sabah sabah .. dövüşmeyin patronlar ..üüüüüü .. düşmanla dövüşelim . üüü
Printable View
sabah sabah .. dövüşmeyin patronlar ..üüüüüü .. düşmanla dövüşelim . üüü
Günlük destek:60550-60400-60100-60000-59450-57800
günlük drenç:60625-60750-61050-62000
haftalık destek:60100-59950-59450-59250-57800-57550
haftalık drenç:60750-61050-62000-63400
ya bi sabahta + gap alayım ya . vay anaısını her sabah - gap yiyorum vay anasını ... vay anasını ...
[QUOTE=selçuklu;150274]sabah sabah .. dövüşmeyin patronlar ..üüüüüü .. düşmanla dövüşelim . üüü[/QUOTE]
Abi ben de anlamadım ki olayı, benim bir hatam varsa söyleyin...
[quote=enorton;150272]Astatin sen ne biçim bir insansın?? Karın ağrın nedir söyle de bilelim... Sıkıntının nedeni nedir? Varsa bir sıkıntın özelden yaz dedim, hala gelmiş buraya kasılmadan oku falan diye şeyler yazıyorsun adamın asabını bozuyorsun sabah sabah... Sana dedik şaka yaptık, takıldık, yanlış anladın diye... Sonra olay kapanmış neden gelip sabah sabah bozuyosun yine sinirlerimi?? Rüyanda beni mi gördün, derdin ne söyle de bilelim... Sen de kasma kendini... Anlat içindekini... Sana en küçük saygısızlık yapmadım, kötü bir söz söylemedim... Hala ısrarla devam ettiriyorsun olayı... :mad:[/quote]
üzücü.. biz senle frekansları tutturamayacağız galiba..."kasılmadan oku" demek sana bir hakaret değil, yazının aşırı teorik içeriğine bir vurguydu.. oysa bu mesajda bir şaka ve takılmaydı... her neyse, belliki sen ne yazarsan ben ben ne yazarsam da sen, bir ön-gerilimle okuyacak bundan sonra... son kez kapatalım bu konuyu... asabın da bu kadar kolay bozulmasın!
[quote=selçuklu;150277]ya bi sabahta + gap alayım ya . vay anaısını her sabah - gap yiyorum vay anasını ... vay anasını ...[/quote]
Abi gap'ler tersi yönde hareket habercisidir, merak etme her an zıplama gelebilir... %80 böyle oluyor...
[quote=enorton;150276]Bi de bu "kasılmadan okumak" ne demek anlat da bilelim... Hangi anlamda kullandın açıklarsan iyi olur, keza ben kasılmadan okumak diye bir tabiri de ilk kez duyuyorum...
kasılmak
(nsz)
1 . Kasma işi yapılmak.
2 . tıp (***) Büzülüp toplanmak, büzüşmek, takallüs etmek.
3 . mecaz Büyüklenmek, kurumlanmak, gururlanmak:
"Ben Namık Kemal'im, koskoca vatan şairiyim, deyip de kasılmaz hiçbir zaman."- N. Cumalı.[/quote]
aslında açıklamay gerek yok...kullandığım cümlede gayet açık ne anlama geldiği ama bir kez daha söyleyeyim... bir yazıyı kasılmadan okumak ne demek olabilir sence.... insan bir işi yaparken aşırı yorulur bunalır veya sıkılırsa bu durum için "kasıldım" der.... bu sana son açıklamam..bir daha bana hitaben bir mesaj yazma mümkünse
jani patron bak dayanamadım cuma gunu seans sonuna yarım saat kala pes ettim .. dedigimiz noktaya geldi ama trenden coktan indik ühüüüüüü uahauh yaf flat olunca hicstresi tasası yok bunun :D ama pozisyonda olunca hıc bole olmuyo ıste.. hep ınadına gıdıyo.. ne zaman kapatsam tapır tapır aldıgım pozısyon dogrultusunda ılerlıyo bu zımbırtı.. dmekkı kararlarımı gecıktırme yoluna gıtmelıyım yanı bugun sat verme k ıstersem ertesı gun yaparsam bunu tam tutacak gıbı gorunuyo histem :))
[QUOTE=Astatin;150279]üzücü.. biz senle frekansları tutturamayacağız galiba..."kasılmadan oku" demek sana bir hakaret değil, yazının aşırı teorik içeriğine bir vurguydu.. oysa bu mesajda bir şaka ve takılmaydı... her neyse, belliki sen ne yazarsan ben ben ne yazarsam da sen, bir ön-gerilimle okuyacak bundan sonra... son kez kapatalım bu konuyu... asabın da bu kadar kolay bozulmasın![/QUOTE]
Tamam özür dilerim, ben yanlış anlamışım. Dediğin gibi son kez kapatalım bu konuyu... Mesajlarımı da sildim zaten...
Mutluluk çubuğunu gene aşağı düşürdüler.
[url=http://urlal.com/bn][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/28/1283.bmp[/img][/url]
[quote=Larossıan;150284][COLOR=red]Mutluluk çubuğunu[/COLOR] gene aşağı düşürdüler.
[URL="http://urlal.com/bn"][IMG]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/28/1283.bmp[/IMG][/URL][/quote]
Çok ayıp patron.dng
iki haftada uzak kaldım vob a şimdi de alışamadım ekrana herkese bol kazançlar az stresli dakikalar