Yaş 44. (Yarı egzotik - İdeali (33)-Bakınız: Gelecek seneki Astatin).
Sıkıntı max.
Çıkıp gezeceğim hava buz.
Uykuyu kırmak için kahve içmekten mide asidik.
Genel durum nahoş.
Printable View
Yaş 44. (Yarı egzotik - İdeali (33)-Bakınız: Gelecek seneki Astatin).
Sıkıntı max.
Genel durum nahoş.
[quote=bonnie;68136]30 dakikalık grafik.
Göstergeler aşırı alımı gösteriyor
Bu uyuz ortamda ne derece güvenli olur bilmiyorum
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v475/bonnie112/261220082.png[/IMG][/quote]
daha da aşırı alabilirler kısaların portfoyu aşırabilirler diyosun yani
[quote=Astatin;68138]daha da aşırı alabilirler kısaların portfoyu aşırabilirler diyosun yani[/quote]
CCI RSI gibi göstergeler tepede anlamında
Yani'si buralardan "uyuz" bir realizasyon gelebilir
[quote=sazan;68137]Yaş 44. (Yarı egzotik - İdeali (33)).
Sıkıntı max.
Genel durum nahoş.[/quote]
VOB un durumunu da genel durum içerisinde mi mütaala ediyorsunuz bay Sazan..shortlar açısından tabi
öğlen fdow'un açılışıyla 35,000 i gösterebilirler vadelide..
pozisyonum çok mu belli oldu:D
[quote=bonnie;68139]CCI RSI gibi göstergeler tepede anlamında
Yani'si buralardan "uyuz" bir realizasyon gelebilir[/quote]
e be boni.. anladık da espri yapalım dedik üstüne düşük tonlu...açıklamasan da olurdu...bu arafa CLYDE nerde?;)
yaş 31 evli 2 çocuk babası işler kesat en sevdiğim dizi prison break başka bişey izlemem TV de bir de nat geo wild kanalını izlerim :)
[quote=jerfin;68141]öğlen fdow'un açılışıyla 35,000 i gösterebilirler vadelide..
pozisyonum çok mu belli oldu:D[/quote]
e birazcık.... hatta hayat felsefen, bitirdiğin okul, tc kimlik numaran bile belli oldu nerdeyse :o:o:o:o
[QUOTE=SEYYAH;68143]yaş 31 evli 2 çocuk babası işler kesat en sevdiğim dizi prison break başka bişey izlemem TV de bir de nat geo wild kanalını izlerim :)[/QUOTE]
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi olmuş..
Yalnız yanılıyor olabilirsin...Çünkü FFDJ %1 eksi şu an :)
[QUOTE=Astatin;68144]e birazcık.... hatta hayat felsefen, bitirdiğin okul, tc kimlik numaran bile belli oldu nerdeyse :o:o:o:o[/QUOTE]
:rolleyes:
[quote=Astatin;68142]e be boni.. anladık da espri yapalım dedik üstüne düşük tonlu...açıklamasan da olurdu...[B]bu arafa CLYDE[/B] nerde?;)[/quote]
boni bir sazan, clyde karınca'nın yanında :D
[QUOTE=jerfin;68141]öğlen fdow'un açılışıyla 35,000 i gösterebilirler vadelide..
pozisyonum çok mu belli oldu:D[/QUOTE]
EWWETTT EWWWEETTT.brv
[COLOR="Plum"]Yoksa benim pozisyonumdamı çok belliiii[/COLOR]
[QUOTE=Astatin;68146]Yalnız yanılıyor olabilirsin...Çünkü FFDJ %1 eksi şu an :)[/QUOTE]
türevin türevinide mi çıkarmışlar.. bak sen şunlara:eek:
[quote=catedral;68149]EWWETTT EWWWEETTT.brv
[COLOR=red]Yoksa benim pozisyonumdamı çok belliiii[/COLOR][/quote]
belli değildi sarartmışsın.komama artık belli:D:D
[QUOTE=catedral;68149]EWWETTT EWWWEETTT.brv
[COLOR="Plum"]Yoksa benim pozisyonumdamı çok belliiii[/COLOR][/QUOTE]
ne diyosuunnnn bademciklerine kadar görünüyor buradannn:..:
[quote=jerfin;68150]türevin türevinide mi çıkarmışlar.. bak sen şunlara:eek:[/quote]
aynen öyle :)
Şartlı stopu koydum, tostumu yedim bekliyorum
[QUOTE=Astatin;68154]Şartlı stopu koydum, tostumu yedim bekliyorum[/QUOTE]
kaca?
yaş... (15) 1963 doğumlu.. Evli..2 çocuk anası.. THE SHIELD izler... Boş vakir bulursa yemek yapar..(Genelde bulamaz) (Ya çocuklara ders çalıştırıyordur.. Ya pozisyonundan dolayı stress yapmıştır.. Ya çok keyiflidir.. Ya Telefonda yada msnde birileriyle lafa dalmıştır..Yemek yapcak bişey yoktur evdev.b v.b) En büyük hobisi astatin e sataşmaktır.. Kısa bir süreliğinede olsa menfaati icabı kardeşlerine ihanet etmiştir.. Tekrar onların yanına dönebilmek için can atmaktadır.
