-
Bu arada , aklıma acaip bir hinlik geldi. Topicde sürekli söylüyoruz, şurdan long, flat, geceye short vb. Gerçekten de ben bazı arkadaşlarımızın pozisyonlarını merak ediyorum yada benimle aynı yönde pozisyon almışlar ise kendimi extra güvenlikte hissediyorum. Ters İndikatör arkadaş pek göremesem de bu bilgi de faydalı.
Şuna ne dersiniz. Yeni bir topic açalım. İçinde Sadece 3 mesaj olsun.
1. Mesaj - Long
2. Mesaj - Short
3. Mesaj - Flat
Gün içinde pozisyon değişimi yaptıkça, bu topic'e gidip, ilgili mesajın teşekkür et butonuna tıklayalım. Mesaja teşekkür edenler kısmında (hemen mesaj altı) nick'imiz gözükmekte. Böylece pozisyonumuz da belli olur. Eski pozisyonumuzla ilgili mesajın hemen altındaki "Verdiğin Teşekkürü sil" butonu ile artık terkettiğimiz pozisyonun, teşekkür listesinden de kendimizi çıkartabiliriz.
"De get kardeşim" mi dersiniz yoksa. (Sıkıldığım belli oluyor mu ?)
-
Son İki Gündür Yaşanan Dar Banttaki İşlemler, İkinci Seansla Beraber Canlanabilir...
Dün ABD, Avrupa ve Asya piyasalarının genelinin kapalı olması nedeniyle İMKB’de oldukça düşük hacimli ve dar bir bantta hareket yaşandı. Yurtiçinde ve dışında önemli bir veri akışının olmaması da, bu seyirde etkili oldu. Önceki gün her ne kadar olumsuz açıklanmış olsa da piyasalarca olumlu algılanmış olan dayanıklı tüketim malı siparişleri, kişisel gelir ve harcamalar verileri sayesinde son işlem gününü yükselişle tamamlamış olan ABD piyasalarında yönü bugün TSİ 13:00’ten itibaren işlem görmeye başlayacak future piyasaları esas olarak belirleyecektir. Avrupa piyasalarının tatil olması da, İMKB’nin gözünü tamamen ABD’ye çevirmesine yol açacaktır. Future piyasalarının 13:00’te açılacak olması nedeniyle, bugün ilk seansta yine dar bir bantta hareketin devam etmesini bekliyoruz. İkinci seansta ise ABD vadeli piyasalarının yönüne ve hareket şiddetine göre bizde de volatilite artabilir.
HEDEF MENKUL...
-
-
[QUOTE=Vob Trader;68099]darlandım ya[/QUOTE]
patron teşekkür şampiyonu olmuşun hayırlı olsun.... hahaha :) .kom .kom.boks.
-
[QUOTE=selçuklu;68100]patron teşekkür şampiyonu olmuşun hayırlı olsun.... hahaha :) .kom .kom.boks.[/QUOTE]
beni sizler yarattınız. sizler yükselttiniz. birlikde hep daha ileriye:)
-
[QUOTE=Astatin;68082]Süsücü,
Anlamadığım bir şey var.. Halen 40000 değeri ihtimallerden biri ise, her durumda Ocak ilk seans şortları neden giyiyorsun..Bu durum, eğer otuz endeks 40000 olacaksa 30 ARalığa kadar olur anlamına geliyor? Hemi de IMF 15 Ocak da geliyorken?[/QUOTE]
[B]
he:) Ama 30 değil 31 Aralık.. Oldu oldu. Olmadı olmaz... [/B]
8 Ocakta amerika hisse obsiyonları son günü.. 8 Ocak dow yukarı.. Benim plansa göre 5-6-7 Ocak aşağı 7 Ocak şaibeli 8 Ocak yukarı.. Sonra İMF beklentisiyle tekrar biraz tepki..
15 Ocak İMF geliyo bahaneleri OBAMA 1 trilyon dolar beklentisi.. 15 Ocak yada 20 sinde OBAMA göreve geldikten sonra aşağı.. Bu arada İMF anlaşması imzalanırsa falan ezber bozulacak. Piyasanın yönüne bakıcas.
-
-
[quote=sazan;68097] Şuna ne dersiniz. Yeni bir topic açalım. İçinde Sadece 3 mesaj olsun.
