[quote=catedral;68038]:D:D:D Bu kimin işi yawww:D:D:D[/quote]
Bir de erkek egemen toplumuz derler..Buyur bak sana pozitif ayrımcılık yapıyor forum .brv.brv.brv
Printable View
[quote=catedral;68038]:D:D:D Bu kimin işi yawww:D:D:D[/quote]
Bir de erkek egemen toplumuz derler..Buyur bak sana pozitif ayrımcılık yapıyor forum .brv.brv.brv
[QUOTE=torsion;68050]sayın mavi nin işi var herhalde vobtrader sızın yorumunuzu alalım:)[/QUOTE]
benim yorumum imkb 100 25800 ü kırdımı ne verdiyse sat. 25800 üstü uzunda bekle ekmek su istemio nasılsa:)
[QUOTE=Astatin;68056]Bir de erkek egemen toplumuz derler..Buyur bak sana pozitif ayrımcılık yapıyor forum .brv.brv.brv[/QUOTE]
erkek egemen değil, ona 'ata erkil' derler bi kerem:p
[QUOTE=hexen;68054]ben risk paylaşma yaparım astatinim %70 microsoft %30 garanti[/QUOTE]
sn hexen shortları tutuyormusunuz ? maliyetiniz tam neydi sizin ?
[quote=hexen;68054]ben risk paylaşma yaparım astatinim %70 microsoft %30 garanti[/quote]
Hexenim analistim grafları sevilesim çatalkaram çingenem çizgi matriksim çubuk neom çosın vanım,
Riski paylaşma viski paylaş+.
[quote=torsion;68052]tabiiki garanti ( uzundayım da):..:[/quote]
Allah kahretmesin seni diyim ne diyim.boks..boks..boks.
[QUOTE=Astatin;68061]Allah kahretmesin seni diyim ne diyim.boks..boks..boks.[/QUOTE]
garanti alın bakın yılbaşı kredisi de veriii hem ucuz :..:
[quote=torsion;68055]sizden yorum almayalım mumkunse cunku sız cok beddua edıyorsunuz malum uzundayız ( tabiki şaka ....)[/quote]
mümkün tabi..hay hay...sana bi teşekkür puanı veririm şimdi görürsün ha.boks..boks.
[QUOTE=mersiyk;68059]sn hexen shortları tutuyormusunuz ? maliyetiniz tam neydi sizin ?[/QUOTE]
34650 1/2 short
35050 1/2 short
etimdi sonra shorts realiz ettidim terkar yukardan bindidim 35000 malyet
yarın icun 34350...34400 üstesinde durur eyer flat olcayım haftasona flat
[quote=torsion;68062]garanti alın bakın yılbaşı kredisi de veriii hem ucuz :..:[/quote]
diskindiim bi bankadır kendisi.. eyi bilirim içini dışını kirli ve kirsiz çamaşırlarını...en az bobineri kadar diskinirim diyeyim ben sana
[QUOTE=Astatin;68063]mümkün tabi..hay hay...sana bi teşekkür puanı veririm şimdi görürsün ha.boks..boks.[/QUOTE]
yaw dow dakiler senin bedduaların yüzünden işlem yapamaz oldular ABD liler senin yorumlarını okuyup biz düzelemeyiz diyerek intihar edıyorlarmış:..: bırak yakalarını artık bırakta bızım uzunlar iş yapsın
[quote=mavi;64075]Saygıdeğer Arkadaşlar,
5 nolu Dalganın tamamlandığı varsayımıyla yeni hedefim Dji te yeşil OBO boyun çizgisine yani 10.900 lere tekabül edecek ittire kaktıra bir çıkış sonrası (ki İMKB100 deki yansıması 31.000 - 33.000 aralığı) Obama lale devrinin bitişi, 7.400 ün nihayet kırılışı ve İMKB100 ü 6.000 endekse götürecek uzun ayı piyasası. 10.900 endekse kadar haritam bu.Bozmazlar umarım.
