Ahaaa, sarkıyolan harbiden bu ayarsız vob, py nin faz' ımı bozuldu yoksam:D
Ama şimdikten sonna yokarı devam ederük anadınmı:cool:
Printable View
Ahaaa, sarkıyolan harbiden bu ayarsız vob, py nin faz' ımı bozuldu yoksam:D
Ama şimdikten sonna yokarı devam ederük anadınmı:cool:
sakın sevinmeyin...aglaşmaya ve bedduaya devam...***** kacacak....
senmisin trenden atlayan mal gibi kaldım .........qqqqq verisini bir kerede doğru bilelim ya poz dan çıkmasam direks 62,000 çıktığım anda 60800 yuh .......qqqqq 250 puanı aldık giden 250 ye mal gibi bakakaldık alınada satınada emi Pala
[QUOTE=jani;149930]LEM ENORTON...rusyayla nasıl şavaşalım...
maraşal bu gacıyı görür görmez...teslim olur....[/QUOTE]
bende teslim olabilirmiyim...
ağa akıllı ol dedi ben gene kısa
[quote=jani;149930]LEM ENORTON...rusyayla nasıl şavaşalım...
maraşal bu gacıyı görür görmez...teslim olur....[/quote]
yok..en az 5 dane isterim...5 taneye onurlu bir teslim anlşaması yaparım..10 taneye onursuz teslim anlaşamasınada ok im...hep savaş hep savaş nereye kadar ...
Elime verdi pala v..725 den stoplattırdı bide shortlarınıda bıraktı iyi mi..Abi demistim zaten ben karamsar adamım benden longcu olmaz diye..hay a.q..gitti sabahki kar..simdide yukarı gider..isin kotu tarafı 61300 den shortlamıssın be oglum cebinede önceden koymussun 1000 puanı ne kıprasıyorsun...bütün nesem gitti valla..
verenler sizi gidi sizi
[QUOTE=mbm;149935]bende teslim olabilirmiyim...[/QUOTE]
Hatun bu silahla en son baltacıyı teslimn almış, o gün bugündür Türkleri sıraya yazmış sn. mbm, pek sıra gelmez gibi diye ben teslim olmuyom, ama yinede sen bilirsin listeden silinenler hariç 30 milyon 999 bin 999 da kalmış sıra:..::..:
[quote=elstock;149938]Elime verdi pala v..725 den stoplattırdı bide shortlarınıda bıraktı iyi mi..Abi demistim zaten ben karamsar adamım benden longcu olmaz diye..hay a.q..gitti sabahki kar..simdide yukarı gider..isin kotu tarafı 61300 den shortlamıssın be oglum cebinede önceden koymussun 1000 puanı ne kıprasıyorsun...bütün nesem gitti valla..[/quote]
kıprasmayın dedim...degil mi....bak gördün işte...
gıpraşma...sürekli aglaş....beddua et...öldüm bittim de...
60600 pleaseee desteğe gelsin longlayayım bari 775 de bi halt yokki ne zükü.e durdu burda gene short açtırıyor cenabet pala
Pala veriyle beraber short açanları çok sever benden demesi yurt dışını eksi gören veriye bakan short açar palada onlara atlar kitapsız palaaaa
[B]yapma bea enorton patron beaa..
savaşma-seviş politikasıynan 60925'ten kısaları FLAT'ladım hatunu görünce..
60700'ü gördük.. üwwww [/B]üüü :o üüü
[quote=enorton;149915][IMG]http://www.russian-victories.ru/russian_girl_militant.jpg[/IMG]
Dikkat et :D[/quote]