1. Mesaj - Long
2. Mesaj - Short
3. Mesaj - Flat
Gün içinde pozisyon değişimi yaptıkça, bu topic'e gidip, ilgili mesajın teşekkür et butonuna tıklayalım. [/quote]
5 ayrı long da yada 5 ayrı short da ne yapsın gariban .kom
-
endeks için 3 gün dolaşsaydık kaybettiğimiz birşey olmayacaktı
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v475/bonnie112/26122008.png[/IMG]
-
[quote=sazan;68097]Bu arada , aklıma acaip bir hinlik geldi. Topicde sürekli söylüyoruz, şurdan long, flat, geceye short vb. Gerçekten de ben bazı arkadaşlarımızın pozisyonlarını merak ediyorum yada benimle aynı yönde pozisyon almışlar ise kendimi extra güvenlikte hissediyorum. Ters İndikatör arkadaş pek göremesem de bu bilgi de faydalı.
Şuna ne dersiniz. Yeni bir topic açalım. İçinde Sadece 3 mesaj olsun.
1. Mesaj - Long
2. Mesaj - Short
3. Mesaj - Flat
Gün içinde pozisyon değişimi yaptıkça, bu topic'e gidip, ilgili mesajın teşekkür et butonuna tıklayalım. Mesaja teşekkür edenler kısmında (hemen mesaj altı) nick'imiz gözükmekte. Böylece pozisyonumuz da belli olur. Eski pozisyonumuzla ilgili mesajın hemen altındaki "Verdiğin Teşekkürü sil" butonu ile artık terkettiğimiz pozisyonun, teşekkür listesinden de kendimizi çıkartabiliriz.
"De get kardeşim" mi dersiniz yoksa. (Sıkıldığım belli oluyor mu ?)[/quote]
Olur...çoğunlukta olur der..ama bence işlemez..çünkü bunu yapmaya üşenirler.. ters indikatör lazımsa ben olabilirim.. :) en azından son pozisyon bu minvalde mesafe kaydediyor :)
-
[quote=Vob Trader;68101]beni sizler yarattınız. sizler yükselttiniz. birlikde hep daha ileriye:)[/quote]
:) seçimde hile var... 140 gönderine 171 teşekkür almışın..yani senin bir fanatiğin, başlamış mesajlarına teşekkür etmeye etmiş de etmiş etmiş de etmiş :) Toplam teşekkür önemli, ama bir diğer önemli olan gönderi başına teşekkür :)...şöyle yapalım, toplam teşekkürde ilk 5 e girenler içinden, gönderi başına teşekkür ortalaması en yüksek olan birinci olsun .boks..boks. ne..anlamadım.. o ben mi oluyorum....yok canım nirden çıkardın :).dng.dng kendine göre seçim sistemi üreten zamanındaki ANAP gibi oldum valla :)
bu teşekkür olayı iyi oldu yaww...vakt geçoorrr
-
-
[quote=selçuklu;68108]ralli[/quote]
bisiklet turu :D
-
[quote=bonnie;68109]bisiklet turu :D[/quote]
dalış veya paraşüt daha heyecanlı..ona çevirsek..
-
bu biraz hileli oyun gibi VOb ile spot anlaşmış hadi yükslelelim hedefe ilk varan birinci olsun demiş. VOb hemen koşmaya başlamış spot oturmuş ona gülüyor. Nasıl da kandırdım diye..dng
-
uzun zamandır böylesine sert hareket görmemiştim.vaaav ralli yapıyoruz resmen nascar cinsinden hemide.
34.400 LONG devam içimden bir ses para kazanayamacaksın bu LONG tan diyor.ama içimdeki sesle trade etmiyorum :)
sıkıldım ama gerçekten şu vadeden kurtulsaydıkta ŞUBAT vade ister yukarı ister aşağı gitsin yeterki hareket olsun.nerede hareket orada bereket, ya da işleyen demir ışıldar diyelim :)
-
grafiklerde algılama sorunu başladı bende 5 dk grafik 2000 puan çıkmış gibi görünüyor gözüme ..
-
[quote=SEYYAH;68112]uzun zamandır böylesine sert hareket görmemiştim.vaaav ralli yapıyoruz resmen nascar cinsinden hemide.
