[QUOTE=selçuklu;150307]demiştin Strategist patron .. teprik ederim ..[/QUOTE]
Uzlaşıyoruz inşallah bu vadede patron, ben de seni tebrik ederim hala projeksiyonu değiştirmediğin için... .brv
Printable View
[QUOTE=selçuklu;150307]demiştin Strategist patron .. teprik ederim ..[/QUOTE]
Uzlaşıyoruz inşallah bu vadede patron, ben de seni tebrik ederim hala projeksiyonu değiştirmediğin için... .brv
[QUOTE=Kennym;150311]sırf gaza gelsın dıye aga bı kısım longu 775 den üfurdum.. satarsam yukarı cıkar bu meret :) selcuklu patronunda dedigii gibi ralli ralli..[/QUOTE]
çubuğu dikecez inşallah patron .. kafanı yorma .. analiz belli ... baskı belli .. ralli belli ..
Bizim borsa yine DAX'dan copy-paste bir çıkış yapıyor şu an. Adamlarda seçimler oldu, istikrar vaadeden bir hükümet oluştu, borsaları çıkıyor. Bundan bizim borsaya ne anlamadım.
Yani bence balon bir çıkış, en geç öğleden sonra düşüşe hazırlanın. Long'cular stop-loss'larına dikkat esinler... :cool:
[QUOTE=Strategist;150314]Bizim borsa yine DAX'dan copy-paste bir çıkış yapıyor şu an. Adamlarda seçimler oldu, istikrar vaadeden bir hükümet oluştu, borsaları çıkıyor. Bundan bizim borsaya ne anlamadım.
Yani bence balon bir çıkış, en geç öğleden sonra düşüşe hazırlanın. Long'cular stop-loss'larına dikkat esinler... :cool:[/QUOTE]
bu olmadı patron .. ayıp ediyon valla ...
[QUOTE=Kennym;150311]sırf gaza gelsın dıye aga bı kısım longu 775 den üfurdum.. satarsam yukarı cıkar bu meret :) selcuklu patronunda dedigii gibi ralli ralli..[/QUOTE]
eft dedigim oldu ve 2/3 ten 1/3 e indigim anda longdan direk yukselis geldi.. tamam ben buldum agayı kandırma yolunu.. hauahuah aga yandımn olm sen.. bundan sonra her turlu yolu kullanıcam ehuehe
günaydın,kolay gelsin !
genelde olduğu gibi kısa da rahat oturulmuyor,yangından mal kaçırır gibi 2/3 dk da 400 puan yukarda alıyoruz soluğu..
925 ten longlar kapatıldı.. gune 525 puan artıda baslayalım bıraz dınlenelım bakalım spot desteklerse 61300 trenıne de bınerız :) gozum yollarda ... her an ayulugumda tutabılır tabı..
tahminim olan 950 geldi bereket versin flat devam
Sabahtan 60400 ve 604500 uzunlar 60750'den FLAT..
Cuma'dan kalan uzunlar 60875'ten FLAT..
Kısaca 1175 points ve şu an FULL FLAT..
İşim çıktı biraz.. Duruma göre öğleden sonra müsait bi yerden binerim yine trene..
selçuklu patron seni teprik ederim :)
zero işlem .. ben çıkıyorum .. işlerim var ... stopu yazdım .. ben geçimimi vobla sağlamıyorum henüz ...:o:o ..
emortım patron..endeks haftasonu analizdeki sarı bölgeyi yukarı geçerse .. o zaman altın vuruş potasına gireriz .. hehe :D:D
[quote=selçuklu;150315]bu olmadı patron .. ayıp ediyon valla ...[/quote]
Na'apayım abi, bana öyle geliyo... DAX hareketlenene kadar düşüyorduk, sonra DAX yukarı dikildi, bundan bize neyse bilmem biz de dikildik. Bu nereye kadar gider?
Hem DAX da düşebilir. Almanya'da güçlü hükümet güçlü EURO demek, bu da düşük borsa demek. Yani DAX'daki balon da yakında söner bence...