altında coktu auhauah ulan bunlar hazırladılar kuskuyu.. ama aga tam karaktersız cıktı . yazık oldu yukardan long yakalananlara..
Printable View
altında coktu auhauah ulan bunlar hazırladılar kuskuyu.. ama aga tam karaktersız cıktı . yazık oldu yukardan long yakalananlara..
[QUOTE=enorton;149960]Abi sabahtan beri long diyom teşekkür yok, siyaset yazıyoz teşekkür yok, beşiktaş yazdık teşekkür yok, ulen bir rus bayan asker resmi gönderdik teşekkür bombardımanına tutulduk...
forumun ilgi alanı ve haleti ruhiyesi belli oldu :D[/QUOTE]
Burası Türkiye;
Tartışma programları bile gece saat 01:00 da koyuyorlar ki kimse dinlemesin
full kısa..saatlik sat da..675 den..
[QUOTE=selçuklu;149944]sen teslim olma abi .. buyur seç beğen al .. :D:D
[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/7592/ruscd6.jpg[/IMG]
[IMG]http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/Rus%20asker%20iste%20ba%C5%9Fka/ruski1.jpg[/IMG][/QUOTE]
üstteki resim ,en arka sıranın ,bize en yakın olanını yani en sagdakini alayım...
zahmet oldu be selçugum...
gerisini foruma dagıt...astiye verme sakın...
[QUOTE=negrolino;149965]bu konuyla ilgili çalışmalarım var savcı bir arkadşımla araştırıyoruz :D[/QUOTE]
Bende boş durmadım başbakanlığa bağlı gizli servislere olan biteni yazıyorum irtibat halindeyiz hep, epey yol aldık bizamanı gelir işi kökten hallederiz diyolar iyimi:) saygılar...
[quote=stonhand;149964]hipno o kadar akıllıki desteği tınmayan ky varsa bakıyor [b][u]sazan çok[/u][/b] 60800 e kadar çekiyor yemedimi 60850 sonra hopp 60700 ula destek 60600 de züküle züküle kulak arkam bile kalmadı yemezler pala çek adam gibi desteğede longlayalım :d:d:d üüüvvvvvv[/quote]
? üüü
[QUOTE=abka;149966]saatlik bar 850 veya altında kapanırsa ,saatlik sistemin satı kesinleşecek..[/QUOTE]
Son AL sinyalinden... Tam 30 bar sonra...
efg gören alıma geçiyo :)
[QUOTE=Xmen;149974]Son AL sinyalinden... Tam 30 iş günü sonra...[/QUOTE]
gecen cumadan beri..3 işgünü sonra..
[quote=sazan;149972]? üüü[/quote]
üvvvvv yapmadan para vermiyo aga artık her mesajda ağlıycam hocam üüüüüüüüü
[quote=enorton;149960]Abi sabahtan beri long diyom teşekkür yok, siyaset yazıyoz teşekkür yok, beşiktaş yazdık teşekkür yok, ulen bir rus bayan asker resmi gönderdik teşekkür bombardımanına tutulduk...
forumun ilgi alanı ve haleti ruhiyesi belli oldu :D[/quote]
emortım,
boşver longu şortu vobu mobu yaaww....venezuella yada brezilya ordusundan enstantaneler varsa onları da alalım benzer şekilde...
bu kadar ilgi normak..türk milleti konuksever bir millettir..şahsen ben ırklar arası sıcak ilişkilerden yanayım..savaşmayalım...:)yani
[QUOTE=Astatin;149978]emortım,
boşver longu şortu vobu mobu yaaww....venezuella yada brezilya ordusundan enstantaneler varsa onları da alalım benzer şekilde...
bu kadar ilgi normak..türk milleti konuksever bir millettir..şahsen ben ırklar arası sıcak ilişkilerden yanayım..savaşmayalım...:)yani[/QUOTE]
İsrailli bayan askerlerden vardı bi ara yawf, onlarıda es geçmemek lazım hem onlar erken yaşta asker oluyolar:..::..: