[quote=sazan;149784]Başka, görünüm iyileştirecek kurum var mı. Bir Fitch kaldı sanırım. İkisi açıkladı. Özetle, üçün biri (kaldı) durumu.[/quote]
HA böyle bir habermi vardı...taam o zaman şort devam
Printable View
[quote=sazan;149784]Başka, görünüm iyileştirecek kurum var mı. Bir Fitch kaldı sanırım. İkisi açıkladı. Özetle, üçün biri (kaldı) durumu.[/quote]
HA böyle bir habermi vardı...taam o zaman şort devam
[QUOTE=sazan;149784]Başka, görünüm iyileştirecek kurum var mı. Bir Fitch kaldı sanırım. İkisi açıkladı. Özetle, üçün biri (kaldı) durumu.[/QUOTE]
uzun devam abi o zaman. .fitchte artırsın notumuzu .. z- vermesinde senin gibi .. hehehe :D:D
[quote=Astatin;149785]Bu yorum kesinlikle yanlış...:) Fiyattan önce hareket edebilir :)..bunun en karikatürize edilmiş hali PU NUdenilen şeydir...:..::..:[/quote]
Birde a&g&u indikatörü vardır.:D:D
[QUOTE=Astatin;149785]Bu yorum kesinlikle yanlış...:) Fiyattan önce hareket edebilir :)..bunun en karikatürize edilmiş hali PU NUdenilen şeydir...:..::..:[/QUOTE]
Peki hangi indikatörler fiyattan önce hareket ediyor?
Cok indikatör var, sürekli yeni indikatörler de yaziliyor. Eger zor olmayacaksa aciklamasi, fioyattan önce hareket edebilen indikatörlerin hangi mantikta isledigini anlatabilir misin?
(Rakinin yaninda mezesi bu da...))
500 e stop yazıp kalkmıştım pc başından.. beni stop etmeden dönmüş pala.. mon amour pala..:)
[QUOTE=jerfin;149790]500 e stop yazıp kalkmıştım pc başından.. beni stop etmeden dönmüş pala.. mon amour pala..:)[/QUOTE]
arkaya yaslan abla .. projeksyın belli baskı belli ..
[quote=jerfin;149790]500 e stop yazıp kalkmıştım pc başından.. beni stop etmeden dönmüş pala.. mon amour pala..:)[/quote]
Dün akşam seni okumuş pala kıyak çekiyor.:D
flama olursa
bi 500-600 puan daha çıkarız gibi..
150 kısa 100 uzun yaptım arada .. uzun devam .. ralli .. yeni tepe hakkımız söke söke alırız ..
[quote=thracian;149789]Peki hangi indikatörler fiyattan önce hareket ediyor?
Cok indikatör var, sürekli yeni indikatörler de yaziliyor. Eger zor olmayacaksa aciklamasi, fioyattan önce hareket edebilen indikatörlerin hangi mantikta isledigini anlatabilir misin?
(Rakinin yaninda mezesi bu da...))[/quote]
yanlış anlaşılmasın patron..medyum indikatör diye bir şey yok...Negatif veya pozitif uyumsuzluklar başladığı zaman trade etmek, rastgele etmekten daha doğrudur manasında...
15 dk fdow graf fincan kulp oldu ..15 dk daxtada tobo hazırlığı var .. bizde 15 dk flama var başka bi halt yok .. bide yükselen takoz var bizde .. o kötü ..
Ne 61300 müş be arkadaş gene gelmedi ulen pala öğlen arası 61600 de bekliyorum ulen seni cenabet kefere spot kapalıyken basarsın yukarı haybeden yersin 300 puanımı
Bittin ulen sen Pala bittinnnn birde kötü adam kahkahası atayım
nııııııııııı hahahahahaaaaa