Dow ittiriyor kaktırıyor bizim araba gitmiyor...
Printable View
Dow ittiriyor kaktırıyor bizim araba gitmiyor...
ben gider iyi akşamlar
Dow günün en yükseğini gördü bence...
[quote=negrolino;308945]ben gider iyi akşamlar[/quote]
iyi akşamlar :..:
Geceyede short:)
Herkeze iyi akşamlar.
Sterlin ile altın alarm veriyor gibi...Geçen günlerde ikisi nispeten daha güçlü duruyordu...
[quote=flexy;308918]Trader hocam sabahtan beri aklımdasın ama şimdi kutlamak nasip oldu :D Öğretmenler gününüz kutlu olsun patron[/quote]
teşekkür ederim . eksik olmayın.
bugün 75 puancık (yazıyla yetmişbeş) :D alabildim sadece halbuki sabah 82950 de tam 1200 puan vardı keşke pozu kapa diyen sesi dinleseymişim :D :D :D 15 likdeki pupu larda güzel tepki geleceğini söylemişti aslında ufff hergün kazancaz diye bi şey yok zaten :rolleyes:
[quote=eloy;308927]dun dıgıturkte bı fılm ızledım, fransa da bı okulda gecıyordu. ogretmen -ogrencı ılıskılerı sankı o sınıftaymısınız gıbı gerceklıkle ıslenmıstı.hanı her ıs zordur derler ya, ogretmenlık gercekten de herhangı bır sekılde karsılıgı odenemeyecek kadar zor bır meslek.
Metin hocam gununuz kutlu olsun..[/quote]
Teşekkürler. saol.
[quote=bull market;308949]Geceyede short:)
Herkeze iyi akşamlar.[/quote]
sistemli mi hocam histemli mi ve kaçlık
Bu arada önceden bloguma gelip son zamanlarda çok devamsızlık yapan arkadaşlara ince bir sitem ederim. mesela Astatin,enorton,eloy,flexy,sekube ve ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar. :( Hele bi quenn ablamız vardıki vedasız ayrıldı :(:(
tamam ben gündüzleri saat 3 den sonra katılıyorum ama çok değerli arkadaşlar değerli bilgileri paylaşıyorlar. kapımız hep açık. Müsait oldukça hepinizi bi çay içmeye bekleriz.:)))
[quote=Sekube;308944]Dow ittiriyor kaktırıyor bizim araba gitmiyor...[/quote]
3000 puan civarı artı hemide saatlik graftan bile..) bi cümle