[quote=yusuf_alp;266013]bu akşam çıkışa çalışacağım[/quote]
yusuf ,
bişiler bulursan bize de söyle haa....:)
Printable View
[quote=yusuf_alp;266013]bu akşam çıkışa çalışacağım[/quote]
yusuf ,
bişiler bulursan bize de söyle haa....:)
[quote=oguzhan;266012]Patron kendi sistemim için konuşursam dün 74200 den al vermiş 73400 den sat vermiş düşüş o kadar hızlı olunca indikler ani dönüş yapamıyor sisteme başka şeyler daha eklemek gerek sanıyorum.[/quote]
dün 74.550den sat vermiş. o büyük hareketten iki bar önce.
sonra 73.200den al vermiş. al sinyalini hala koruyor...
[quote=The Tatar;266008]hayrını gör görmesinede bari pivotu yeni yüksek olarak seçseydin 425 in üstünde :)
bi tik için kırmayalım birbirimizi :..:[/quote]
Olur ağbi:kırar mıyım hiç sizi.hemen pivotumu değiştiriyorum o halde.gayıtlara geçsin...74425 üstü long altı short.
Oldu mu:..:
dön baba dönelim havası var... tam benim havalar ama .. halim yok ... yordu beni pela ... üğğğğ:o:o
anlamıyorum garan ve isc % +2,70 +3 yaptığı borsada vob naz yapıyor ya da harbiden haftaya göççez
ne güzel kamaymış beee.Günün dibine gelelim hemen uzayacam.haftaya 77 beklentim halen devam ediyor.
etr ninde gazı kaçtı son iki 500 puanlık gitgelde..
satışa geçebilir 73900 altında kalmaya devam edersek..
3 saattir yataya girdik,
karlar gitti....:mad:
du bakalım??
matriks downloader takılıyor buna nasıl cozum bulacağım. hatalı işlem yaptım flat. kandırdı beni bne.
ohhh mondiyo crashenSYNC
nikola :D aç bi kola içek üwwww
ivrenç oldü
vay anasını ya .. flat kalakaldım iyimi .... ... vay anasınıki vay anasını .. üvvvv ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:o:o:o:o
etr bu bar kapanışıyla sat a geçecek..
şip-şak çok gecikti halen alışta ve fake yedi şimdiden.long dediği yerin üstünde sat demesi imkansız hale geldi..
üwww :(