Bol şanslar hepimize...[/quote]
Sayın torsion,
Yukarıdaki beklentimde revizyon yapmam gerekecek gibi.Dji te, İMKB100 de çok oyalandılar.Bu gidişle Dji 9.800 lere kadar ancak ittirip kaktıracak gibi.İMKB de ise son çıkış 28.000 de mi? 31.000 de mi biter? indikatörlerin durumunu izleyeceğiz gibi.Piyasaya adaptasyon ve işe başlama stresini atlatma süresi sonrası beklentilerimi paylaşabilmek umuduyla...
Bol şanslar...
Bugünkü grafik yarışından geri kalmışım..Hem boğalara bunalım olsun diye..bir tane klasik TA şekli de benden
Bu arada 60 dakikalık indikatörler yukarı yapabilmek için depo doldurma istasyonlarına varmışlar.Depo dolana dek yavaş inişler, dolduğunda ise sert yükselişler görmemiz olası gibi.120 dakikalıkları beklerse çıkış için, yavaş inişlere devam der.Sözün özü düzeltme yükselişinin bitmediği beklentimi koruyorum.
Bol şanslar...
yorum grafiğin içinde... boğalar gerdan kırabilir yada boynuzları kırabilir..anlayacağız yakında
..yani
bir sabah ansızın çökebilirim ama bir gece ansızın gelebilirim de diyor
herkesin birbirine tşk edesi varmış heralde:) teşekkür patlaması oluşdu ben dahil:)
[QUOTE=Astatin;68051]
(Tamam tamama, madem herkes makul bir iktisadi aktör olarak hareket eder catedral neden uzun pozisyonda diye soracaksınız :) O istisna, kimlik bunalımında dedim ya... Buyrun bakın sayın Sazan'a çelik bir irade ile kısada pozisyon koruyor .. örnekler çöoğaltılabilir...portföylerde çoğaltılabilir..)[/QUOTE]
Bak canım kardeşim.. Neden uzun pozisyondayım tekrar açıklayayım.. 29.000 den endeks dönerken açıklamıştım..ama neyse:..:
1- Endeks yeni dip yapmıştı.. Maliyetler çok yukarıdaydı..
2- Aracı kurumlar kredili müşterilerin mallarını bağırta çağırta boşaltmışlardı..
3- Mal verebilmek için endeksin yukarı çekilmesi gerekiyordu..
4- Yıl sonu olduğu için fonlar monlar şirketler bilanço ayarlaması yapmak durumundaydılar..(primler mrimler)
5- Yabancı ortak alan bankalar ortaklık yapıları kurulurken hissenin değerinin belli miktarda tutulması önkoşulu sözkonusu .. Biz bunu bilemeyiz.. Özel şartlar..
6- Şirketler bankalar şahıslar v.b. ellerindeki hisseleri bankalara teminat olarak vermekteler.. Teminatların anlaşmaya dayalı tamamlanma süreleri var.. Hiç bir kuruluş yıl sonunda teminatının düşük olmasını istemez.. Çünkü tamamlamak zorunda kalacak..
7- Endekste bariz TOBO oluştu..
Gereği yapıldı endeks 35.000 lere geldi.. Fakat bu arada endekste TOBO oluştu.. Son 4 madde nin gerekleride tam olarak henüz tamamlanamadı düşüncesindeyim..
Bu yukarıdakilerin hiç birinin ekonominin durumuyla İMF beklentisiyle falan alakası yok bence.. İMF işin bahanesi.. Bu sefer ezberler bozulacak. İMF gelene kadar bir kaç gün bahaneyle yukarı.. İmza atıldı.. Piyasa foşurtt aşağı..:)
Ben bu yükselişin 40.000-42.000 seviyelerine kadar sürmesini bekliyorum..
