[QUOTE=Astatin;150232]sorun sen olabilirsin:..::..::..: şaka bir yana bendede aynı sorun var:)[/QUOTE]
o zaman sorun bende yada benim pc mde değil de, sorun matirks'de olarak mı algılamalıyım..:confused:
Printable View
[QUOTE=Astatin;150232]sorun sen olabilirsin:..::..::..: şaka bir yana bendede aynı sorun var:)[/QUOTE]
o zaman sorun bende yada benim pc mde değil de, sorun matirks'de olarak mı algılamalıyım..:confused:
feragatname alarak belki forum hukuku açısından aklanırsın, ama vicdanını rahatlatamazsın asti..:)
[quote=jerfin;150233]o zaman sorun bende yada benim pc mde değil de, sorun matirks'de olarak mı algılamalıyım..:confused:[/quote]
yok..sorun ikimizde diye algılamalısın:D:D:D:D
[quote=Larossıan;150229]Bu foruma böle [COLOR=red]şey:)leri[/COLOR] [COLOR=red]empoze[/COLOR] eden sensin Asti birde itirafname istiyon..boks..boks.He şöyle senin öğrettiğine dair itirafname verebilirim...[/quote]
reca ederim laros...şeyler deyince, sanki argomatör mişiz gibi algılanıyor..argo olan bir bu... küskü, küskübar, bafi v.b. leri diyorsan onlar argo değil onlar anadolu :)... Can Yücel in Duygu Asena ile olan kartpostal diyaloğunu bilirsin..o hesap işte.lelele.lelele
ayrıca empoze suçlamasını tüm forum için hakaret addederim:D:D:D herkes koskoca adam veya koskoca bağyan..irade sahibi insanlar.. empoze etmek ne haddime... (bu arada koskoca olmayan bağyanlar varsa kendilerini belli etsinler... yok yanlış anlaşılmasın, hani forumda çok bayan varmış aman daha terbiyeli yazalım desin terbiyesiz bazı forum üyeleri.. pardon buda argo gibi oldu.... daha terbiyeli yazalım desin kaka adam forum üyeleri... kakamen lerüüüüüü:..::..::..:
güzel bir pazar gecesi,epeydir puan farkıyla liderlik koltuğunda oturamıyorduk.
[QUOTE=Astatin;150236] küskü, küskübar, bafi v.b. leri diyorsan onlar argo değil onlar anadolu :)...[/QUOTE]
bu sözünle anadolu halkına hakaret ediyorsun..:)
[quote=Larossıan;150237]Yes Astii biliyim.:)
[URL="http://www.itusozluk.com/goster.php/k%FCsk%FC"]http://www.itusozluk.com/goster.php/k%FCsk%FC[/URL][/quote]
sende az değilsin ha:..::..::..: şimdi onu şöyle izah edeyim..askerliğimi iç anadolu yelerinde yaparken, eğitime çıkan piyadeleri izlerken bakıyorum oratmda ne zaman bir yarış bir mücadele olsa, oranın yerlisi olan veya uzun zamandır oralarda oturan astsubaylar bazen de subaylar "ver küsküyü ver küsküyü" şeklinde tezahürat yapardı... ben bu örnekteki manada kullanıyorum yani.... bu şuna benziyo;
başörtmek, anadolu tarzı yapılırsa herkese makbul ama türban şekli yapılınca fifti pörsent itiraz....gibi yani:..::..:
[quote=Astatin;150240]sende az pis adam değilsin ha:..::..::..: şimdi onu şöyle izah edeyim..askerliğimi iç anadolu yelerinde yaparken, eğitime çıkan piyadeleri izlerken bakıyorum oratmda ne zaman bir yarış bir mücadele olsa, oranın yerlisi olan veya uzun zamandır oralarda oturan astsubaylar bazen de subaylar "ver küsküyü ver küsküyü" şeklinde tezahürat yapardı... ben bu örnekteki manada kullanıyorum yani.... bu şuna benziyo;
başörtmek, anadolu tarzı yapılırsa herkese makbul ama türban şekli yapılınca fifti pörsent itiraz....gibi yani:..::..:[/quote]
He anladım anladım bizde eğitimde.. fındık toplayan gelin...gibi ezgiler söylerdik onun gibi galiba....uyk.uyk
[quote=Larossıan;150241]He anladım anladım bizde eğitimde.. fındık toplayan gelin...gibi ezgiler söylerdik onun gibi galiba....uyk.uyk[/quote]
dur patron..gece daha yeni başlıyor nereye;
[URL]http://www.dailymotion.com/relevance/search/pakito/video/x37soi_pakito-video-and-stereo_music[/URL]:::
way be yaşlanıyoruz.. millet nasıl dans ediyo...üwwwwww
tam fırlama oldu benim ufaklık.. gece geç saatlere kadar uyumuyorv e sabah 6'da ayağa dikiliyor.. bu saat oldu hala beyefendiyle oyun oynuyoruz.. .dng
geç kalkması için napabilirim...üüüüüüüüü
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i181724_photo-0007.jpg[/IMG]
[quote=jerfin;150243]tam fırlama oldu benim ufaklık.. gece geç saatlere kadar uyumuyor e sabah 6'da ayağa dikiliyor.. geç kalkması için napabilirim...üüüüüüü
[/quote]
FX hesabı aç ona:..::..::..:gece 2 ye doğru tuş olur :)
[QUOTE=Astatin;150244]FX hesabı aç ona:..::..::..:gece 2 ye doğru tuş olur :)[/QUOTE]
:..::..::..:
hareket edecek hali kalmasın, sızsın kalsın diye tıka basa yediriyorum.. mutfaktan çıkamaz oldum..:..: bana mıısın demiyor...boks. biraz daha büyüsün, şarap bile içiririm vallah uyusun diye..:::