İz süren stop => 61200
Printable View
İz süren stop => 61200
[quote=negrolino;149817]61350 ikili tepemi oldu[/quote]
yukarı yönlü bu kadar iştah varken sanmam takılsın 350 de ve net bir ikili tepe yapsın.
son yüksek 61950 ye doğru atak gelebilir bence 2.seansla beraber..
[quote=Astatin;149818]waya*...Jani ve benden başka şort varmı..hişşşş[/quote]
war warrr... sümüklerim akıyor bugün.. takipteyim forumu..
çarşamba gününden kalan 60325 uzunlar dün sabah yola çıkmadan önce verilen emirle 60575'ten okutulmuş olup bugün itibarıyla shortumun üstüne pijama da giyip istirahat etmekteyim..
uzlaşıcam bu kısalarla.. hayırlı uğurlu olsun.. şellale şellale.. üwwww :..: :o :..:
60650 den longladıklarımı da 61300 den kapatıp,shorta gectim..hadi bakalım stonhand rastgele...
[quote=Xmen;149822]İz süren stop => 61200[/quote]
nasıl yani..iz süren stop puan hesabı olmuyomu patron...gördüğü yerden xxx puan ters yaparsa şeklinde...60200 izleyen değil, izlenen stop olur anca:o
selçuklu patron,
sabah sana gönderdiğim esir- teskin edici alkolik ablayı geri gönderirmisin patron..bize lazım olcak galiba..mümkünse sarhoş gelsin
61300 short 62300 stop atın ölümü arpadan ,61600 görür dedim ama göstermedi kitapsız pala
Ulen pala burdayım ulen atla ulen bana ahanda mümkünse 1000 puan geçir bana pala
Birde kötü adam gülüşü
nıhaaaa hahahahahah haaaaaa
Kuzu ile aynı pozdayım üstüne maliyetim 1000 puan yukarıda ula daha ne ossunnnn ya kebap oluruz yada kabapçının .....qqq
Nasıl gidiyor arkadaşlar kazanmaya devammı.
[quote=V.O.B;149830]Nasıl gidiyor arkadaşlar kazanmaya devammı.[/quote]
boş küp var mı? bendekiler doldu taşıyorda :D:::
yalandan kim ölmüş üüü:o
eğer yeni zirve göreceksek 48.500 ya bugün kırılmalı yada bugün kırılmalı..:)
Şöyle bir türkü vardı...Thracian bilir :)
Al kızını koy çuvala, al kızını koy çuvala, salla salla vur duvara şeklinde..
bunu değiştirelim;
Al palayı koy çuvala, al palayı koy çuvala, salla salla *** ********
Dünya merkez bankaları piyasaya sürdükleri dolar miktarını azaltacak. Dünyanın önemli merkez bankaları, şimdiye kadar kriz sonrasında istikrar sağlamak amacıyla yüksek miktarlarda bankacılık sistemlerine sürdükleri ABD dolarının miktarını azaltacaklarını açıkladılar.
................................
buyrun burdan yakın:)