Fakattt.. İndikatörler son 2 gün yatayda şamşırdılar.. Burdan yukarımı aşağımı?
Yukarı gidecekse yarın itibariyle bu seviyenin altına artık gelmemesi gerekiyor..Fakat saatliklere kadar olan indikatörler şişmiş vaziyette.. Yarın yukarı dahi açsak saatliklerde düzeltme yapması gerekiyor.. Yada yarında 200-300 puanlık yatayda saatliklerde de düzeltme yapacak.. Günlük indikatörleri pazartesi itibariyle yukarı döndürecek. Hedefe (4x.xxx) gidecek..
Yok aşağı hareket söz konusu olacaksa .. Haftalıklar şişmiş durumda. 1 - 1.5 hafta anca dayanırlar.. Günlük indikatörlerim aşağı döneceksek 3000-5000 puan arası düşebilme potansiyeli taşıyor. İMKB 100 den konuşursak.. Öyle 25.000 lerde falan durmaz. 25.000 ler en güzel mal yedirilen shortların kapandığı seviye olacaktır. Frenleri anca 22.800 lerde tutar:)
Her durumda Ocak ilk seans itibariyle shorlarımı giyeceğim..
Kısaca sistemine güvenenlerin fikir yürütmeden uyulması gereken bir dönemdeyiz..
(İndikatörler derken takib ettiğim farklı bir sistem)
Anladikos.uyk
Dininiz imanınız para oldu yavvv... Buyrun değişik tarzlar değişik müzikler..Link verilen sitedeki abuk subuk reklamlar için pardon..
1) Chick Corea -Hiromi uehera (jazz ya da caz)
[URL]http://www.vidopa.com/video/BRU1o-sCnqY__ChickCoreaamp;HiromiUeharaSpain.html[/URL]
2) Kızıl Ordu Korosu - Meadowland
[URL]http://www.vidopa.com/video/N7zqfaiWV6M__RedArmyChorusMeadowland.html[/URL]
3) Judas Priest parçasının Kreator yorumu. Aman diyeyim bu saatte dinlemeyin, heyvi heyvi medal
[URL]http://www.vidopa.com/video/2SchYymeMW4__KreatorGrinder(JudasPriest).html[/URL]
4) Zeki Müren - İntizar (Sen ne iyi bir insandın Zeki abi..çıstaksız versiyonunu bulamadım, pardon)
[URL]http://www.vidopa.com/video/_kdZNqtJfl0__ZekiMürenİNTİZAR.html[/URL]
5) Cem KARACA - Tamirci Çırağı
[URL]http://www.vidopa.com/video/rtGpYYyGOkI__CemKaracaTamirciÇırağı.html[/URL]
Bu gecelik bu kadar
[QUOTE=Astatin;68068]Bugünkü grafik yarışından geri kalmışım..Hem boğalara bunalım olsun diye..bir tane klasik TA şekli de benden[/QUOTE]
Ben o dışarda kalana kapının arasına sıkışmış kuyruk adını taktımdı.kom
[quote=catedral;68074]Bak canım kardeşim.. Neden uzun pozisyondayım tekrar açıklayayım.. 29.000 den endeks dönerken açıklamıştım..ama neyse:..:
Fakattt.. İndikatörler son 2 gün yatayda şamşırdılar.. Burdan yukarımı aşağımı?.
Her durumda Ocak ilk seans itibariyle [COLOR=red]shorlarımı[/COLOR] giyeceğim..
Kısaca sistemine güvenenlerin fikir yürütmeden uyulması gereken bir dönemdeyiz..
