son poz 725 kısa .. ağayı soyacaz .. eyi oğlandır ağa ..
Printable View
son poz 725 kısa .. ağayı soyacaz .. eyi oğlandır ağa ..
575 şort .. şelale
Yavuzhan senin destekteyiz.. Kırılırsa şelale
[quote=selçuklu;149724]sağol abi .. a* ewnin .. .. ewden bi halt olmaz zaten .. kitapları inceledim bi halta yaramaz .. ralph amca yanılıyor bence .. ew diye bişey yok .. :) yemişim ewyi . .[/quote]
CELCUKI...
eliot newyorkta bi otel odasinda acliktan oldu...akli ossa gendine faidesi olurdu...
eliot ne ula....
[QUOTE=enorton;149710]Valla aynen dediğin gibi olmalı, yani şöyle söyleyeyim senin aracı kurum direk şartlı emir giriyor ya da sen öyle giriyorsun çünkü dediğin olay şartlı emir... yoksa diyelim ekmeğin fiyatı 35 kuruş sen bakkala çocuğu göneriyosun eline 50 kuruş veriyosun git ekmek al diyosun. Çocuk bakkala gidiyo bakıyo ekmek 35 kuruş ekmeğin fiyatı 50 kuruş olana kadar orada bekliyor :D Çocuk orada ağaç olur sen de evde aç kalırsın...
Nasıl örnek ama :D
Akıllı çocuk 35 e ekmeği alır 5 kuruşa da kendine sakız alır (komisyon)...[/QUOTE]
sorun bunun sartlı emır olmayısı.. yanı sartlı emırde bı sart vardır dersınkı alıs sevıyesı 700 ıken sen 720 den alıs verırsın kı buda sana pıyasa fıyatından satıs yapandan al demktır.. burda durum farklı tamamen mantık hatası var.. kurum hatası baska bisey degil..
tut dedik tutuyo :)
[quote=sazan;149717]Sulçuklum,
Sana yaldızlı, fosforlu ve hatta ışıldaklı Z(-) (hüzülerek söylüyorum, alfabede neden Z'den sonra bir harf yok diye kendi kendime sordum hatta). Senin dünkü sayımdan sonra ters yönde 500 puan tepti..dng
Tabi ki şaka.[/quote]
heheh..selçuklu dedim ben sana geliyo ceza ve zılgıt diye...yuppii..en çalışkan benim...(yada SAZAN benle fena halde ..k geçiyo:D)
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/25/1077.bmp[/img][/url]
5 likte son durum.
FED ne dedi...krizden ciktik dedi...defalarca son bi aydir....
bu satin demektir...daha ne desin....
simdide karar aldilar....beles verilen paralarin miktari 75 milyardan...50 milyara dusuldu...vade 28 gune cekildi...bunu duyan hedge usaglar....amerikada satisa gecti...
di haydi tutsun agamda goreyim...gelen mal hakiki...triska degil....
[quote=selçuklu;149724]sağol abi .. a* ewnin .. .. ewden bi halt olmaz zaten .. kitapları inceledim bi halta yaramaz .. ralph amca yanılıyor bence .. ew diye bişey yok .. :) yemişim ewyi . .[/quote]
Dünkü ve bugünkü Ending Diagonallerin gerçekten iyiydi. Sadece dün terse getirdiler. Ama sen söylediklerime alındın gibi.
725 kısalarla arkaya yaslandım .. kocaoğlan 15 te sat verir bugün tahminim .. kocaoğlan 5 datta zaten .. dolardada fincan kulp oldu günlüklerde ..
[QUOTE=sazan;149734]Dünkü ve bugünkü Ending Diagonallerin gerçekten iyiydi. Sadece dün terse getirdiler. Ama sen söylediklerime alındın gibi.[/QUOTE]
:D :D yok abi sana alınmadımda ... ralph amcaya alındım gerçekten .. :o:o
[QUOTE=jani;149733]FED ne dedi...krizden ciktik dedi...defalarca son bi aydir....
bu satin demektir...daha ne desin....
simdide karar aldilar....beles verilen paralarin miktari 75 milyardan...50 milyara dusuldu...vade 28 gune cekildi...bunu duyan hedge usaglar....amerikada satisa gecti...
di haydi tutsun agamda goreyim...gelen mal hakiki...triska degil....[/QUOTE]
Jani ben onu bunu bilmem düşecekse düşsün artık su gına geldi başlıcam vobuna ömrümüz çürüyo ps karsısında ya
Sanki aga guzellik yarışmasına gatılmış gızını verecek bize istediğimiz 2000 puan
yettigari