-
[quote=Astatin;150442]way**...15 dklık grafı pis güzelleştirdiler...ama 60 dklık bu kadar çirkinken bu gıza görücüye gidilirmi ba...üwwww...
ula orduda firarlar başladı duyan şort kavur yapıyo..üwww[/quote]
patron 60 dk lığada makyaj yapmaya başladılar :)
-
son kurşunlarıda 825 den sıktım...üwwww..full şort
-
[quote=Astatin;150449]son kurşunlarıda 825 den sıktım...üwwww..full şort[/quote]
Asti stplatabilirler.:D
-
genç süvariler rahatsız :)
hücum isteriz :)
-
[quote=Astatin;150449]son kurşunlarıda 825 den sıktım...üwwww..full şort[/quote]
Ben de sabahtan beri şort şort diye bağırıyorum ama cesareti toplayıp giremiyorum bir türlü.... Korkak yatırımcı benim gibi hayat boyu flat kalmaya mahkumdur... :p
-
yemişim 5 dalkığını...artık sadece saatlikle trade ediyorum..kaldıraç 2 dir..saat başı kafayı kaldırıp bakıyom..aylık hedef 4-6.000 puan arası..
10 ayda para 2 kaldıraçla 10 katı gecer..
kaldıraç az olunca ,ve saatlik olunca ,strest çok az oluyor..komisyon da yok denecek kadar az..
-
[QUOTE=enorton;150380]Tamam bitti bu iş ben dışarı çıkıyorum, Yavuzhan da aramıza geldiğine göre 62000 kapatırız akşama .lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
Geldim abi long devam...
-
[QUOTE=YAVUZHAN;150451]genç süvariler rahatsız :)
hücum isteriz :)[/QUOTE]
abi komuta sende süvarilerin .. bende niye hucum etmiyor süvariler diyordum ... :D
-
yavuzhan komutan ver emri .. zıpkın gibi yıksınlar 61000 kalesini ..
-
[quote=selçuklu;150455]abi komuta sende süvarilerin .. bende niye hucum etmiyor süvariler diyordum ... :D[/quote]
ok,ben hilal çizdirip çembere alayım o zaman :::
hilal formasyonuda kayıtlara geçsin,her hakkı saklıdır :..:
-
[quote=Larossıan;150450]Asti stplatabilirler.:D[/quote]
Stoplatabilirlerde zıplatabilirlerde laros.... hayatın parçası....amma gel görki risk de yaşamın kaynağı....ancelina coli ni n o isimli bir filmi vardı...bak gevşedim birden...üüüüüü
-
[quote=selçuklu;150456]yavuzhan komutan ver emri .. zıpkın gibi yıksınlar 61000 kalesini ..[/quote]
çaldım hücum borusunu yalnız dediğim gibi yay çizdirecem benim bölüğe,şöyle 61500 lerden dolaşıp 61000 e doğru sıkıştırıcam sonra olaylar gelişir zaten :..: