bakmıycam diyorum ama bakmadan edemiyorum aq....60 dklık..yapma pala...bu NU yu bozma...bu NU kırılırsa eski zirve geçilir hemide yenilenir..ama çalışırsa...3-4 bin pıvan
[IMG]http://i34.tinypic.com/zxa7vn.jpg[/IMG]
yinede 60 dklığın **
Printable View
bakmıycam diyorum ama bakmadan edemiyorum aq....60 dklık..yapma pala...bu NU yu bozma...bu NU kırılırsa eski zirve geçilir hemide yenilenir..ama çalışırsa...3-4 bin pıvan
[IMG]http://i34.tinypic.com/zxa7vn.jpg[/IMG]
yinede 60 dklığın **
off sıkıldım.. 60.900 e stop yazıp çıkıyorum dışarı..
e çıkmadan pala^ya bir şarkı armağan edeyim de beni stoplamasın..:)
pala, et tu n'en savais pas plus que moi..:))))
[url]http://www.dailymotion.com/video/x131r_marc-lavoine-toi-mon-amour[/url]
[QUOTE=YAVUZHAN;149858]seneye gider çok iyimser bir tahmin oldu abi :)[/QUOTE]
Bence enaz 5 yıl takımın başında kalmalı, yanındaki Tayfur gibi isimleri yetiştirmeli... Boby Robson, Arsen Wenger, Alex Feguson örneklerini herkes iyi düşünmeli, kısa vadeli başarı ya da başarısızlıklar değerleme ölçüsü oldukça biz ne uzarız ne kısalırız Türk Futbolu olarak...
[QUOTE=YAVUZHAN;149858]seneye gider çok iyimser bir tahmin oldu abi :)[/QUOTE]
Ocak 2010 da mi cok iyimser?:..:.lelele
[quote=sazan;149855]Sevgili Astatin,
Sürekli PU ve NU grafiklerinde görüyorum. VOB 20 dk'lık grafikde benim favori indikatörüm ,EWO (elliott wave oscilliator) ile positive ve negatif divergency'leri görebiliyor musun. Özellikle son 4 tepede, her seferinde divergency artmış. (Ancak bu fiyat dönecek demek değildir tabi ki. Özetle , divergency ile trade açılmaz, bir şekilde fiyat konfirmasyonu gerekir, örn : trendline kırılması, ma kırılması yada benzerleri.)
Sevgili Seyyah,
Senin de hoşuna gidebilecek bir divergency fiyat grafiğinde kırmızı ile gösterdiğim negatif divergency. Özellikle EWO indikatöründe, dalga sayımları hakkında bu divergency tüm zamanların %80'inde iyi bilgi verir. Bilgi de şudur. EWO'da negatif div'i oluşturan ikinci fiyat ayağı, NU'yu oluşturan birinci fiyat ayağından Elliott açısından 1 üst dereceli dalga olur. Elliott'lu grafikte, sabah verdiğim, 4 ve B (Nu'yu oluşturan noktalar) dalga dereceleri ne demek istediğimi açıklar sanırım.
Bugünlük Sazan kaçar.
Herkese bol kazançlar.
[URL="http://img28.imageshack.us/i/sistemvob30.png/"][IMG]http://img28.imageshack.us/img28/4341/sistemvob30.png[/IMG][/URL][/quote]
yes Dear bay sazan ..bende zaten, kör gözüne parmak trade etmektense NU PU ile (-bile-) etmek iyidir demiştim...şüphesizki başka koşulların da yerine gelmesi lazım...sistem de odur:o..hörmetler....benim işretlediklerim domuz gibi ağır ama eşik tetiği cevik olan indikatörlerin NU ları PU ları..rsi, macd ve hatta EWO gibi cevval çevikler değil zati... tekrar hörmetler.ha birde unutmadan TGG dediğim zımbırtıda bir çeşit supap zaten..bu 4 deyken asla NU ya, 0 daykende asla PU ya kanma şeklinde..sizle sohbete doyum olmaz..
PAMBIK a bir fırça alalım hemen arkasından :)
[QUOTE=thracian;149862]Ocak 2010 da mi cok iyimser?:..:.lelele[/QUOTE]
Tüpçü inşallah o zaman gidecek ama yerine kim gelecek o daha önemli... Gizli mafya, tüpçüden daha karanlık Murat Aksu mu? Kalsın bence tüpçü daha iyi...
full uzun devam..inşallah kıracağız 62.000 i..