Anladikos.uyk[/quote]
Ben de onu diyorum..Şarlama, şortla....şşşşşşşşşş Alınmış gördüm seni :(:(....farklı şeyler demiyoruz zaten ..neyse ben de .uyk.uyk.uyk
Bazen yazılanları çok beğensekte yer işgal etmesin diye teşekkür etmek için yazmıyorduk ama şimdi rahatça yer işgal etmeden teşekkür edebilmek iyi olmuş.:)
[I][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Şunu bilin ki Prensim, Kabaran krizin DJ’i[/SIZE][/FONT][/I]
[I][SIZE=3][FONT=Times New Roman]ve onun görkemli şirketlerini yutmasından hemen sonra,[/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Dünya’da o güne kadar görülmemiş bir çağ başlamıştı.[/FONT][/SIZE][/I]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Ayıların ve onların oğullarının doğduğu bu çağda,[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Dünya üzerindeki boğalar ve danalar,[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]gökteki yıldızların mavi pırıltıları kadar dağınık fakat belirgindi.[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]İşte bu sıralarda Astatin geldi.[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Çelik bilekli elinden kısa pozisyonları nadiren brakan bu kara saçlı, şahin gözlü yiğit,tüm uzun pozisyonları ayağının altında çiğnemek istiyordu.[/I][/FONT][/SIZE]
GROOOARRRRRRRR....
self-motiveyşın.lelele.lelele:p
[quote=jerfin;68058]erkek egemen değil, ona 'ata erkil' derler bi kerem:p[/quote]
dün atlamışım bunu... erkek egemen derler...demezlersede "ata erkil" değil "ataerkil" derler. .kom.kom
[quote=catedral;68074]
Bu yukarıdakilerin hiç birinin ekonominin durumuyla İMF beklentisiyle falan alakası yok bence.. İMF işin bahanesi.. Bu sefer ezberler bozulacak.[COLOR=red] İMF gelene kadar bir kaç gün bahaneyle yukarı.. İmza atıldı.. Piyasa foşurtt aşağı..:)[/COLOR]
Ben bu yükselişin [COLOR=red]40.000-42.000[/COLOR] seviyelerine kadar sürmesini bekliyorum..
Fakattt.. İndikatörler son 2 gün yatayda şamşırdılar.. Burdan yukarımı aşağımı?
Yukarı gidecekse yarın itibariyle bu seviyenin altına artık gelmemesi gerekiyor..Fakat saatliklere kadar olan indikatörler şişmiş vaziyette.. Yarın yukarı dahi açsak saatliklerde düzeltme yapması gerekiyor.. Yada yarında 200-300 puanlık yatayda saatliklerde de düzeltme yapacak.. Günlük indikatörleri pazartesi itibariyle yukarı döndürecek. Hedefe (4x.xxx) gidecek..
Yok aşağı hareket söz konusu olacaksa .. Haftalıklar şişmiş durumda. 1 - 1.5 hafta anca dayanırlar.. Günlük indikatörlerim aşağı döneceksek 3000-5000 puan arası düşebilme potansiyeli taşıyor. İMKB 100 den konuşursak.. Öyle 25.000 lerde falan durmaz. 25.000 ler en güzel mal yedirilen shortların kapandığı seviye olacaktır. Frenleri anca 22.800 lerde tutar:)
[COLOR=red]Her durumda Ocak ilk seans itibariyle shorlarımı giyeceğim[/COLOR]..
Anladikos.uyk[/quote]
Süsücü,
Anlamadığım bir şey var.. Halen 40000 değeri ihtimallerden biri ise, her durumda Ocak ilk seans şortları neden giyiyorsun..Bu durum, eğer otuz endeks 40000 olacaksa 30 ARalığa kadar olur anlamına geliyor? Hemi de IMF 15 Ocak da geliyorken?
Lucy Lui : %1.63
Ping Pong : -%0.26
Sittiret Zamanları : %0.74
bir miktar boğamsı manzara
ralli
günaydın.... ralli ....
DJI, 60 Dk'lık grafik.
c Hedefi (8280) seviyelerine düşüp, sonrasında yukarı hareketin devamını bekliyorum. 8117 altına düşüş ise yukarı hareket olasılığını ciddi azaltır ve yatay yada düşüş piyasası olasılığını artırır.
