sabahli takaslar 17000 uzundu kalmış 13000 :)
Printable View
sabahli takaslar 17000 uzundu kalmış 13000 :)
Ben kendimce bir KY lik yapıyorum 61300 shortları veriyorum cenabet aga veri iyi gelirse 61600 e kadar rahat sürer kendisini 61500-600 arasında bekliyorum tutarsa al sattan temiz para kalır tutmazsa giden puanların arkasında melmel bakarım
Vira Bismillah
ben kapadım 61025 ten data beklerem
[QUOTE=jani;149903]lem yaklaşık 1000 puan soktu bana....çok agırıma gidiyor....burnumu sürtmedigi yer kalmadı....
seni yiyitler üstünde gidesice....gidişin ola gelişin olmaya...*****üüü....[/QUOTE]
bırakmadın ins short diyarlarını janı ?
[quote=jani;149894]lem demir...demir gibisin valla...
lem bu harbi gazanırsak....
seni sirbistan gralı atayacagım....slav ırkını yönetirsin...gacılardan bahsetme sakın...marasal duyarsa...yandın haaaa....[/quote]
seve seve usta :D
Q.mum verisi yuzunden longta kaldım,icimden bi ses cok pis patlıyacak bana gibi,normalde her zaman 14.30-15.30 arası itt gibi yukseltiyorlardı,bu sefer veri kotu mu gelecek yoksa ayak mı yapıyorlar anlamak mumkun degil..neyse 60725 e reverse koydum,gelirse short olurum..
Uzun devam haftasonunada uzun, vade sonunada uzun:)
Kah kah.... kih kih kih....., bu endeksler hemen düşmek için çıkmıyor alenen belli işte daaa noossun, kazancınız bol olsuuuuun:), saygılar...
[quote=Astatin;149900]slav kadınlarıda pek bir gözel olur beaaaaa....şu VOB la hesap bitince birde sırbitan amı savaş açsak....:rolleyes:[/quote]
abi rus kadınlara güzel diyolar ben bilmiyorum gerçi :) oraya savaş açalım :D
[QUOTE=demir;149914]abi rus kadınlara güzel diyolar ben bilmiyorum gerçi :) oraya savaş açalım :D[/QUOTE]
[IMG]http://www.russian-victories.ru/russian_girl_militant.jpg[/IMG]
Dikkat et :D
61 üzeri kapatırsa günlükler AL verecek.. 20 gün sonra :)
Ben savaşamam bununla.. Hem savaş kötüdür..
[QUOTE=elstock;149912]Q.mum verisi yuzunden longta kaldım,icimden bi ses cok pis patlıyacak bana gibi,normalde her zaman 14.30-15.30 arası itt gibi yukseltiyorlardı,bu sefer veri kotu mu gelecek yoksa ayak mı yapıyorlar anlamak mumkun degil..neyse 60725 e reverse koydum,gelirse short olurum..[/QUOTE]
Q. mun verisine bende long girecem elstock patron ..... garanti + da .. 15 dk alda .. pular var graflarda .. long bitanem bende long .. tabiki long .. projeksyon belli .. ralli .