-
[quote=Astatin;149698]Heheheh...tembel teneke pambık..yedin fırçayı..ben çalışkan aldım A(+) yı..özetle jet ski:D:D
(Yada Sazan benle fena halde ...k geçiyo:D:D:Dki bu daha muhtemel)[/quote]
heee super lotoda şapa oturdun şimdi saldıracak adam arıyon deel mi? :p
çıkmadı deel mi? :p
boşuna yırtınma yavrım 6 yı ben bilecem 3-5 hafta daha devretsinde ağzı düz 15 trilyon ossun verilecek ikramiye diye bekliyorum.aşağısı kurtarmaz beni ben öyle 7-8 trilyon gibi kıl tüy meblağlar için parnağımı yorupta kağıt üstüne karalama yapamam :p
-
Jani Agam naçizane düşüncem
dünkü ve ondan önceki günkü DOW düşüşü + Dax düşüşü + bugünkü Doğan haberleri shortçular açısından iyi olmadı bunların hepsi yeşil olupda 61700-61800 gösterip çoğunluk ahanda 62,000 i geçiyoruz yaşasın 65.000 naraları atmaya başlarken eksi makasda olurdu mallar kucağada bırakılırdı EFG 60,000 ortalama ile açtığı 50,000 kontrat longlarıda babasının oğluna tek ayak üstünde serçe parmağıyla 62,000 den verirdi ama şimcik zor be üstat
-
[quote=SEYYAH;149714]heee super lotoda şapa oturdun şimdi saldıracak adam arıyon deel mi? :p
çıkmadı deel mi? :p
boşuna yırtınma yavrım 6 yı ben bilecem 3-5 hafta daha devretsinde ağzı düz 15 trilyon ossun verilecek ikramiye diye bekliyorum.aşağısı kurtarmaz beni ben öyle 7-8 trilyon gibi kıl tüy meblağlar için parnağımı yorupta kağıt üstüne karalama yapamam :p[/quote]
abi benim şans oyunlarına harcadığım parayla 4 kişiyle evlenirdim:..: bıraktım şimdi vobtayım.hedefim 1 araba 4 avrat :..:
-
[quote=selçuklu;149697]sazan patron bende böyle şaymıştım endeks grafı . ne dersin ?üüü[/quote]
Sulçuklum,
Sana yaldızlı, fosforlu ve hatta ışıldaklı Z(-) (hüzülerek söylüyorum, alfabede neden Z'den sonra bir harf yok diye kendi kendime sordum hatta). Senin dünkü sayımdan sonra ters yönde 500 puan tepti..dng
Tabi ki şaka.
-
[quote=stonhand;149715]Jani Agam naçizane düşüncem
dünkü ve ondan önceki günkü DOW düşüşü + Dax düşüşü + bugünkü Doğan haberleri shortçular açısından iyi olmadı bunların hepsi yeşil olupda 61700-61800 gösterip çoğunluk ahanda 62,000 i geçiyoruz yaşasın 65.000 naraları atmaya başlarken eksi makasda olurdu mallar kucağada bırakılırdı EFG 60,000 ortalama ile açtığı 50,000 kontrat longlarıda babasının oğluna tek ayak üstünde serçe parmağıyla 62,000 den verirdi ama şimcik zor be üstat[/quote]
g20 yi iyi okumak gerek...onu iyi okuyan fonlar satisa gelir...agam tutamaz artik...
cunki....gelen mal hakiki....
-
unutmayin....
bu forumlarda...58 000 endekste mallanmis serseri mayin gibi gezinen cok keriz var....onlari soyduk...pankalari batirdik....
EFG kimki...onuda batiririz....
-
-
agam kim...boyyuk pankalar....
oburleri tiriska....
bana dersenki...citi...doyce...swiss...ve benzerleri....tirsarim biraz....
ama bana efg long dersen...oda kim ula der...kis kis gulerim...
cunki...citi isterse onu bi kasik suda bogar....
BUNNARI GENE SOYACAGIM...OZGOZLERINIZIN ONUNDE...
-
[quote=mozkan;149709]anahtar kelime doğrultusunda, siz bu sayımla poz alıyorsunuz da piyasa buna göre mi poz alıyor, A denen tepenin 2 ve 4 ü arasında zaman fiyat uyumsuzluğu vardır ve alternation gözlenmemektedir tarafımdan, bende yemişim EW yi[/quote]
Ben graf'daki 2. dalgaya, "[B]Cücük" 2[/B]. dalga diyorum. (Bakınız : Soğan cücüğü). Literatürde yoktur, bana has.
Şaka bir yana, 5 ile gösterilen tepenin üstüne A yazmışım. Sonuçta Corretive bir yapı. Cücük 2'yi 2 saymazsanız da corrective bir yapı görürüz. Ancak ben Guide'lineları çok fazla ciddiye almıyorum. Benin guide'linelarıma göre 2. dalga var ve orada. Zaman gösterecek.
-
ne gün ama deel mi?
spot -700 vadeli zıfır...
SHORT pozda olanlar ne küfür ediyordur emme PALA'ya...
yazık ona da üzülüyorum kimseye yaranamıyor bi gün SHORT çu saydırıyor ertesi gün LONG çu...şamar oğlanına döndü garibim PALA.
the PALA, dö PALA, lö PALA...
PALA namert PALA...
-
[QUOTE=sazan;149717]Sulçuklum,
Sana yaldızlı, fosforlu ve hatta ışıldaklı Z(-) (hüzülerek söylüyorum, alfabede neden Z'den sonra bir harf yok diye kendi kendime sordum hatta). Senin dünkü sayımdan sonra ters yönde 500 puan tepti..dng[/QUOTE]
sağol abi .. a* ewnin .. .. ewden bi halt olmaz zaten .. kitapları inceledim bi halta yaramaz .. ralph amca yanılıyor bence .. ew diye bişey yok .. :) yemişim ewyi . .
-
pala tut bakalım benimkini nereden tutacaksın iş bitti