Burdan sonrası hafif Elliott :
Düşüşün c dalgasını ending diagonal olarak sayma eğilimindeyim.
8117 altına düşmediği sürece, grafikteki tüm yükselişi büyük bir impulse 1 yada A (daha olası) dalgası olarak sayıp , 3 yada C (daha olası) yükseliş dalgasını bekliyor olacağım. Tehlike sınırı altına inilirse, hala bir yukarı hareket ihtimali olmakla birlikte, Büyük impulse 1. dalga senaryosu geçerliliği azalır.
Bol Kazançlar.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img512.imageshack.us/img512/6753/djihbd9.png[/IMG][/URL]
ralli .komüüü.boks.:(:D:confused::eek:
bol bol teşekkür edelim:)
teşekkürü eksik etmeyelim birbirimizden forumdaşlık böyle günlerde lazım hahahaha .brv.brv .. .. hani dowf açıktı catedral kandırdı bizi .. .ralli olsun ..mümkünse bugün .hahha .boks. .boks.
[QUOTE=sazan;68086]DJI, 60 Dk'lık grafik.
c Hedefi (8280) seviyelerine düşüp, sonrasında yukarı hareketin devamını bekliyorum. 8117 altına düşüş ise yukarı hareket olasılığını ciddi azaltır ve yatay yada düşüş piyasası olasılığını artırır.
Burdan sonrası hafif Elliott :
Düşüşün c dalgasını ending diagonal olarak sayma eğilimindeyim.
8117 altına düşmediği sürece, grafikteki tüm yükselişi büyük bir impulse 1 yada A (daha olası) dalgası olarak sayıp , 3 yada C (daha olası) yükseliş dalgasını bekliyor olacağım. Tehlike sınırı altına inilirse, hala bir yukarı hareket ihtimali olmakla birlikte, Büyük impulse 1. dalga senaryosu geçerliliği azalır.
Bol Kazançlar.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img512.imageshack.us/img512/6753/djihbd9.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
sazan bey avatar hayırlı olsun .. yakışmış .. :D :D
bugününde dünkü gibi yatay ve hafif seyirde devam edeceğini ve düzeltmenin imkb 1oo için 25800-26000 arasında dengelenip haftaya yukarı topuk haftası olacağına kanaat etmekteyim
[QUOTE=catedral;68074]
[COLOR="Red"][B]Her durumda Ocak ilk seans itibariyle shorlarımı giyeceğim..[/B][/COLOR]
Anladikos.uyk[/QUOTE]
Ekleme : Son iki yıla bakarsanız Ocak ayının ilk iki haftası yılbaşı şamatasından uyanan ayuların ortalığı dağıtmasına sahne olmuş.
[quote=Vob Trader;68091]bugününde dünkü gibi yatay ve hafif seyirde devam edeceğini ve düzeltmenin imkb 1oo için 25800-26000 arasında dengelenip haftaya yukarı topuk haftası olacağına kanaat etmekteyim[/quote]
hah işte..bizde biyırtim olarak, o topuktan vurmak üzere bekliyoruz..:o
[quote=selçuklu;68090]sazan bey avatar hayırlı olsun .. yakışmış .. :D :D[/quote]
Teşekkür ederim, efendim. (çok aradım doğrusu)
[quote=VOBiX;68092]Ekleme : Son iki yıla bakarsanız Ocak ayının ilk iki haftası yılbaşı şamatasından uyanan ayuların ortalığı dağıtmasına sahne olmuş.[/quote]
Yani...sonra uyarmadı demeyin....Zaten hvalar da geçici bi ısıncakmış..kış ortasında uykumuz bölünürse çok agresif çok değişik çok pis oluruz... şimdiden diyeyim.. üstelik bu sefer GURT TABURLARI da yanımızda olacak muhtemelen...
herkese günaydın bu fdow ne zaman acılacak bılen varmı