burda durmaz..[/QUOTE]
shorttayım ben de .. bakalım belli olmaz 1 ayda cıktıgı kadar ınse selalenın yanında mangal partısı verırım o derece :::::::::
-
[B]-g-8: ``ıran`ın uranyum zengınlestırmeyı[/B]
[B]durdurması ıcın 3 ayı var``[/B]
bırlesmıs mıletler (a.a) - 24.09.2009 - ıtalya dısıslerı bakanı franco
frattını, g-8 ulkelerının uranyum zengınlestırmeyı durdurmayı taahhut etmesı ve
yaptırımlardan kacınması ıcın ıran`a yıl sonuna dek sure verdıgını soyledı.
[B]sanayılesmıs 8 ulkenın olusturdugu g-8`lerın donem baskanı ıtalya`nın [/B]
[B]dısıslerı bakanı frattını, uye ulkelerın dısıslerı bakanlarının dun gece ``ıran`a [/B]
[B]bır sans daha verılmesı`` ıcın fıkır bırlıgıne vardıklarını bıldırdı.[/B]
frattını, dısıslerı bakanlarının vardıgı gayrıresmı anlasmanın yıl sonuna
dek her ay gozden gecırılecegını kaydettı.
[COLOR=red][B]rusya devlet baskanı dımıtrıy medvedev[/B] de ıran`ın nukleer programıyla [/COLOR]
[COLOR=red]uluslararası topluma meydan okuması durumunda, bu ulkeye yonelık yaptırımların [/COLOR]
[COLOR=red]``kacınılmaz`` olabılecegını ıfade ederek, tahran yonetımıne olası yenı [/COLOR]
[COLOR=red]yaptırımlar konusunda abd`ye destek olacagının sınyalını vermıstı.[/COLOR]
(ap-adg-ın)
22:14 24/09/09
--aa--|
-
ben longum guzum etme eyleme.. söyle ağana ben pozu kapatıp kısaya geçtikten sonra piyasayı düşürmeye başlasın..:)
-
[quote=jani;149574]bu rakkamlar benim rakkamlarim....
dedimki yazimda...
cunki...
BUNU SOYACAGIM...SEYRET BENI....ha ha ha[/quote]
kazanmak için kuzuyu takip etmek yeterli... ancaaaa..
marjın geniş olacak birrrrr
stopa karşı allerjin olacak ikiiii
atarın bol olacak üçççççç
birkaç gündür izleyemiyorum.... ancak sistemler SAT vermek üzere....
Yarın şortları çeker keyfime bakarım...