[quote=catedral;68156]yaş... (15) 1963 doğumlu.. 2 çocuk anası.. THE SHIELD izler... Boş vakir bulursa yemek yapar..En büyük hobisi astatin e sataşmaktır.. Kısa bir süreliğinede olsa menfaati icabı kardeşlerine ihanet etmiştir.. Tekrar onların yanına dönebilmek için can atmaktadır.[/quote]
wy bee... hen ana hem dana olunabiliyomuş he mi .kom.kom.komaz sora para transferini yapacağız sana mecbur öyle görünüyo... ama kardeşlerin seni yanların alırken düşüncekler haberin olsun .kom.komattığın canı geri atabiliriz yani.kom.kom.kom
Arkadaşlar bu yaş olayını pek karıştırmayalım. Zira yakınlarda başımdan çok kötü bi olay geçti, anlatayım isterseniz. Benim yaşımı ne ben biliyorum, nede aileden bi kimse çünkü ben doğmadan çok önce ölmüş bi kardeşimin nüfusunu bana mal etmişler. Ama neden sonra benim doğum yılım ve günüm unutulmuş. Geçenlerde kalabalık bi aile toplantısında ben konuyu açtım yaa kesin doğum günümü söyleyin ona göre kutllamak istiyorum dedim.
Babam dediki ya pek günü kestiremicem ama doğduğun günlerde boğaz buz tutmuş idi.
Annem, hayır hayır bir hıdırellez günü idi dedi. Aradan halam çıktı hayır o gün ben eniştenle tanışmış idim. Hatta gece samanyolu vardı dedi. Eniştem a hakkaten ne güzel izliyorduk deyince babam enişteme bastı tokadı. Eniştem çok içerledi, sanamı kaldı samanyolu lan deyip halama bastı tokadı. Halam etrafına bi bakındı. gözüne anamı kestirdi
zavallı anamda halamdan nasibini aldı. Anam ne yapsın döndü bana hep bu boklar senin başının altından çıkıyor deyip, yaradanına sığınıp bastı bana tokadı. Derin bi sessizlikten sonra herkes dağıldı. Şimdi herkes birbirine küs.
Yok arkadaşlar bu yaş işinde ben yokum. Bu iş Yaş.
Ben de yazayim:)
Yas 27, mühendis. Gecici bir süreligine (gecmiyor bir türlü bu süre, o da ayri) Almanya`da yasiyor. Is zamani cok takip edemiyor piyasalari. Bu hafta tatilde takip etmek istedi, "keske calissaydim" diyor su anda:))
[quote=parderi;68158]Arkadaşlar bu yaş olayını pek karıştırmayalım. Zira yakınlarda başımdan çok kötü bi olay geçti, anlatayım isterseniz. Benim yaşımı ne ben biliyorum, nede aileden bi kimse çünkü ben doğmadan çok önce ölmüş bi kardeşimin nüfusunu bana mal etmişler. Ama neden sonra benim doğum yılım ve günüm unutulmuş. Geçenlerde kalabalık bi aile toplantısında ben konuyu açtım yaa kesin doğum günümü söyleyin ona göre kutllamak istiyorum dedim.
Babam dediki ya pek günü kestiremicem ama doğduğun günlerde boğaz buz tutmuş idi.
Annem, hayır hayır bir hıdırellez günü idi dedi. Aradan halam çıktı hayır o gün ben eniştenle tanışmış idim. Hatta gece samanyolu vardı dedi. Eniştem a hakkaten ne güzel izliyorduk deyince babam enişteme bastı tokadı. Eniştem çok içerledi, sanamı kaldı samanyolu lan deyip halama bastı tokadı. Halam etrafına bi bakındı. gözüne anamı kestirdi
zavallı anamda halamdan nasibini aldı. Anam ne yapsın döndü bana hep bu boklar senin başının altından çıkıyor deyip, yaradanına sığınıp bastı bana tokadı. Derin bi sessizlikten sonra herkes dağıldı. Şimdi herkes birbirine küs.
Yok arkadaşlar bu yaş işinde ben yokum. Bu iş Yaş.[/quote]
eee.kardeşn falan yok mu..sen de ona basaydın tokatı..üüü:D
puhhhhhhhhhhhhhh...terminal dondu....fdj kaç açtı yaww
[QUOTE=Astatin;68161]puhhhhhhhhhhhhhh...terminal dondu....fdj kaç açtı yaww[/QUOTE]
ne yapacaksın fdow'u, senin ffdj var.kom
[quote=parderi;68158]Arkadaşlar bu yaş olayını pek karıştırmayalım. Zira yakınlarda başımdan çok kötü bi olay geçti, anlatayım isterseniz. Benim yaşımı ne ben biliyorum, nede aileden bi kimse çünkü ben doğmadan çok önce ölmüş bi kardeşimin nüfusunu bana mal etmişler. Ama neden sonra benim doğum yılım ve günüm unutulmuş. Geçenlerde kalabalık bi aile toplantısında ben konuyu açtım yaa kesin doğum günümü söyleyin ona göre kutllamak istiyorum dedim.
