-
[QUOTE=sazan;150422]Arkadaşlar,
Tamamen Day trade yapan bir sistem geliştirdim. Her gün sonunda açık pos kapatıyor ve gece pozisyonsuz takılıyor. Ancak daha önce bu yönde sistemler geliştirmediğimden performansı hakkında yorum yapamıyorum. Eğer day trade yapan (gece pozisyon taşımayan) bir sisteminiz varsa, sistem sonuçlarını siz de bana iletirmisiniz. (Sistemi kıyaslayabilmek adına)
5 dk'lık grafiklerde son 4 ayda,
%32.3 Kar
65 Karlı - 84 Zararlı işlem
Ort Kar / Ort Zarar : 2.35
Max drawdawn : %-1.8
Peşinen teşekkürler.[/QUOTE]
Metastockta day trade sistmein testini nasıl yapıyorsunuz?
-
[quote=negrolino;150423]pençere kenarında oturmuyorum nasıl yaparız :..:[/quote]
la get uçağın gapısını aç o zaman pencere kenarında oturanlarada rahatsızlık vermemiş olursun.
kökten çözüm :..:
-
senet olsaydı burası bir üçgen atardım :)
-
ula 4/5 şort oldum...700 dentakviye..maliyet geldi 725 e.... küskü den korkan küskü gibi olsun:..:
-
bu şerefsizler içimdeki trader ruhunu öldürdü iyice.pc yi bile açmak içimden gelmiyor.VOB a başladığımdan bu yana ilk kez şu son 2-3 ayda böylesine bir isteksizlik çöktü üstüme.
acaba bıraksam mı diye bile düşünmeye başladım.bıktım ne yalan söölim bu işten.
ne bilem ya amaaan...
-
Cumanın tam tersi durum yurt dışını gören KY longlar Palada bunları mortlar yimezler pala ralli oalcaksa yurt dışının en az %0,80 eksi yazması lazımki KY longlamasın gözüne fener tutulmuş tavşan gibi bakakalsın üüüüüvvvvvv
-
birazdan...kuccuk bi yukari itis ve ardindan 2000 puan asagi gidecek bi hareketi mustuluyabilirim....
-
[QUOTE=jani;150430]birazdan...kuccuk bi yukari itis ve ardindan 2000 puan asagi gidecek bi hareketi mustuluyabilirim....[/QUOTE]
ağzından bal damlıyor maşallah
ver çoşkuyu ver çoşkuyu
-
[quote=VOBiX;150424]Metastockta day trade sistmein testini nasıl yapıyorsunuz?[/quote]
Sistemi [B]matriks'de [/B]geliştiriyorum.
AL (Long) için - "and HOUR() < 17"
SAT (Close Long) için - "or (HOUR() = 17 and MINUTE() = 10)"
Açığa Sat (Short) için - "and HOUR() < 17"
Açık Pos Kapat (Close Short için) - "or (HOUR() = 17 and MINUTE() = 10)"
Mevcut sistem şartlarına ilave olarak tırnak işaretli kısımları lgili kısımlara koyuyoruz.
-
-
[QUOTE=jani;150430]birazdan...kuccuk bi yukari itis ve ardindan 2000 puan asagi gidecek bi hareketi mustuluyabilirim....[/QUOTE]
Syn Jani,
İsctr ile garan eşitlendi.Bu işaret olabilir mi 2000 puan için?:..:
-