-
Günaydın....dow ve daksideki gırmızılar size korkutmasın....kar satışı normaldir....dow 9600 lerin altında 2 gün kapanış yapmadıkça hedef 10400....
Yani uzun kısadan makbuldür bu aralar.....yoksa mezbehane kapısındaki şortçu kamyonunnda bulursunuz kendinizi....
-
[quote=selçuklu;149673]soyacam bu *****leri :D:D:D ..ağam eyi oğlandır .. heheh ... jani nerde a%q..:D:D[/quote]
Jani artık slow trader 62200 e kadar pozisyonun üzerine yattı hayatta kalkmaz
-
pala sıkıştı verdirmiyor ama 60000 e değdirecekler
-
[QUOTE=stonhand;149679]Jani artık slow trader 62200 e kadar pozisyonun üzerine yattı hayatta kalkmaz[/QUOTE]
jani eyi oğlandır ..bilir işini ... bacak güzeli .. hehehe :D:D
-
makas çalıştırıyorlar doğanlara karşı..
-
Doğanlar kamuşkayı yedi gene 61,000 üzerinden longlayanlar bugün tırs tırs durumlarında eskiden olsa ralli modu der direkt sazanlama atlardım şimdi mel mel seyrediyorum hele bir 60200 e desteğe bir gelsin löngştayneeee 61300 e zıplasın shortşayne yoksa pohmu var flatos seyredos yimezler Palaaa
Bu arada üstadın 60600 desteği çalışıyorrrrrrr
-
gunaydin...
dost ve dusman ordulari...
marasal asti...
ve turkun buyuk evladi rumelibeylerbeyi celcuki...
ve itilmis...ve kakilmis ve sungunlenmis....cenk argidasim demir....
vetani savunun usaglar...ben emekli oldum gariii....
-
[quote=stonhand;149683]Doğanlar kamuşkayı yedi gene 61,000 üzerinden longlayanlar bugün tırs tırs durumlarında eskiden olsa ralli modu der direkt sazanlama atlardım şimdi mel mel seyrediyorum hele bir 60200 e desteğe bir gelsin löngştayneeee 61300 e zıplasın shortşayne yoksa pohmu var flatos seyredos yimezler Palaaa
Bu arada üstadın 60600 desteği çalışıyorrrrrrr[/quote]
Akıllılar düşünürken,deliler köprünün üzerinde gitmiiiiiş,gelmiiiiiş,gitmiiiiiş gelmiiiiiş böyle devam etmiiş....:)
-
kurum değiştirecegüm için altundakı 49200 maliyetli shortlarımı 48400-500 aralıgından kapattım :) aralık kontratındaki alıcı gorunum yanıltmasın kimseyi :) aslında amacım 45000 e kadar beklemekti lakin yeni kuruma kontrat tasınmıyomus.. saglık olsun.. bi an once geceyim dedim.. bu komısyonlar belimi büktü.. ::::::
bu arada shortcu kardeslere selam olsun.. bugun bizim gunumuz gibi.. 600 puan makasla aga bize prim vermeyecek gorunuyo ama hadi hayırlısı..
-
:..:[quote=Demirci;149678]Günaydın....dow ve daksideki gırmızılar size korkutmasın....kar satışı normaldir....dow 9600 lerin altında 2 gün kapanış yapmadıkça hedef 10400....
Yani uzun kısadan makbuldür bu aralar.....yoksa mezbehane kapısındaki şortçu kamyonunnda bulursunuz kendinizi....[/quote]
Sen geç onu mazide kaldı artık.:..:Nostalji nostalji:..::..:
-
grafik 20 dk lık,
ortalama 60625 seviyesinde,yükselen kanalın alt bandı ise 60425 seviyesine denk geliyor şuan için..
bu seviyelerin aşağı geçilmesi satışları hızlandırabilir..
[IMG]http://i33.tinypic.com/9s8jnl.gif[/IMG]
-
[quote=sazan;149656]VOB, 60 DK'lık, Elliott.
Anlaşılmadık bir şey var mı ?
[URL="http://img62.imageshack.us/i/sistemvob30.png/"][IMG]http://img62.imageshack.us/img62/4341/sistemvob30.png[/IMG][/URL][/quote]
Seyyahım pambığım,
Anlaşılmadık ne var.?
EW derki, bu sayım dogrultusunda sadece 2 zeçenek var.
1.'si.
iii depesi geçilemeden ii ile gösterilen dip aşağı geçilirse, daha aşağıdaki B dipi de geçilir. (Expanded Flat C dalgası oluşur) Yükselişin başlangıcı (Zıfır noktası) aşağı geçilemeden yeni yükseliş gelir. (Grafikteki en tepeyi aşan)
2.'si.
iii depesi geçilirse, bu sayım dogru ise mavi ok ile gösterilen yatay çizgi geçilmemek kaydı ile düşüş yine beklenmelidir. Mavi ok geçilirse , yükselişe oynanır. (Ending diagonal C dalgası). Bu senaryodaki düşüş, tüm yükselişin en az %61'ini geri alır, idealde 0 seviyesini de bafi'lemesi beklenir.
Clear.?
(Ha unutmadan... Yemişim EW'i)