-
Çöpe attığınız sistemlerinizi yazar msıınzı buraya.
Hangi mnatıkla inşaa edildiğini görmek istiyorum.
Belki pert sanılan sistemi rotüşlar düzeltiriz.
Hatta şuraya alalım cevapları :
[URL="http://www.voborsa.com/forum/metastock-ogreniyoruz-t5211.html?p=148514#post148514"]Metastock Ogreniyoruz[/URL]
-
[QUOTE=sovalye;150095]16 eylülden beri zero işlem longum yılsonuna kadar yukarıda 75-80 bin bekliyorum
59bin kırılırsa aşağıda 40-45 bin beklerim ikiside olmazsa seneyi böyle kapatmış olurum birazda komisyoncular kazanmış olur...[/QUOTE]
Abi foruma yazarken komisyon alınmıyor daha sık yazabilirsin, özlettin kendini :)
-
[QUOTE=Astatin;150097]enorton,
teori olmadan pratik olmaz derler..
forumlardaki en tehlikeli adamlar, kimin ne dediğini ne kazandığını ne analiz ettiğini, başka polemiklerde kullanmak için loglayanlardır. senin bu son iki üç mesajının amacını pek anlamadım açıkcası.[/QUOTE]
Yahu asti yapma etme inan mesajının sadece ilk satırını okudum, gerisini tahmin edebiliyorum... Şaka amaçlı söylenmiş bi sözü nereye getirdin... Aramızdaki samimiyete dayanarak takılmıştım sadece...
-
[QUOTE=VOBiX;150096]Nyet edip rüyaya yat. Var Mısın Yok Musun'daki Giresunlu amca öyle diyor.[/QUOTE]
Eee sonra nolcak? Rüyada ne diyecekler? Kutuna git mi diyecekler :D
-
[quote=jerfin;150100]yeter daa erkekler koğuşuna çevirmişsiniz forumu...dng.dng[/quote]
ya valla çok pardon cerfin..bende rahatsız oldum, yani forumu takip edip izleyen bayan arkadaşlardan rahatsız olanlar olabilir deyu..walla en az suçlu benim..esir bayan muhabbetini demir başlattı..ben güzide seçme bayan askeri birlik resmi kydum sadece...ama TOKOBa işi çığrından çıkardı:..::..::..::..: ama forumda maşallah..süper katılım oldu yani..:..:
Hellim Fairgirl iyi sabretmiş valla.. yada daha mesajları görmedi..belkide sabretmeyecek....:confused::confused::confused::confused: way bee..neredeyse tüm aktif üyelerinin yasaklandığı forum olarak tarihe geçermiyiz...olurmu olur:)
sonra forum bayanlara kalır..sizde artık erkek esir muhabbeti yaparsınız..ne diyim..üwww
-
[quote=enorton;150103]Yahu asti yapma etme inan mesajının sadece ilk satırını okudum, gerisini tahmin edebiliyorum... Şaka amaçlı söylenmiş bi sözü nereye getirdin... Aramızdaki samimiyete dayanarak takılmıştım sadece...[/quote]
e iyi..ben yanılmış olayım...
-
[QUOTE=Astatin;150106]e iyi..ben yanılmış olayım...[/QUOTE]
İnan yanıldın tüm samimiyetimle söylüyorum... Mesajının geri kalanını okudum, böyle bir izlenim bıraktığım için üzüldüm doğrusu üüü
sistemler konusunda matriks, MS ile ilgili formüller hk. sana kaç kere pm attığımı biliyosun, senin bildiklerinin onda birini bilmiyorumdur ben... Seni TA konusunda eleştirmek ne haddimize...
-
heheheh stres yüksek...:) bu saatlerde pek takılmayan arkadaşları da görüyorum aşağıdaki katılımcı listesinde... :)
-
[quote=enorton;150102]Abi foruma yazarken komisyon alınmıyor daha sık yazabilirsin, özlettin kendini :)[/quote]
biraz yoğunum trend sistemimin son 13 yılını test ediyorum imkb30 da
bir de yazacak birşey yok bu 59 bin pivotu 16 seanstır beton attırdılar bana
gerçi
hazirandada 43bin pivotu 17 seans boyunca pivot yaptırmışlardı
sonrası malum:..:
yine yukarı patlayacak gibi duruyor bakalım artık tuzak değilse zero işlem devam ederim...
neyse herkese iyi tatiller
-
[QUOTE=enorton;150103]Yahu asti yapma etme inan mesajının sadece ilk satırını okudum, gerisini tahmin edebiliyorum... Şaka amaçlı söylenmiş bi sözü nereye getirdin... Aramızdaki samimiyete dayanarak takılmıştım sadece...[/QUOTE]
he valla enortonun tampon meselesini bile günlerce yazdık burada adam takılmadı. sen en takılıyorusn astetonum maraşalım. bi de o kadar esir gız verdik saaa .dng
-
[QUOTE=enorton;150104]Eee sonra nolcak? Rüyada ne diyecekler? Kutuna git mi diyecekler :D[/QUOTE]
Yok ak sakallı bir dede geliyormuş.
-
[QUOTE=VOBiX;150112]Yok ak sakallı bir dede geliyormuş.[/QUOTE]
Geyiğe devam,
Ak sakallı dede ne diyecek onu merak ettim. Sonuçta kutuyu sen seçmiyorsun sanırım, sana şans eseri geliyo. O yüzden şu kutuyu seç diyemez. Sadece kutuna git ya da teklifi kabul et der... İş o aşamaya gelirse zaten ben teklifi kabul ederim, o yüzden rüyaya da ak sakallı dedeye de gerek yok :D