-
[QUOTE=Kennym;149686]kurum değiştirecegüm için altundakı 49200 maliyetli shortlarımı 48400-500 aralıgından kapattım :) aralık kontratındaki alıcı gorunum yanıltmasın kimseyi :) aslında amacım 45000 e kadar beklemekti lakin yeni kuruma kontrat tasınmıyomus.. saglık olsun.. bi an once geceyim dedim.. bu komısyonlar belimi büktü.. ::::::
bu arada shortcu kardeslere selam olsun.. bugun bizim gunumuz gibi.. 600 puan makasla aga bize prim vermeyecek gorunuyo ama hadi hayırlısı..[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/haberler/vob-ta-pozisyon-virmanlari[/url]
-
[QUOTE=Kennym;149690]farkettigim bir husus ise ing de mi bu mallık var yoksa tum aracı kurumjlardamı bilemiyorum ama.. satısta 48450 de bulunan kontrat icin limit deger de alımı 48480 girerseniz sistem gidip piyasa fiyatı olan 48450 den değilde 48480 olarak girdiginiz alım fiyatından islem yapıyor.. boyle bi sacmalık olabilir mi ? auhauhauh yapacagınız işin * q .. nasıl düşünemezsiniz yahu boyle bişeyi huahauh ilk kez gordum bunuda.. o kadar işlem yapmışlığım var imkb de bisuru bankayla orda boyle bisey yoktu...
daha önce bununmla karsılasan oldumu ?
ornekleyeyim
ALım Satım
48400 5 48650 10
48300 10 48700 15
48250 30 48800 25
şimdi ben piyasa fiyatından alım gondersem gidip 48650 den alım yapmaya baslar değil mi ..
aynı şekilde ben limit alım emri gondersem 48700 den bu sistemin piyasa fiyatını kontrol edip eger gonderdigim fiyat piyasa fiyatından buyukse fiyata kadar olan kısmını piyasafiyatından yapmalı kalanını limit fiyat uzerınden gerceklestırmelı.. yanı 48700 den alım gondersem 15 lot bu gıdıp 48650 10 lot ve 48700 5 lot ıslemı yapmalı.. ama bızım paşa gidip bodozdan 48700 den alım yapıyo :D uahauha[/QUOTE]
Senin bildiğin doğru ama şöyle bir sıkıntı olmuş olabilir 650deki kontratlar temiant yetersizliğinden iptal olmuştur. Karşılanmadığı için 700 kademesine geçilmiştir ya da senle aynı anda emir verilerek 650deki emir düzeltilmiş ya da iptal edilmiş olabilir.
-
arkadaşlar bir konuda yardım edebilirmisiniz
metastocktaki bazı formüllerin yedeğini almak istiyorum formülleri metastocktan bir dosyaya nasıl aktarabilirim
-
60 dk ve altındaki tüm periyotlar alışa geldi hızlı alımlarla..
1 saat önce tam tersi bir durum vardı..
-
[QUOTE=enorton;149710]Valla aynen dediğin gibi olmalı, yani şöyle söyleyeyim senin aracı kurum direk şartlı emir giriyor ya da sen öyle giriyorsun çünkü dediğin olay şartlı emir... yoksa diyelim ekmeğin fiyatı 35 kuruş sen bakkala çocuğu göneriyosun eline 50 kuruş veriyosun git ekmek al diyosun. Çocuk bakkala gidiyo bakıyo ekmek 35 kuruş ekmeğin fiyatı 50 kuruş olana kadar orada bekliyor :D Çocuk orada ağaç olur sen de evde aç kalırsın...
Nasıl örnek ama :D
Akıllı çocuk 35 e ekmeği alır 5 kuruşa da kendine sakız alır (komisyon)...[/QUOTE]
geri kalan 10 kuruş noalcak para sütü diye onu mu verecek?
Eskiden konu komşu bakkaldan sipariş eder bir şeyler aldırırdı ve parayı az biraz üstü kalacak şekilde ayarladığından para üstü alışverişe giden çocuğa kalırdı.
-
[QUOTE=YAVUZHAN;149801]60 dk ve altındaki tüm periyotlar alışa geldi hızlı alımlarla..
1 saat önce tam tersi bir durum vardı..[/QUOTE]
Gökhan alım yaptı ondandır :D
-
[QUOTE=VOBiX;149802]geri kalan 10 kuruş noalcak para sütü diye onu mu verecek?
Eskiden konu komşu bakkaldan sipariş eder bir şeyler aldırırdı ve parayı az biraz üstü kalacak şekilde ayarladığından para üstü alışverişe giden çocuğa kalırdı.[/QUOTE]
10 kuruşa repo işler :D
-
[QUOTE=jani;149721]agam kim...boyyuk pankalar....
oburleri tiriska....
bana dersenki...citi...doyce...swiss...ve benzerleri....tirsarim biraz....
ama bana efg long dersen...oda kim ula der...kis kis gulerim...
cunki...citi isterse onu bi kasik suda bogar....
BUNNARI GENE SOYACAGIM...OZGOZLERINIZIN ONUNDE...[/QUOTE]
Citi boğulmaktan zorla kurtuldu zaten. EFGyi nasıl boğacak. Önce kendi .... toplasın.
-
[QUOTE=artanis;149800]arkadaşlar bir konuda yardım edebilirmisiniz
metastocktaki bazı formüllerin yedeğini almak istiyorum formülleri metastocktan bir dosyaya nasıl aktarabilirim[/QUOTE]
Export edebilirsin..
-
Indicator Builder => Organizer => Export..
-
[QUOTE=Kennym;149738]hocam bugun cok pozisyon degistirdin komısyon oranları dusuktur umarım ?[/QUOTE]
Ay sonunda beyzbol sopasıyla aracı kurumu basıyor verdiği komisyonalrın hepsini geri alıyor .dng
-
[QUOTE=selçuklu;149743]komisyon onbinde 2 patron ..[/QUOTE]
6120*0,0002=1,22TL ediyor.
sana en fazla 0,00016 lazım ki SANKOdaki 1TLye denk gelsin.