Yok arkadaşlar bu yaş işinde ben yokum. Bu iş Yaş.[/quote]
muheteşemdi ya gözlerimden yaş geldi olacak iş değil :D
8433 .
[quote=jerfin;68162]ne yapacaksın fdow'u, senin ffdj var.kom[/quote]
onun manası oFoFDJ....o ikinci türev 2 ay sonrasının değeri..bana fdj lazım
[QUOTE=Astatin;68160]eee.kardeşn falan yok mu..sen de ona basaydın tokatı..üüü:D[/QUOTE]
Ya var ama o garibanın biri daha ne adı var nede nüfus kağıdı. Zahmet olmasın diye ben ölürsem benim nüfusu da ona geçirceklermiş ama ben dirençli çıkınca o da ortada kalmış. Ama iyi çocuktur. Hapşırsam, zatürre mi oldun ağabey diyor. Çoksever beni.
fdi da bizden kalmaz arkadaş orada da in cin top oynuyor.demekki keramet DAX'ta imiş :)
[quote=SEYYAH;68112]uzun zamandır böylesine sert hareket görmemiştim.vaaav ralli yapıyoruz resmen nascar cinsinden hemide.
34.400 LONG devam içimden bir ses para kazanayamacaksın bu LONG tan diyor.ama içimdeki sesle trade etmiyorum :)
sıkıldım ama gerçekten şu vadeden kurtulsaydıkta ŞUBAT vade ister yukarı ister aşağı gitsin yeterki hareket olsun.nerede hareket orada bereket, ya da işleyen demir ışıldar diyelim :)[/quote]
Nerede çokluk da deniyor ona.
Milletttt.. Daral gelmeye başladı bana...
Astatinn bırak direnmeyi artıkk.. Şu endeksi tutup duruyosun..Donucan bu soğukta üstündeki kısa donlarla.
[quote=catedral;68169]Milletttt.. Daral gelmeye başladı bana...
Astatinn bırak direnmeyi artıkk.. Şu endeksi tutup duruyosun..Donucan bu soğukta üstündeki kısa donlarla.[/quote]
yok öyle tutcam diye bi ısrarım yok..sen 40000 ı hatta 38000 i garanti et..hemen duble çekip döneyim longa .komaksi her durumda senin kuyruğu kapıya sıkıştırmaya niyetliyim haberin olsun...
[quote=catedral;68156]yaş... (15) 1963 doğumlu.. Evli..2 çocuk anası.. THE SHIELD izler... Boş vakir bulursa yemek yapar..(Genelde bulamaz) (Ya çocuklara ders çalıştırıyordur.. Ya pozisyonundan dolayı stress yapmıştır.. Ya çok keyiflidir.. Ya Telefonda yada msnde birileriyle lafa dalmıştır..Yemek yapcak bişey yoktur evdev.b v.b) En büyük hobisi astatin e sataşmaktır.. Kısa bir süreliğinede olsa menfaati icabı kardeşlerine ihanet etmiştir.. Tekrar onların yanına dönebilmek için can atmaktadır.[/quote]
bu arada, kuzuları Allah bağışlasın diyelim..öyle deniyordu dimi?
benide ufunet bastı, dışarı çıkıp gözleme yiyeceğim..
systems ne diyor ?
systems son hal
5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde
teknik graf ne diyor ?
teknik graf gecen cumada 35100 yeresinde asaya potans var dedi
amma sindi o 35100 artık 34300 yeresi oldu 34300 üstesinde shorts tehlke diyor graf..
sindi durum ne ?
durum ..shorts piyasa yavas diye short stop etmeyor.
stop etmeme normal mı ?
yatay piyasa icun normal amma systems long signalde olduyu icun teknik grafta direnc üstesinde oldu icun stop stop tetik eder tehlike cok olur
eyer az yukselme olur shorts korkar hızlı stop eder buda yukarya hızlı harket sebep olur.
ondan dikat olma gerek...
eyle bi sıkıldım eyle bi diskindim ki.. bobineri gelip bişi yazsa ona bile teşekkür etcem..o derece yani
ben toplantıya kaçar...5 e kadar yokum..stopumu koydum tostumu yedim bekliyorum gidiyorum
34500 üstü ilk defa kalıcı hale geliyor sanki artacaz.Dolar da düştü.Büyük parayla şaka olmaz.Kimse denemesin.