-
[QUOTE=Astatin;150035]::::::::: pamık hiç güleceğim yoktu....yani fiyatın dünün üzerinde olması yeterli sat vermemesi için ylemi...:::::::::arada ne olduğunun önemi yok yani::::::
en basit örnek; 2000 puan çıktı diyelim düne göre, sonra 1500 düştü..senin hesaba göre sat vermemesi lazım hei:..::..:[/QUOTE]
Yaw asti bırak bu teorik lafları, günlerdir yeşil halka diyon, NU diyon, PU diyon ama düşüremiyon bu borsayı :::
-
[quote=SEYYAH;150038]inan bana bunu yazıcanı biliydim...oltaya geldin yavrım :D
tabiiki dünün üstünde olması tek başına bi halta yaramaz.ama ne dün ne bugün öyle [COLOR=red]heyvan gibi çıkıpta geride heyvan gibi düşmedi[/COLOR].ne oliy? az çıkıy geri düşiy sonuç sıfır...[COLOR=red]60 dk ve üzeri için SAT oluşturacak bir hareket değil bunnar.[/COLOR]
yani ben SHORT yapmam en azından :D[/quote]
bu heyvanlar kaç puana tekabül ediyo:) ne kadar çıkıp düşerse senin için makbul:..::..: 30 dklık sat verdi desem hemde 3 bar önce :)
-
zildaq .. yyldaq .. pbldaq .. 675 long devam .. ralli ralli ralli ..
-
17,00 veri bombardımanı var looo gardaşlar dikkatttt
-
Abi yemisim verisini ne olursa olsun bu sefer veriye flatos..
-
-
[QUOTE=enorton;150039]Ne güzel işte "alın verin, ekonomiye can verin" :)[/QUOTE]
he aynen...rakıda içek lazım arada,,
rakı içersen;
Tekel fabrikası kazanır, Tekel Bayiileri kazanır,
> meyhaneler kazanır, peynirciler kazanır, mezeciler kazanır, balıkçılar
> kazanır, anason üreticisi çiftçiler kazanır, şişe üreticisi kazanır,
> nakliyeci kazanır, taksiciler kazanır,
>
>
>
> İçtikten sonra kaza yaparsan; kaportacı kazanır, tamirci kazanır,
> hastaneler kazanır, doktorlar kazanır,
>
>Kaza yapıp ölürsen; mezarcılar kazanır, tabutçular kazanır, imamlar
> kazanır, çiçekçiler kazanır, lokmacılar kazanır,
>
> Velhasıl tüm Türkiye Kazanır...
-
[quote=enorton;150040]Yaw asti bırak bu teorik lafları, günlerdir yeşil halka diyon, NU diyon, PU diyon ama düşüremiyon bu borsayı :::[/quote]
hahaahah..PU deyip düşmesini istemem garip olurdu zaten...NU,PU biri düşüş biri çıkış demek :) onlara bi daha dön bak :)..Ayrıca o yatay piyasa işi..emortıımmm:..:
-
[quote=Astatin;150041]bu heyvanlar kaç puana tekabül ediyo:) ne kadar çıkıp düşerse senin için makbul:..::..: 30 dklık sat verdi desem hemde 3 bar önce :)[/quote]
60.000 i delsinler...taam mı onnan sonna duruma bakarım abi...
ben ağır kütleyim pardon kitleyim abi anadın nı?
boşver sen 30 dk. yı 3 BAR önce SAT veren döner 3 BAR sonra AL verir .kom
alt periyotlar kevgire döndü asti şu an yön yukarı ve bunun bozulması için hiç değilse 60 dk lığın tacize uğraması lazım.ya da tecavüze :p
-
[QUOTE=mbm;150046]he aynen...rakıda içek lazım arada,,
rakı içersen;
Tekel fabrikası kazanır, Tekel Bayiileri kazanır,
> meyhaneler kazanır, peynirciler kazanır, mezeciler kazanır, balıkçılar
> kazanır, anason üreticisi çiftçiler kazanır, şişe üreticisi kazanır,
> nakliyeci kazanır, taksiciler kazanır,
>
>
>
> İçtikten sonra kaza yaparsan; kaportacı kazanır, tamirci kazanır,
> hastaneler kazanır, doktorlar kazanır,
>
>Kaza yapıp ölürsen; mezarcılar kazanır, tabutçular kazanır, imamlar
> kazanır, çiçekçiler kazanır, lokmacılar kazanır,
>
> Velhasıl tüm Türkiye Kazanır...[/QUOTE]
Abi ne yaptın, adamı ahirete gönderdin neredeyse ahirettekiler bile kazanacak:..::..: ne rakıymış beaaa:::
-
[QUOTE=Astatin;150047]hahaahah..PU deyip düşmesini istemem garip olurdu zaten...NU,PU biri düşüş biri çıkış demek :) onlara bi daha dön bak :)..Ayrıca o yatay piyasa işi..emortıımmm:..:[/QUOTE]
.dng.dng.dng
Yapma bea asti Pozitif uyumsuzluk nedir negatif uyumsuzluk nedir biliyoruz çok şükür... Kafiye olsun diye dedik heralde, TA bilmiyorsak o kadar değil :(
-
vay canına küsküyü vermişsiniz ben yokken.
tatar 2.tokadıda yemiş 61175 alış 61025 ten satışa dönmüş.
bizim stopta patlamış bu arada..