34.400 LONG devam içimden bir ses para kazanayamacaksın bu LONG tan diyor.ama içimdeki sesle trade etmiyorum :)
sıkıldım ama gerçekten şu vadeden kurtulsaydıkta ŞUBAT vade ister yukarı ister aşağı gitsin yeterki hareket olsun.nerede hareket orada bereket, ya da işleyen demir ışıldar diyelim :)[/quote]
Yatay piyasa psikolojileri böyle etkiliyor demekki..bende de bu kısalardan para kazanamayacaksın hissi oluşmaya başladı çünkü :)
-
astatin dün akşam beddua etmedin herhalde
-
garantinin ahı tuttu sana :D
-
selamlar herkese gelip yazamıyorum gordugum kdarıyla mbm ve teoda yok yılsonu olması itibariyle malum cok yogun gunler geçiriyorum işte aama kolayladım artık son bir hareket için beklemedeyim havaleyide bugun cıkarttım artık voleyi vurmam gerek :) özüme döndümm boğalarda yolda ayak sesleri geliyor resmen..
-
koskoca GARAN tahtasında 6 milyon YTL hacim var.komik bir durum.demekki gavurlar olmasa bu borsada yaprak kımıldamayacak.
-
zzzzzzzzzz.....bir meşgale lazım..zzzzzzzzz
hadi herkes yaşını yazsın....
-
[quote=Astatin;68119]zzzzzzzzzz.....bir meşgale lazım..zzzzzzzzz
hadi herkes yaşını yazsın....[/quote]
ee hadiiiiiiiii....ben 32
-
[QUOTE=Astatin;68120]ee hadiiiiiiiii....ben 32[/QUOTE]
97 yaziyor ama:D
ben kücükmüsüm:) 27
-
-
Benden yaşlınız varmı ?
1946
-
Nakit akışı boğalara yönlendi..Sn. Sazan ve Hexen yorumları var mıdır?
Bu arada forumun 3 kişi hariç hepsi bayan ve yaşlarıda 40 ın üzerinde olamaz değil mi? E o zaman neden kimse yazmıyor yaşını yawww..
-
[QUOTE=Astatin;68124]Nakit akışı boğalara yönlendi..Sn. Sazan ve Hexen yorumları var mıdır?
Bu arada forumun 3 kişi hariç hepsi bayan ve yaşlarıda 40 ın üzerinde olamaz değil mi? E o zaman neden kimse yazmıyor yaşını yawww..[/QUOTE]
astatinim sabah yoktum
34350 shorts realiz etim flat..
1,5 saat sonra gelceyim
-
[quote=Astatin;68124]...Bu arada forumun [B]3 kişi hariç hepsi bayan ve yaşlarıda 40 ın üzerinde[/B] olamaz değil mi? E o zaman neden kimse yazmıyor yaşını yawww..[/quote]
47 yaşında bi herif
-
"Nejla, parlak kaldırımlı sokakların cilalı ayakkabılı çocuklarından olmak isterken düştüğüm şu hale bak, ne yaptıysam beyhude, olmadı tutunamadım"
"Güzel ama güzel olduğunuz kadar da küstahsınız hanımefendi. Ama hoşuma gittiniz, tanışmamızın şerefine beni bir yemekle onurlandırırsınız umudundayım"
"Çok yıprandım fikret"
walla ilgili ilgisiz hayatım bir film şeridi gibi gözümün önünden geçmeye başladı.. hayırlar ola..shortlar patlayacak galiba
-
-
[quote=catedral;68128]15 :)[/quote]
tamam.. seninkini biliyruz zaten.. de... 18 yaşından küccüğe nassıl vob hesabı açmışlar hayret yani .kom
-
[quote=Astatin;68119]zzzzzzzzzz.....bir meşgale lazım..zzzzzzzzz
hadi herkes yaşını yazsın....[/quote]
yanı mesleğini yazsa nasıl olur ?
-
-
[quote=pammin;68130]yanı mesleğini yazsa nasıl olur ?[/quote]
yaşları alabilsek onu da alcaz ama ..... baksana çıt yok... bu arada pammin: mine pamuk :) veya pamela minesweeper.kom.kom.kom
-
[quote=Astatin;68132]yaşları alabilsek onu da alcaz ama ..... baksana çıt yok... bu arada pammin: mine pamuk :) veya pamela minesweeper.kom.kom.kom[/quote]
hiç birisi tahminin tersi.
pammin köpek ve kedimin isimlerinden üretilen nick
-
şşşş enorton...iş olayını halletinmi !!!! buldunmu yeni iş!!!
-
-
30 dakikalık grafik.
Göstergeler aşırı alımı gösteriyor
Bu uyuz ortamda ne derece güvenli olur bilmiyorum
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v475/bonnie112/261220082.png[/IMG]