775 yşne şort
Printable View
775 yşne şort
[QUOTE=selçuklu;150358]baskı belli ralli belli .. zero işlem uzun devam .. arkaya yaslandım artık ...[/QUOTE]
helal...
uzun bu sefer......ralli rali....:D
725 dende şort 2/5 şortoldum
valla piyasa bugün ne tarafa pozisyon alırsan al çarparım arkadaş diyor :)
heleki 5 dk lıkla iş yapıyorsan tokat manyağına dönersin,voba küstürürüm diyor :)
piyasa 61950 üstünde yeni zirve deneyip yeni bir hareket başlatacakmı yoksa buradan herkesin beklediği realizemi gelecek ?
stop marjını biraz geniş tutmadanda yön tayini yapmak güç zira çok sık yön değiştiriyor kısa periyotlu sistemler.
short tehlikeli görünüor görüntü long ve 61 ufukta görünüyor
Baskı belli.....küskü belliii....mutluluk çubuğu belliiii.....Ralli ralliii rallii....:..::..::..:
kısalamak için elim girmiyor flat olurum sakat yapmasınlar
[QUOTE=Strategist;150360]Bugün yine VOB sıkıntıdan öldürüyor. Son iki haftadır içimde daytrading isteği öldü. Her hareketin soluğu 400-500 puan sonra kesiliyor. Böyle para kazanılmaz ki.... Ağa ya yukarı ya aşağı sağlam bir aksiyon yapsa da nemalansak....[/QUOTE]
İçimden bir ses hepimizin beklediği o büyük şelale olmayacak diyor... Borsamız 2011 ortalarına kadar yukarı gidecek ve sanırım biz uzun bir süre daha yukarı - yatay bir piyasa göreceğiz...
[quote=Kennym;150328]ky yi forumda yalnız bıraktılar üüüüüüüüü neyse kendı kendıme takılayım herkesin işi gücü var..[/quote]
ullaaaaaaaa KY yalnız kalmazzz ston burdaaa :p:p:p:p
Benim bebiş 3,5 aylık olmuş sabah foruma ultrasondan el salladı gençlik .lelele.lelele.lelele
[QUOTE=Larossıan;150366]Baskı belli.....küskü belliii....mutluluk çubuğu belliiii.....Ralli ralliii rallii....:..::..::..:[/QUOTE]
Mutluluk çubuğu ne tarafa biz o tarafa abi :D
İnadına long... Alayına isyan :D
jani nerde .. ağayımı soyuyor .. hehehe
bugün tüm dalgaları yakalyan varsa eğer 1500 point take the AGAAAA:)))