[quote=selçuklu;150083]güncel liste ..[/quote]
[quote=selçuklu;150075]liste yapalım
kısa : jani astatin mbm
uzun : selçuklu bull market enorton
3-3 durum . hehe :D:D[/quote]
beni unutma kısaa .lelele
Printable View
[quote=selçuklu;150083]güncel liste ..[/quote]
[quote=selçuklu;150075]liste yapalım
kısa : jani astatin mbm
uzun : selçuklu bull market enorton
3-3 durum . hehe :D:D[/quote]
beni unutma kısaa .lelele
[quote=Larossıan;150088][URL="http://urlal.com/bn]"][IMG]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/25/3226.bmp[/IMG][/URL]
Şu sistemi 1 eylülden baz aldım 1 sat 1 al vermiş 5050 puan kar.Ayın 1 de sat 59050
ayın 10 al 57375 çok güzel stres yok.[/quote]
bırak bu teorik lafları patron :) bak teorik laflara kızıyolar:..::..::..:
Asti indikatörle iş yapmak daha güzel kızan kızsın bu sistem geçen ayda 5000 bırakmış çarpılmada yok.
[QUOTE=Astatin;150090]bırak bu teorik lafları patron :) bak teorik laflara kızıyolar:..::..::..:[/QUOTE]
Olayı çarpıtmayalım, patron teorik değil pratik konuşuyor, AL vermiş borsa 4 bin puan yükselmiş... Olay teoride kalmamış... :)
Dönüşü bekliyorum birebir uygulayacağım.
[QUOTE=SEYYAH;150082]fXci gı ses ver nirdesin gı?
la bu adam nirde? sesi soluğu çıhmaz oldu...GACIRT'a mı özendi acaba? offline mod da mı izliyor bizi?
röntgenci fXci :::[/QUOTE]
:D burdayım gı accuk gafa diyniyorum
16 eylülden beri zero işlem longum yılsonuna kadar yukarıda 75-80 bin bekliyorum
59bin kırılırsa aşağıda 40-45 bin beklerim ikiside olmazsa seneyi böyle kapatmış olurum birazda komisyoncular kazanmış olur...
[QUOTE=enorton;150064]Buarada Ağustosun son haftası ve Eylül ayı ilk haftası bana göre çok sayılabilecek paralar kaybettim... Gerçekten moralim bozuldu ve kafaya çok taktım denebilir...
Dün gece bir rüya gördüm ve üstüne bugün camiye giderken bir olay yaşadım, aslında ne kadar boş şeylere üzülüp kafa yorduğumu farkettim. Klasik cümle olacak ama hayatta en son önemli olan şey paradır, paraya daha fazla önem verip hayatımızı zehir etmeyelim...
Dax dow bov ne yapmış hepsini kapatın bence ve 2 gün boyunca başka şeylerle ilgilenin...[/QUOTE]
Nyet edip rüyaya yat. Var Mısın Yok Musun'daki Giresunlu amca öyle diyor.
[quote=enorton;150092]Olayı çarpıtmayalım, patron teorik değil pratik konuşuyor, AL vermiş borsa 4 bin puan yükselmiş... Olay teoride kalmamış... :)[/quote]
enorton,
teori olmadan pratik olmaz derler..
forumlardaki en tehlikeli adamlar, kimin ne dediğini ne kazandığını ne analiz ettiğini, başka polemiklerde kullanmak için loglayanlardır. senin bu son iki üç mesajının amacını pek anlamadım açıkcası. burada yazanlar "bak ne süper analizlerim var, en çok ben kazandırdım, kazandım, en iyi sistem benim sistemim v.b. " gibi "arızalı" amaçlar için yazmıyorlar. Bu forumda iki amaç için yazıyor insanlar.
1) herkes bildiği anladığı ve düşünebildiği kadarıyla analizlerini paylaşıyor. senin mevzu ettiğin yeşil halka v.s. yede bakarsan gün içi trade de büyük ölçüde tuttuuğunu görürsün..velevki hepsi yanlış çıktı. ne fark ederdi.
2) seans stresi veya sıkıntısını atmak için geyik içerikli mesajlar yazılıyor.
sonuç: doğrudan yada dolaylı olarak insanların yazdıklarına kendince laf attığın mesajların yerine seninde analizlerini görmek isteriz. Veya geyik yapma özgürlüğünü kullanırsın..veya her ikisini yaparsın.. her durumda görmek isyemediğin analizlerin sahiplerini banlama özgürlüğünde var.
bir Mov(barssince(...)) "teorik" kelimeciğinin seni niye bu kadar alevlendirdiğini tahmin edebiliyorum..ama bu tahmin yukarıdaki çerçeveye girmediği için buraya yazmamın bir anlamı yok.
[QUOTE=SEYYAH;150077]son 3 aydır falan ilk kez üst üste 2.gece FLAT kalıyorum.
sistem öncesi zati çok trade etmezdim sonna 5 dk sistem ile işlem manyağı olduk.biraz dinlenmek iyi olacak.bu arada düşüneyim biraz.
eski usule mi dönsem sistemle devam mı etsem diye.[/QUOTE]
Sen sistmei terk edersin sistmein coşacağı tutar. Murphy Kanunu .dng
[quote=Larossıan;150091]Asti indikatörle iş yapmak daha güzel kızan kızsın bu sistem geçen ayda 5000 bırakmış çarpılmada yok.[/quote]
yes patron..özellikle yatay piyasada indikler güzel ama ben trendlerde de iş yapan indikatörler konusunda istediğim kadar mesafe kaydedemedim...sistem işine odaklandığım içinde indiklerin çok üzerine gitmedim..gerçi onlarda sistemlere indirgenebilir ama bu ayrı bir konu... neyse şimdi çok teorik mevzulara girmeyelim:..::..::..::..: eğer senin bu son yazdığın farklı piyasalardada (ayu,boğa) aynı istikrarla iş yapıyorsa tekrar bravo...teorik bilgi ve onu pratiğe çevirmek güzel şey:D:D:D:D
yeter daa erkekler koğuşuna çevirmişsiniz forumu...dng.dng