-
[QUOTE=Astatin;150105]ya valla çok pardon cerfin..bende rahatsız oldum, yani forumu takip edip izleyen bayan arkadaşlardan rahatsız olanlar olabilir deyu..walla en az suçlu benim..esir bayan muhabbetini demir başlattı..ben güzide seçme bayan askeri birlik resmi kydum sadece...ama TOKOBa işi çığrından çıkardı:..::..::..::..: ama forumda maşallah..süper katılım oldu yani..:..:
Hellim Fairgirl iyi sabretmiş valla.. yada daha mesajları görmedi..belkide sabretmeyecek....:confused::confused::confused::confused: way bee..neredeyse tüm aktif üyelerinin yasaklandığı forum olarak tarihe geçermiyiz...olurmu olur:)
sonra forum bayanlara kalır..sizde artık erkek esir muhabbeti yaparsınız..ne diyim..üwww[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;149978]emortım,
boşver longu şortu vobu mobu yaaww....[COLOR="Red"]venezuella yada brezilya ordusundan enstantaneler varsa onları da alalım benzer şekilde...[/COLOR]
bu kadar ilgi normak..türk milleti konuksever bir millettir..şahsen ben ırklar arası sıcak ilişkilerden yanayım..savaşmayalım...:)yani[/QUOTE] Hitlerden kötü ırkçılık yapıp Venezüellalı esir siparişi veren bendim dimi .dng
-
[QUOTE=Astatin;150105]
Hellim Fairgirl iyi sabretmiş valla.. yada daha mesajları görmedi..belkide sabretmeyecek....:confused::confused::confused::confused: way bee..neredeyse tüm aktif üyelerinin yasaklandığı forum olarak tarihe geçermiyiz...olurmu olur:)
sonra forum bayanlara kalır..sizde artık erkek esir muhabbeti yaparsınız..ne diyim..üwww[/QUOTE]
işin garibi adminimiz bayan, moderatörümüz bayan ve forumun haline bak..:..:.dng
buldunuz iki hoşgörülü, yumuşak bayan yöneticiyi, azdınız...dng benim gibi birinin eline düşmediğiniz için şanslısınız ne diyim...boks.
-
[quote=jerfin;150115]işin garibi adminimiz bayan, moderatörümüz bayan ve forumun haline bak..:..:.dng
buldunuz iki hoşgörülü, yumuşak bayan yöneticiyi, azdınız...dng benim gibi birinin eline düşmediğiniz için şanslısınız ne diyim...boks.[/quote]
Ben kılıbığım vallahiii dün aşkı memnu bugün hanımın çiftliği bu yeni dizilerle benim hanımın yüzü perşembe ve cuma gülüyor bende internetten kurtlar vadisini kulaklıkla seyrediyorum ulen nedir bu erkeklere yapılan eziyet üüüüüüüüüüüüüvvvvvvv
-
[QUOTE=stonhand;150116]Ben kılıbığım vallahiii dün aşkı memnu bugün hanımın çiftliği bu yeni dizilerle benim hanımın yüzü perşembe ve cuma gülüyor bende internetten kurtlar vadisini kulaklıkla seyrediyorum ulen nedir bu erkeklere yapılan eziyet üüüüüüüüüüüüüvvvvvvv[/QUOTE]
hiç olmazsa internetten kulaklıkla olsun izleyebiliyormuşsun.. daha ne istiyorsun işte..:..::..:.dng
-
[QUOTE=stonhand;150116]Ben kılıbığım vallahiii dün aşkı memnu bugün hanımın çiftliği bu yeni dizilerle benim hanımın yüzü perşembe ve cuma gülüyor bende internetten kurtlar vadisini kulaklıkla seyrediyorum ulen nedir bu erkeklere yapılan eziyet üüüüüüüüüüüüüvvvvvvv[/QUOTE]
Kadın erkek eşitliği istiyoruz. İşin garibi ülkemde kadınalra torpil geçilirken mağdur olduğunu söyleyip kadın erkek eşitliğini isteyen de kadınlar.
-
[QUOTE=jerfin;150115]işin garibi adminimiz bayan, moderatörümüz bayan ve forumun haline bak..:..:.dng
buldunuz iki hoşgörülü, yumuşak bayan yöneticiyi, azdınız...dng benim gibi birinin eline düşmediğiniz için şanslısınız ne diyim...boks.[/QUOTE]
Seni mod yapalım. Hazır boştasın...
Mod olunca forumu amazona çevirmek yok ama .kom
-
[QUOTE=enorton;150113]Geyiğe devam,
Ak sakallı dede ne diyecek onu merak ettim. Sonuçta kutuyu sen seçmiyorsun sanırım, sana şans eseri geliyo. O yüzden şu kutuyu seç diyemez. Sadece kutuna git ya da teklifi kabul et der... İş o aşamaya gelirse zaten ben teklifi kabul ederim, o yüzden rüyaya da ak sakallı dedeye de gerek yok :D[/QUOTE]
Ben izlemiorum da bir ara denk geldi adam rüyalarımı anlatıyorum diye benle dalga geçiyorsunuz ama geçen ak sakallı dednin dediği çıktı. sıkışırsanniyet et rüyaya yat dedi bana gibi bir şeyler dedi. sanırım bunun borcu filan varmış. Sıkıntın geçecek gibi birşeyler demiş ak sakallı dede. Kutuyla alaksı yoktu.
-
[QUOTE=VOBiX;150118]Kadın erkek eşitliği istiyoruz. İşin garibi ülkemde kadınalra torpil geçilirken mağdur olduğunu söyleyip kadın erkek eşitliğini isteyen de kadınlar.[/QUOTE]
ilk defa kadın-erkek eşitliği istiyoruz diyen bi erkek..:confused::confused::))).kom
-
[quote=VOBiX;150114]Hitlerden kötü ırkçılık yapıp Venezüellalı esir siparişi veren bendim dimi .dng[/quote]
hop hop karıştırmayalım..benim benzer enstatntaneler istediğim resim, giyinik bir rus kızının siperdeki haliydi...senin koydukların ne giyinikti ne de tekdi:::
-
[QUOTE=VOBiX;150119]Seni mod yapalım. Hazır boştasın...
[COLOR="Red"]Mod olunca forumu amazona çevirmek yok ama [/COLOR].kom[/QUOTE]
forumdaki erkek hegomanyasını bitirmek için kendimi feda etsem miki..:..::..:
-
[quote=VOBiX;150119]Seni mod yapalım. Hazır boştasın...
Mod olunca forumu amazona çevirmek yok ama .kom[/quote]
forumu podyuma çevirmek için mod olmak gerekmiyosa amazona çevirmek için de gerekmiyordur..dimi tokoba:D:D:D
-
[quote=enorton;150107]İnan yanıldın tüm samimiyetimle söylüyorum... Mesajının geri kalanını okudum, böyle bir izlenim bıraktığım için üzüldüm doğrusu üüü
sistemler konusunda matriks, MS ile ilgili formüller hk. sana kaç kere pm attığımı biliyosun, senin bildiklerinin onda birini bilmiyorumdur ben... Seni TA konusunda eleştirmek ne haddimize...[/quote]
beni her konuda sınırsız eleştirebilirsin..benden çok yada az şeyde biliyor olabilirsin.ama konu o değil...neyse uzatmayalım bu konuyu