-
farkettigim bir husus ise ing de mi bu mallık var yoksa tum aracı kurumjlardamı bilemiyorum ama.. satısta 48450 de bulunan kontrat icin limit deger de alımı 48480 girerseniz sistem gidip piyasa fiyatı olan 48450 den değilde 48480 olarak girdiginiz alım fiyatından islem yapıyor.. boyle bi sacmalık olabilir mi ? auhauhauh yapacagınız işin * q .. nasıl düşünemezsiniz yahu boyle bişeyi huahauh ilk kez gordum bunuda.. o kadar işlem yapmışlığım var imkb de bisuru bankayla orda boyle bisey yoktu...
daha önce bununmla karsılasan oldumu ?
ornekleyeyim
ALım Satım
48400 5 48650 10
48300 10 48700 15
48250 30 48800 25
şimdi ben piyasa fiyatından alım gondersem gidip 48650 den alım yapmaya baslar değil mi ..
aynı şekilde ben limit alım emri gondersem 48700 den bu sistemin piyasa fiyatını kontrol edip eger gonderdigim fiyat piyasa fiyatından buyukse fiyata kadar olan kısmını piyasafiyatından yapmalı kalanını limit fiyat uzerınden gerceklestırmelı.. yanı 48700 den alım gondersem 15 lot bu gıdıp 48650 10 lot ve 48700 5 lot ıslemı yapmalı.. ama bızım paşa gidip bodozdan 48700 den alım yapıyo :D uahauha
-
Astatinim , pidikap'ım.
Gerçekten iyi okumuşun. A(+) Otur yerine yafrım. (Sevgiyle yaklaşarak söylenir)
-
600 flat ve wc ye gittim 700 olmuş .. vay anasını ..
-
[quote=Larossıan;149687]:..:
Sen geç onu mazide kaldı artık.:..:Nostalji nostalji:..::..:[/quote]
yaw larossian...nostalgi dedinde aklima geldi...
bi zamanlar bi nostalgi keriz kamil vardi....
keriz kamil derdik...
cunki 2007 aralik fiyatlariyla mali agam buna itelemisti....
biz borsa dusecek dedikmi...bu keriz kamilin safti oynar....
galiz iftiralarla saldiriya gecerdi....bizde kis kis gulerdik...ha ha ha....
-
Sabahki malları 875 den kaptırmanın moral bozukluguyla 650 den lönk actımm..kendimden tiksiniyorum su ortamda long oldum..
-
675 kısa şelale şelale şelale ..
-
Pala dayım çıkıştaki direnci destek yaptı....daksi toparladımı roketi ateşleyecek....
Rakamlar ve trendler hislerden önce gelir....yoksa kör bıcakla bile işi bitirir pala dayı...
-
[QUOTE=sazan;149691]Astatinim , pidikap'ım.
Gerçekten iyi okumuşun. A(+) Otur yerine yafrım. (Sevgiyle yaklaşarak söylenir)[/QUOTE]
sazan patron bende böyle şaymıştım endeks grafı . ne dersin ?üüü
[QUOTE=selçuklu;149312]ahanda ew sayım projeksyon ... ed olmuş .. düşer burası .. şelale şelale şelale şelale şelale şelale şelale .. .yedi defa yazdım şelale diye .. çöker burası .. baskı belli küskü belli ..
[URL=http://img28.imageshack.us/i/adszed.jpg/][IMG]http://img28.imageshack.us/img28/116/adszed.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
-
[quote=sazan;149689]Seyyahım pambığım,
[COLOR=red]Anlaşılmadık ne var.?[/COLOR]
EW derki, bu sayım dogrultusunda sadece 2 zeçenek var.
1.'si.
iii depesi geçilemeden ii ile gösterilen dip aşağı geçilirse, daha aşağıdaki B dipi de geçilir. (Expanded Flat C dalgası oluşur) Yükselişin başlangıcı (Zıfır noktası) aşağı geçilemeden yeni yükseliş gelir. (Grafikteki en tepeyi aşan)
2.'si.
iii depesi geçilirse, bu sayım dogru ise mavi ok ile gösterilen yatay çizgi geçilmemek kaydı ile düşüş yine beklenmelidir. Mavi ok geçilirse , yükselişe oynanır. (Ending diagonal C dalgası). Bu senaryodaki düşüş, tüm yükselişin en az %61'ini geri alır, idealde 0 seviyesini de [COLOR=red]bafi'l[/COLOR]emesi beklenir.
Clear.?
(Ha unutmadan... Yemişim EW'i)[/quote]
[quote=sazan;149691]Astatinim , pidikap'ım.
Gerçekten iyi okumuşun. A(+) Otur yerine yafrım. (Sevgiyle yaklaşarak söylenir)[/quote]
Heheheh...tembel teneke pambık..yedin fırçayı..ben çalışkan aldım A(+) yı..özetle jet ski:D:D
(Yada Sazan benle fena halde ...k geçiyo:D:D:Dki bu daha muhtemel)
-
Djı aynı gün günün en yükseği görecek sonrada en düşüğünden kapatacak 10400 beklenecek olacak iş değil.Vob için şu an daha bir işaret yok ama yakın zamanda oda verecektir fazla sürmez.
-
[QUOTE=elstock;149694]Sabahki malları 875 den kaptırmanın moral bozukluguyla 650 den lönk actımm..kendimden tiksiniyorum su ortamda long oldum..[/QUOTE]
Tiksinme yok, panik yok, yorum yok long devam :D
-
[QUOTE=Astatin;149698]Heheheh...tembel teneke pambık..yedin fırçayı..ben çalışkan aldım A(+) yı..özetle jet ski:D:D
(Yada Sazan benle fena halde ...k geçiyo:D:D:Dki bu daha muhtemel)[/QUOTE]
benim sayımada a+ verecek şimdi ... hehhe .. .boks.