-
[QUOTE=jerfin;149585]bir de Türkiye'de denetimsiz bir piyasa foreks piyasası stonhand.. yüksek mebla ile işlem yapılmaz.. bi sorunun olsa yada dolandırılsan kime şikayet edeceksin, hakkını nerede arayacaksın ?..[/QUOTE]
[url]http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2009/09/04/forexzedeleri_duyan_var_mi[/url]
[url]http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2009/09/18/ic_anadolu_forexzede_oldu20_milyon_[/url]
-
[QUOTE=enorton;149589][COLOR="Blue"][B]Bence 2000 puan stop olmaz abi, 2000 puan hedefin olur bu piyasada... 2000 puan stobun varsa en az 10.000 puan hedefin olmalı[/B][/COLOR] o da dib ya da tepelerde olur... Burası tepe mi? Her yükseliş sonrası en küçük realizasyonda burası tepe deyip şelale başlattık aylardır... [COLOR="Red"][B]En sonunda bir gün tutacak ama ne zaman?[/B][/COLOR][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B]
En az 3000 puan civarı hedefi vardı. Bugünkü hareketle hedef bölgesi 4000 puana yaklaşmıştır onun.[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]KYnin sermayesi sıfırlandığında olmaz inşallah. (Bu dua da bir gün tutacak inşalalh)[/B][/COLOR]
-
Hadi iyi geceler herkese ben yatar, yol yorgunluğu heralde acayip uyku bastırdı...
-
[QUOTE=enorton;149597]Yaw bu cevatın kibrit muhabbetini bitiremediler gitti, sıktı artık...[/QUOTE]
Kibrit muabbbetini boşver sen kimin adamısın onu söyle. .kom
Baksana İskenderin sağ kolu Zeki ile Tataroğlu'nun sağ kolu Bulut İhtiyarların adamı çıktı. Cevat'ın sağ kolu Yılmaz İskenderin adamı çıktı. Bedri Fincancı da İskendere yardım etmişti. Hapishanedeki Polatın adamlarında bile çatlak var. Polatın hacker adamı da mekanı bastırtmıştı zamanında.
Hatta kim kimin adamı onu söylesin? .dng
Hatta kendi bulduğumuzu sandığımız sistemlerimiz bile PALAnın sistemelri oalbilir.
PAranoya son sınırında artık :::
-
iyi geceler herkeşe...bi cuvara içiym yatıym...bu illetede 5 yıl evvel başladım.iğrenç bişey.içince leş gibi kokuyorsun.
tazecik ciğerler kimbilir ne hale gelmiştir.spor yapan adamdık evin yolunu bilmezdik sabahtan akşama fusball,basketball oynardık.şimdide cuvara içiyoruk.rezalet...
buna harcanan paraya yazık.bazen onu düşünüyorum.yahu diyorum içtiğin 1 paket sigara ile çocuğuna 3 LT SÜT alabilirsin.yazık değil mi?yazık ki ne yazık hemde...
bi ara cozuttumdu zati günde 1 paket bitiyordu.neyse şindi azaldı 1 paket 4 günde falan bitiyor.
bu konuda da STOP-LOSS yapacağım az kaldı...zararı kesmek lazım yoksa doktor amcalar kolu bacağı kesiyor ALLAH muhafaza...
-
[QUOTE=SEYYAH;149610]iyi geceler herkeşe...bi cuvara içiym yatıym...bu illetede 5 yıl evvel başladım.iğrenç bişey.içince leş gibi kokuyorsun.
tazecik ciğerler kimbilir ne hale gelmiştir.spor yapan adamdık evin yolunu bilmezdik sabahtan akşama fusball,basketball oynardık.şimdide cuvara içiyoruk.rezalet...
buna harcanan paraya yazık.bazen onu düşünüyorum.yahu diyorum içtiğin 1 paket sigara ile çocuğuna 3 LT SÜT alabilirsin.yazık değil mi?yazık ki ne yazık hemde...
bi ara cozuttumdu zati günde 1 paket bitiyordu.neyse şindi azaldı 1 paket 4 günde falan bitiyor.
bu konuda da STOP-LOSS yapacağım az kaldı...zararı kesmek lazım yoksa doktor amcalar kolu bacağı kesiyor ALLAH muhafaza...[/QUOTE]
Çok iyi edersin. Geçen markette şöyle bir baktım da bir paket sigara parasına (ki en ucuzu 3,20TL) neler neler alınabiliyor. Yazık günah verilen paraya. Herkes sigarayı bıraksın Philips Morris BAT JTI Imperial vs batsın shortlar para etsin .dng Çiftçim tütün ekmeyi bırakıp zeytine pamuğa dönsün. Pamuk vadeli işlemler de başlamış olur belki.
