-
[QUOTE=Astatin;149949]ALOOOOOOOO...selçuklu ne seçtiriyon tavuk mu seçtiriyon..bu resimleri kim servis etti sana bakayım..geçen benimde foruma sınırlı olarak koyduğum en güzide birliklerimin resimleri bunlar...şşş...alooo...benim onlar benim..vob da 1000 kontrat batırıırm..bunların birini bile vermem..şşşşş[/QUOTE]
özel timlerim getirmişti patron .. mr spaktan aldık diye .. sen olduğunu bilmiyodum :D:D .. heheh ... canın sağolsun patron .. hepsini iade ederim ..
-
[QUOTE=negrolino;149954]işte spekülatif borsa bu olsa gerek gömülmedi bile şikayet etmek lazım bu vatanı soyan hainleri[/QUOTE]
Ne şikayet etcem, isyan başlatmalı...
[SIZE="5"][B] Hainlere ölü.üm hainlere ölü.üm[/B][/SIZE]:mad::mad:
[B][SIZE="5"]Bize verin parçalayalııım [/SIZE][/B]
-
dow 2 gündür düşüyor..üstelik fdow a bakarsak dow un açılışdaki %-0.60 düşmesinide fiyatladık.
dünyanın en güçlü borsası imkb dir...brv
-
[quote=selçuklu;149956]özel timlerim getirmişti patron .. mr spaktan aldık diye .. sen olduğunu bilmiyodum :D:D .. heheh ... canın sağolsun patron .. hepsini iade ederim ..[/quote]
tama mtamam..kendine bir tane al...ama alttaki resimdeki soldan 5 inci ollmasın o bir tane:..::..::..:
-
Abi sabahtan beri long diyom teşekkür yok, siyaset yazıyoz teşekkür yok, beşiktaş yazdık teşekkür yok, ulen bir rus bayan asker resmi gönderdik teşekkür bombardımanına tutulduk...
forumun ilgi alanı ve haleti ruhiyesi belli oldu :D
-
[quote=SEYYAH;149953]yok abi bu hakiki Bafi...yani bafici bafi :p
bende hala FLAT nolcak bizim halimiz bilmiyorum.
yafu VOB a ilk başladığımda hergün 40 takla atıyordum vadeli tahtasında.şindi çöktüğümüz yerde kalıyok.yaşlandık artık yaşlandık...
nerde o eski çılgın günler...
histemic days üüü:o:confused:[/quote]
Seyyahım, ben hep yavaştım. Acelemiz yok. İmzama dikkat.
Bafi = Küskü.
Pala likes bafi.
KY likes bafilenmek. (But, always hopes bafilemek)
Dogrumudur ?
-
dünki konut verileri ve bugün ki mal siparişlerinden sonra bu abd den bi cacık olmaz...
o kadar para bastılar kriz bitti dediler durum ortada...
bu kriz burda bitmez...
aklınızda olsun...
-
[quote=sazan;149961]Seyyahım, ben hep yavaştım. Acelemiz yok. İmzama dikkat.
Bafi = Küskü.
Pala likes bafi.
[B]KY likes bafilenmek. [COLOR=red](But, always hopes bafilemek)[/COLOR][/B]
Dogrumudur ?[/quote]
yes u r right sir :D
-
Hipno o kadar akıllıki desteği tınmayan KY varsa bakıyor sazan çok 60800 e kadar çekiyor yemedimi 60850 sonra hopp 60700 ula destek 60600 de züküle züküle kulak arkam bile kalmadı yemezler pala çek adam gibi desteğede longlayalım :D:D:D üüüvvvvvv
-
[quote=bull market;149957]Ne şikayet etcem, isyan başlatmalı...
[SIZE=5][B]Hainlere ölü.üm hainlere ölü.üm[/B][/SIZE]:mad::mad:
[B][SIZE=5]Bize verin parçalayalııım [/SIZE][/B][/quote]
bu konuyla ilgili çalışmalarım var savcı bir arkadşımla araştırıyoruz :D
-
saatlik bar 850 veya altında kapanırsa ,saatlik sistemin satı kesinleşecek..
-
[quote=stonhand;149964]...sazan çok...[/quote]
hayır sadece bi dene var :D