-
[QUOTE=Astatin;149978]emortım,
boşver longu şortu vobu mobu yaaww....venezuella yada brezilya ordusundan enstantaneler varsa onları da alalım benzer şekilde...
bu kadar ilgi normak..türk milleti konuksever bir millettir..şahsen ben ırklar arası sıcak ilişkilerden yanayım..savaşmayalım...:)yani[/QUOTE]
venezuella tercihimizdir....
malum kainat güzelleri ordan çıkıyor
-
675 long ..ralli
Astatin patron esirlere el koydum .. ama alttaki resim soldan 5. yi sana gönderiyorum ama .. demir patron getirecek .. hehhe
-
Hehehe.. Barları gün saymışım sonradan dank etti..
-
[quote=bull market;149979]israilli bayan askerlerden vardı bi ara yawf, onlarıda es geçmemek lazım hem onlar erken yaşta asker oluyolar:..::..:[/quote]
sapık:..::..::..:
-
pala dediki 60,675 de ben satmazsam düşmez, vardır bir bildiği lipsky cenahından
-
15 dk boll açılmadı .. tepebilir bence .. long devam .. ralli ..
-
Hey yavrum heeey, baltacının torunlarını görüyonuzmu Dünyayı gözüne kestiriyo vallah, hiç affetmiyor hepsin sıraya dizer Maşallah Maşallah.brv.brv.brv
-
[QUOTE=Astatin;149983]sapık:..::..::..:[/QUOTE]
O ne yav asti, sen yapınca aşkmen ben yapınca sapık mı oluyoz tövbe estağfurullah,, olm bende erkeğim Allah Allah bi senmi varsın:D:D:D
-
[QUOTE=bull market;149979]İsrailli bayan askerlerden vardı bi ara yawf, onlarıda es geçmemek lazım hem onlar erken yaşta asker oluyolar:..::..:[/QUOTE]
[IMG]http://images.shareordie.in/uploads/2008/03/israel-girl-soldiers-shareordie035.jpg[/IMG]
-
[quote=selçuklu;149981]675 long ..ralli
Astatin patron esirlere el koydum .. ama alttaki resim soldan 5. yi sana gönderiyorum ama .. demir patron getirecek .. hehhe[/quote]
senin askerler seni kandırıyo patron..sende esir falan yok..varsada imitasyon falandır onlar..şimdi arada gittim koğuşa..saydım 1 dene bile eksik yok ..kuzucuklarımın hepsi yerinde...tabi burayı boşladık arada 5 dakika 150 puan almışlar hemen...
geldim..çekilin la boğalar..snaaa...hadi naş naş..60500 çizgisine çekilin gelmiyim oraya............. ben bi koğuşa kadar gidip gelcem
-
25/09 16:10 *bernanke, "piyasalar istikrara kavuştukça ekonomiye destek planları azalacak"
-
[QUOTE=Astatin;149978]emortım,
boşver longu şortu vobu mobu yaaww....venezuella yada brezilya ordusundan enstantaneler varsa onları da alalım benzer şekilde...
bu kadar ilgi normak..türk milleti konuksever bir millettir..şahsen ben ırklar arası sıcak ilişkilerden yanayım..savaşmayalım...:)yani[/QUOTE]
Buyur Mareşalım bunalrı esir aldım.
[url]http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=10183&rid=2[/url]