-
Buarada Ağustosun son haftası ve Eylül ayı ilk haftası bana göre çok sayılabilecek paralar kaybettim... Gerçekten moralim bozuldu ve kafaya çok taktım denebilir...
Dün gece bir rüya gördüm ve üstüne bugün camiye giderken bir olay yaşadım, aslında ne kadar boş şeylere üzülüp kafa yorduğumu farkettim. Klasik cümle olacak ama hayatta en son önemli olan şey paradır, paraya daha fazla önem verip hayatımızı zehir etmeyelim...
Dax dow bov ne yapmış hepsini kapatın bence ve 2 gün boyunca başka şeylerle ilgilenin...
-
herkese iyi tatiller iyi akşamlar
flatos hafta sonu kafayı VOB la meşgul etmeyos rahatos cumartesi pazar kitap okuyos
-
gel lem delianlıysan....gaypak *****....SENİ SOYACAGIM...GIPRASMA BOSUNA...
-
[QUOTE=enorton;150064]Bbuarada Ağustosun son haftası ve Eylül ayı ilk haftası bana göre çok sayılabilecek paralar kaybettim... Gerçekten moralim bozuldu ve kafaya çok taktım denebilir...
Dün gece bir rüya gördüm ve üstüne bugün camiye giderken bir olay yaşadım, aslında ne kadar boş şeylere üzülüp kafa yorduğumu farkettim. Klasik cümle olacak ama hayatta en son önemli olan şey paradır, paraya daha fazla önem verip hayatımızı zehir etmeyelim...
Dax dow bov ne yapmış hepsini kapatın bence ve 2 gün boyunca başka şeylerle ilgilenin...[/QUOTE]
ralli patron .. golü atacaz merak etme .. bu film böyle bitmez .. altın vuruş olacak bence .. hayırlı olsun .. :)
-
775 kısa.. geceyede kısaaa
-
-
-
[QUOTE=selçuklu;150062]bull patron .. .tırsıyom valla .. sen böyle yazdıkça ...üüüüüü[/QUOTE]
Yok olmas bişiycikler selçuklum sen kafanı yorma bence, bu sefer kesin ralli aq.. borsası..+.
-
cümleten iyi tatiller..
gel-git elde bişey yok...
a&q un vobu...
-
BUNUNLA ÖLÜMÜNE FURUSACAGIM....
forced time uyguluyor...zamanı zorluyor...sasırtıyor....yaglı güreşte *****...
eceli geldi bunun....azraile rüşvet veriyor....nereye kadar lem...ÖLECEKSİN....
-
Sazan boşu boşuna bekler. Flat olarak, çıkar gider.
-
liste yapalım
kısa : jani astatin mbm
uzun : selçuklu bull market enorton
3-3 durum . hehe :D:D