Yine ayısal üçgen formasyonuna girdik. 14:00'den sonra short'ları çekmeye hazırlanıyorum. Demedi demeyin... :)))
Printable View
Yine ayısal üçgen formasyonuna girdik. 14:00'den sonra short'ları çekmeye hazırlanıyorum. Demedi demeyin... :)))
[QUOTE=Strategist;150385]Yine ayısal üçgen formasyonuna girdik. 14:00'den sonra short'ları çekmeye hazırlanıyorum. Demedi demeyin... :)))[/QUOTE]
ben baskılı çubuk formasyonu görüyorum graflarda .. ralli ..
[quote=selçuklu;150386]ben baskılı çubuk formasyonu görüyorum graflarda .. ralli ..[/quote]
Çubuklar sarı lacivertse daha iyi Selçuklu...brv
725 long !
baskı belli üstelik çubuklu,krakerli :)
[IMG]http://i34.tinypic.com/5x4u3s.gif[/IMG]
apsd de 2910 lik artıs var .. aga ne tarafa adam topladı acaba ? bugun icin acılan pozısyon mıktarını kurum bazında goren var mı arkadaslar ?
mılletın yonunu bılelım aga tam tersıne gıdecek nasılsa... :P
60650 uzunladım kemeri bağladım bekliyorum ya gazlarız yapa paraşütü açarız :)
Ayı çubuk mudur, boğa çubuk mudur, çubuk kraker midir 14:00'den sonra görürüz, ama asıl benim kafamı düşen hacim kurcalıyor. Şuraya bakın saat 13:00 olmuş, hacim daha 400.000.000 bile olmamış. Eylül'ün başlarında şimdiye 700-800.000.000'lere geliyordu.
Benim tecrübem derki, bu fırtına öncesi sessizliktir. Para tribünden maçı seyrediyor. Yön belli olur olmaz o yönde patlama olacak bence. Para tribünden inip önce hakemi, sonra ağayı, sonra da biz oyuncuları dövecek... .boks..dng
750 ort..şortlarla devam..sistemde alda zaten..sistemde sata geçerse full şort oluruz artık :):D:D
Bay SAZAN,
Ending diagonal yukarı oluyordu, mümkünse bir starting diagonal olsun...lütfen:)
aga ne ayucukları ne de boğacıkları uyandırmadan hareket etmek istiyor. Sadece biz trene baka kalacağız galiba üwüüüüüü:(((
[QUOTE=Astatin;150394]750 ort..şortlarla devam..sistemde alda zaten..sistemde sata geçerse full şort oluruz artık :):D:D
Bay SAZAN,
Ending diagonal yukarı oluyordu, mümkünse bir starting diagonal olsun...lütfen:)[/QUOTE]
iğstersen ortaya karışık yaptıralım....:)
yatay band ve hedefsiz bir bekleyiş :(
[IMG]http://i36.tinypic.com/10dhy6h.jpg[/IMG]
60 dklık vob graf..küskü ihtimali %51.....fiyatın cumaya göre düşmemesine rağmen TGG 2 den 0 a düşmüş..60400 aşağı kırılırsa "jetski" aşağıya..61175 yukarı kırılırsada "concorde" yukarıya