[quote=sazan;149855]Sevgili Astatin,
Sürekli PU ve NU grafiklerinde görüyorum. VOB 20 dk'lık grafikde benim favori indikatörüm ,EWO (elliott wave oscilliator) ile positive ve negatif divergency'leri görebiliyor musun. Özellikle son 4 tepede, her seferinde divergency artmış. (Ancak bu fiyat dönecek demek değildir tabi ki. Özetle , divergency ile trade açılmaz, bir şekilde fiyat konfirmasyonu gerekir, örn : trendline kırılması, ma kırılması yada benzerleri.)
Sevgili Seyyah,
Senin de hoşuna gidebilecek bir divergency fiyat grafiğinde kırmızı ile gösterdiğim negatif divergency. Özellikle EWO indikatöründe, dalga sayımları hakkında bu div %90 zamanda iyi bilgi verir. Bilgi de şudur. EWO'da negatif div'i oluşturan ikinci fiyat ayağı, NU'yu oluşturan birinci fiyat ayağından Elliott açısından 1 üst dereceli dalga olur. Elliott'lu grafikte, sabah verdiğim, 4 ve B (Nu'yu oluşturan noktalar) dalga dereceleri ne demek istediğimi açıklar sanırım.
Bugünlük Sazan kaçar.
Herkese bol kazançlar.
[URL="http://img28.imageshack.us/i/sistemvob30.png/"][/URL][/quote]
abi bu divergency işi çok sakat.malesef herhangi bir derecedeki 3.iii ilerlerken bu para etmiyor özellikle düşük periyotlarda 5/15 dk lıkta.ama 60 dk ve üzeri işe yarıyor gibi.
EWO iyidir ama temzi çocuktur...:)))
[quote=enorton;149861]Bence enaz 5 yıl takımın başında kalmalı, yanındaki Tayfur gibi isimleri yetiştirmeli... Boby Robson, Arsen Wenger, Alex Feguson örneklerini herkes iyi düşünmeli, kısa vadeli başarı ya da başarısızlıklar değerleme ölçüsü oldukça biz ne uzarız ne kısalırız Türk Futbolu olarak...[/quote]
doğru dersinde denizli o tip bir insan değil..
yaş zaten kemale erdi,bundan sonra kulüp takımı çalıştırmaz bence.
sadece milli takım önerilirse ki o da bence çok zor.
bence bıraksın çeşmede emekliliğin keyfini çıkartsın :)
zaten sözleşme yenilediği masada gazetecilere şimdi çeşmede olmak vardı ya diyerek kafasında emeklilik planları olduğunu gösterdi.bence şampiyon yapıp bıraksa süper iş yapmış olurdu ama paranın yüzü sıcak senelik 3 milyon euro boru değil :)
[QUOTE=abka;149865]full uzun devam..inşallah kıracağız 62.000 i..[/QUOTE]
Yaw Birde Şu imf açıklansın yeter bu kadar not düzeltme.. o zaman belki 100.000 oluruz....
[quote=thracian;149862]Ocak 2010 da mi cok iyimser?:..:.lelele[/quote]
kesinlikle..
takımı bi süre tayfura verirler sonra yabancı hoca gelir..
bu sezon bitti zaten..
bu havayla cl de gruptan çıkmakta imkansız gözüküyor ki grup ta çıtır bir grup aslında..
[QUOTE=YAVUZHAN;149867]doğru dersinde denizli o tip bir insan değil..
yaş zaten kemale erdi,bundan sonra kulüp takımı çalıştırmaz bence.
sadece milli takım önerilirse ki o da bence çok zor.
bence bıraksın çeşmede emekliliğin keyfini çıkartsın :)
zaten sözleşme yenilediği masada gazetecilere şimdi çeşmede olmak vardı ya diyerek kafasında emeklilik planları olduğunu gösterdi.bence şampiyon yapıp bıraksa süper iş yapmış olurdu ama paranın yüzü sıcak senelik 3 milyon euro boru değil :)[/QUOTE]
Doğru ben de katılıyorum dediklerine ve zaten Denizli bırakmak istedi ama bizim tüpçü bırakmadı... Ogün dedim tamam bırakın, adam mutlu biz mutlu herkes evine ama olmadı... Şimdi günümüze bakalım benim söylediğim tipte bir hoca göster Denizliye alternatif...
Yaşı çok değil buarada Alex fergusondan da, boby robsondan da , DEDE den de genç... Hepsi hala aktif olarak çalışıyor...