[QUOTE=YAVUZHAN;150238]güzel bir pazar gecesi,epeydir puan farkıyla liderlik koltuğunda oturamıyorduk.[/QUOTE]
vay be...
7 haftada beşiktaşa 15 puan fark attık.......
7 de 7 yaptık....
geçen sezon ilk 6 haftada 6 maçın 4 ünü kaybetmiştik....
Printable View
[QUOTE=YAVUZHAN;150238]güzel bir pazar gecesi,epeydir puan farkıyla liderlik koltuğunda oturamıyorduk.[/QUOTE]
vay be...
7 de 7 yaptık....
geçen sezon ilk 6 haftada 6 maçın 4 ünü kaybetmiştik....
[QUOTE=Larossıan;150227]Selçuklu aşağıdaki sarı ile beyaz boğalar benimdi kaçtılar nerede gördün acaba.:):)[/QUOTE]
su içmeye çeşmeye gelmişler..
selçukluda bulup nüfusuna geçirmiş onları..... ha haaaa:)
haftaya nasıl başlarız arkadaşlar,varmı öngörüsü olan yoksa future lar mı bekleniyor ?
[QUOTE=mbm;150246]vay be...
7 de 7 yaptık....
geçen sezon ilk 6 haftada 6 maçın 4 ünü kaybetmiştik....[/QUOTE]
Abi neden Beşiktaşla kıyas yapıyorsunuz, hem bizim bir maçımız eksik :D Sivasla kıyaslayın onların 1 puanı var ;)
[quote=enorton;150249]Abi neden Beşiktaşla kıyas yapıyorsunuz, hem bizim bir maçımız eksik :D Sivasla kıyaslayın onların 1 puanı var ;)[/quote]
çifte kupalı son şampiyonsunuz enerton ya kimle yapacaktık :D
dow future + başladı..
helen 0,20 % + da.
[QUOTE=YAVUZHAN;150252]çifte kupalı son şampiyonsunuz enerton ya kimle yapacaktık :D[/QUOTE]
Ben olsam GS ile yapardım ezeli rakibiniz onlar değil mi? Yaw bu Ankaraspor işi kötü oldu bea, bu hafta maçsız geçti... Keşke oynasaydık, yenmesek de olurdu... İki hafta üst üste maç izleyemez olduk, yok milli maç maç, yok ankaraspor :(
[QUOTE=selçuklu;150185]enorton patron . golu atacaz haftaya .. kafanı yorma .. ralli ralli ralli ..[/QUOTE]
Abi gol dediğin böyle olmalı :::
[url]http://www.izlesene.com/video/spor-ciplak-taraftar-gol-atiyor/157094[/url]
[B]Günaydın,
[U]28 Eylül Pazartesi [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[B]USD Chicago Fed Ulusal Aktivite Endeksi (Ağu) 15:30 -0,74 Orta
USD Dallas Fed İmalat Endeksi (Eyl) 17:30 -%4,0 -%9,1 Orta [/B]
[B]EUR ECB Başkanı [COLOR="Blue"]Trichet[/COLOR] Konuşması 17:30 Yüksek[/B]
[B][U]IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB:[COLOR="Red"]9647[/COLOR]
VOB: [COLOR="red"]9656[/COLOR]
Bol Kazançlar..[/B]
[quote=jerfin;150243]tam fırlama oldu benim ufaklık.. gece geç saatlere kadar uyumuyorv e sabah 6'da ayağa dikiliyor.. bu saat oldu hala beyefendiyle oyun oynuyoruz.. .dng
geç kalkması için napabilirim...üüüüüüüüü
[/quote]
geç kalkması için hiçbişey yapamazsın.sabahın 06:00-06:30'unda uyanmayan köpek yok gibi bişeydir.
ama kalktığında seni uyandırmaması için eğitebilirsin. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
herkese günaydın, iyi haftalar. gerçi bu memlekette benim hafta cumartesi günü başladı o ayrı. :D
IMF cephesinde yeni bir şey yok, İran ın ikinci tesisi çıkmışmış, nikeyi nalları dikeyi, don cansın fıçırları az porsiyon eksi, Almanyada seçimi Merkel kazanmış felan feşmekan....ama en önemlisi, sayısal da yine 4 tutturmuşuz **..üwwww..günlerden pazartesi...daha tatile 5 gün var **..üwwwwwwww... yemişim VOBu, VOB da neymiş da
[quote=jerfin;150243]tam fırlama oldu benim ufaklık.. gece geç saatlere kadar uyumuyorv e sabah 6'da ayağa dikiliyor.. bu saat oldu hala beyefendiyle oyun oynuyoruz.. .dng
geç kalkması için napabilirim...üüüüüüüüü
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i181724_photo-0007.jpg[/IMG][/quote]
Sayın jerfin afedersiniz kakasını çişini nereye yapıyor acaba?Birde evde koku yapmıyornmu merak ettim.:o:o
Dualarım sizinle bol kazançlar bu arada.