-
[QUOTE=stonhand;150369]ullaaaaaaaa KY yalnız kalmazzz ston burdaaa :p:p:p:p
Benim bebiş 3,5 aylık olmuş sabah foruma ultrasondan el salladı gençlik .lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
Kardeş hayırlı uğurlu olsun, darısı olmayanların başına... Bebek kısmetiyle gelir derler, aldığın pozisyon yönünde pozisyon almakta fayda var :)
-
[QUOTE=ordi;150372]bugün tüm dalgaları yakalyan varsa eğer 1500 point take the AGAAAA:)))[/QUOTE]
Tüm dalgalarda terste kalana da 1500 puan girdi :..:
-
bu garantiyle işcyi aynı fiyata satıyolar.. vay anasını ..
-
[quote=selçuklu;150359]flat neymiş patron .. yemişim flati ..mbm patron uzuna geçmiştir .. ralli ralli ralli ...:D:D:D:D[/quote]
patron 34.mekanizeden teskeremi aldım.
selçuklu ordusuna,atlı süvari olarak kayıt yaptırmak istiyorum :::
atımda var hemde safkan :)
2 öğün yemeğe fitim ben :)
-
[QUOTE=YAVUZHAN;150376]patron 34.mekanizeden teskeremi aldım.
selçuklu ordusuna,atlı süvari olarak kayıt yaptırmak istiyorum :::
atımda var hemde safkan :)
2 öğün yemeğe fitim ben :)[/QUOTE]
abi komutanlık yakışır sana .. atlı süvariler başkomutanı Yavuzhan patron .. ordumuza hoşgeldin ..hayırlı uğurlu olsun .. .brv.brv ...
-
Sazan toplantılar silsilesi sonrası grafiğe bakar ve midesi bulanır (Her yönden envai çeşit ve uzunlukta , grafik küskü doludur). %**%!#'' şeklinde küfrettikten sonra, short pozisyonlarını korumaya devam eder. :mad:
-
[quote=stonhand;150369]ullaaaaaaaa KY yalnız kalmazzz ston burdaaa :p:p:p:p
Benim bebiş 3,5 aylık olmuş sabah foruma ultrasondan el salladı gençlik .lelele.lelele.lelele[/quote]
gözün aydın stonhand,
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin..
-
[QUOTE=selçuklu;150377]abi komutanlık yakışır sana .. atlı süvariler başkomutanı Yavuzhan patron .. ordumuza hoşgeldin ..hayırlı uğurlu olsun .. .brv.brv ...[/QUOTE]
Tamam bitti bu iş ben dışarı çıkıyorum, Yavuzhan da aramıza geldiğine göre 62000 kapatırız akşama .lelele.lelele.lelele
-
sistem 725 sat verdi 200 puanlık marjda tulumba misali bi aşağı bi yukarı en iyisi aga gibi flat takılmak galiba
-
PC nin başına yeni oturdum
Pozisyon flat 60600 desteğinin üstüne atmış sabah destek kırılmış ama gene shortçu doğramış pala şöyle bir 60200 lere bir çekilme olsa direkt arkaya yaslanır 59800 e stop koyar longlarım şimdilik beklemeye devam nasılsa yataydayız
-
[quote=enorton;150374]Tüm dalgalarda terste kalana da 1500 puan girdi :..:[/quote]
bu dalganın altında kalmamak için sörf öğrenmek mutlak şart yoksa.dng
-
[QUOTE=enorton;150380]Tamam bitti bu iş ben dışarı çıkıyorum, Yavuzhan da aramıza geldiğine göre 62000 kapatırız akşama .lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
hedefleri değiştirmeyelim lütfen emortım patron ..çubuk belli .. kapanış hedefimiz belli .. :D:D
[QUOTE=selçuklu;150268]vob kapanış tahminim 62.775 kayıtlara geçsin . ralli..[/QUOTE]