-
ŞŞŞŞ, henüz ralli yeni başladı, uzunlarla yola devam:)
-
[QUOTE=bull market;148898]Longları tırla aldım:) şimdi tırlar tünelden çıktı yokuşu tırmanıyorlar he he heeeee:)
[IMG]http://img269.imageshack.us/img269/332/ist2376158signlongvehic.jpg[/IMG]
[IMG]http://img36.imageshack.us/img36/8098/20030307ge9270md1nq.jpg[/IMG]
[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/649/renaultradiance207lt.jpg[/IMG][/QUOTE]
Tırlar longla yüklü, yokuş yukarı ağır ağırçıkıyolar malesef:D:D, ii geceler...
-
[quote=jani;149574]bu rakkamlar benim rakkamlarim....
sebebini izah edeyim...sabah yazdim ama geride kaldi...anlaman hakkin...beni izliyorsun cunki....
59 700 shorttum....bu fur kac shortu idi....bu sabah dow a ragmen...yukari surdu...yani shortlari kesip bicmeye longlari odullendirmiye basladi...
dedimki yazimda...
gercekten cikacak adam...bu firsati kullanir asagi gider tum longlari yakar sonra cikardi...ama agam...longlari degil...shortlari kesiyor...
oyleyse...ben artik slow trader pozizyonuna gececegim dedim...bunlari sabah yazdim....
59 700 shortlarimi 1000 puan ustten kol kesecekken...1000 puan ustten bi o kadar daha short actim...ortalama maliyetim ise...60 200 oldu....
daha onceki yazilarimda belirttim...slow trader 2000 puanda kol keser....marji acar...
cunki...
buyuk paranin kokusunu almistir gariii....BU KOKU ADAMI CILDIRTIR....
BUNU SOYACAGIM...SEYRET BENI....ha ha ha[/quote]
bu riski aldim...yani 2000 puvan...beklentim ise 10 000 puvan duzeltme...
cunki...
g20 de....merkez pankalari piyasa helikopterle attiklari paralari nasil geri cekeceklerini konusacaklar....
gene g20 de...paritelerde olusan imbalans a cozum aranacak....
gene g20 de...IMF yonetimine cin ve hindistanin girisi sancilari olacak...
VELHASIL...
BI G20 ILE...mart 2009 da baslatilan keriz rallisi....bi baska g20 ile duzeltmesini yapacaktir....
ben kuzu olarak...bu gunner ucun dogmusum...BUNU KACIRMAM....
STOPUM 2000 PUAN YUKARIDA YANI....62 200 DE....
pozizyonumu gun icinde filan asla bozmam....
OLUMUNE BU.....10 000 PUVAN....
dikkat ederseniz...miktarida iki katina cikarip full girdim....60 200 maliyetim...
-
bu eylemimi destekler istatistikler sunlar....
1-yabanci takasi...
mart 2009 da....yuzde 62 ye dusmustu....endeks 21 000....
simdi....yuzde 66.63....
subat 2008 de bu takas 67 di...oraya geldi....yani maksimuma...
yabanci takasi 67 iken...onemli kaart degerleri....
..................takas 67 iken....takas 66.63 yani simdi...
ulusal 30.......53 000 di..........60 000 simdi.....abartiya bak...pehhhh...
akkiz................4.80..di............8.75 simdi....abartiya bak....pehhhh...
garan................2.75 di.............5.70 simdi.....abartiya bak....pehhhh...
amiral................3.80 di..............5.75 simdi....abartiya bak....pehhhh...
2007 aralikta ise takas 72 idi....ulusal 30.... 75 000 di....
bu ahval ve seriat icinde kuzu...OLUMUNE SHORTLAR....
.
-
simdi endeks 48 000...at 10 000 puvan...eder 38 000 .....
cok bile usaglar 38 000 bile pahali...tohumuna para mi verdi *****...kendi malini ciza ciza cikardi...kerizlere dagitti ve inecek....normal bu....
yani bana kizmayin diye yaziyorum...
bende biliyorum...sizde biliyorsunuz...agamda biliyor...yukarida allah var...
TOHUMUNA BES GURUS DAHI VERMEDI....
-
Sizi duasız bırakmıyayım cuma mubarek günde iyi kazanırsınız inşallah.