-
[QUOTE=YAVUZHAN;150457]ok,ben hilal çizdirip çembere alayım o zaman :::
[B]hilal formasyonud[/B]a kayıtlara geçsin,her hakkı saklıdır :..:[/QUOTE]
hilal formasyonun yanına bir de Halil formasyonu ekleyelim :D
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=150460&postcount=10[/url]
-
Ahanda, süvariler pusuya geldi..gelin gelin az daha yanaşın...:)
-
ters indikator kardesiniz de shortladı .. hadi hayırlısı... bugun daha terse düşmedik cok sukur ama genede bilginiz olsun...
-
cartman olaya el koydu agaya respect my autority ! çekiyo..
-
[quote=YAVUZHAN;150444]seyyah forum katılım analizinemi başladın :)
180 kişiyi geçersek satış gelir kesin :)[/quote]
puufff can sıkıntısı valla sıkıntıdan gittim bundan evvelki 1.vobjektif topiğini gezdim.ne komik yahu 29.000/30.000 lerde LONG-SHORT havada uçuşuyormuş o vakit (6-7 ay evvel) topicte :p
-
[url]http://www.sabah.com.tr/Gundem/2009/09/28/minibus_kurbani_universite_ogrencisi_topraga_verildi[/url]
Bi de minibüsçü açılımı yapsak... Daha doğrusu trafik açılımı ya da trafik reformu yapsak...
-
[QUOTE=SEYYAH;150465]puufff can sıkıntısı valla sıkıntıdan gittim bundan evvelki 1.vobjektif topiğini gezdim.ne komik yahu 29.000/30.000 lerde LONG-SHORT havada uçuşuyormuş o vakit (6-7 ay evvel) topicte :p[/QUOTE]
Evet ben de arada okuyorum, selçuklu abinin tepeleriyle dolu o topik :::
Ha bi de Almanca yazan arkadaş vardı... Cadı ile birlikte dolar 2 tl olacak, bankalar batacak diye göbek atıyorlardı...
-
kayıtlara geçsin garanti 6,40 olunca kısalarım :P
-
pim çek bomba at...pim çek bomba at...
ey gidi günler...biz bunun remixini yapmıştık bölükçe... önce kısık sesle "iki kere pim pim çek çek bomba bomba at at..diyosun..sonra...bölüğün yarısı "pim çek bomba at" diyo sonra diğer yarısı diyo...sonra hep birlikte remiz ilk cümle nakarat..en son herkes kıçı çatlayana kadar yüksek sesle pim çke bomba at diyor...
bir gün eğitim alanında yine bunu söylüyoruz...albay ın arabası durdu..koşa koşa geldi, gergin bir ses tonuyla burda böyle şeyler hoş karşılanmaz arkadaşlar, paşamız duysa hepimizi tefe oturtur dedi..sonra bunun kimin fikri olduğunu sordu...remixci arkadaş öne çıktı...birşey demedi albay..sonra Albay'ın kızının lise mezuniyet törenine bir tane DJ aranıyomuş meğerse, arkadaş oraya gittiydi görevli olarak :) ey gidi günler
-
doğu orduları batı orduları tüm hava kara ve deniz birlikleri .. .. selçuklu orduları komutanı konuşuyor .. gün bugündür .. ya zafer ya ölüm .. gazamız mübarek olsun ..
-
-
[QUOTE=Astatin;150469]pim çek bomba at...pim çek bomba at...
ey gidi günler...biz bunun remixini yapmıştık bölükçe... önce kısık sesle "iki kere pim pim çek çek bomba bomba at at..diyosun..sonra...bölüğün yarısı "pim çek bomba at" diyo sonra diğer yarısı diyo...sonra hep birlikte remiz ilk cümle nakarat..en son herkes kıçı çatlayana kadar yüksek sesle pim çke bomba at diyor...
bir gün eğitim alanında yine bunu söylüyoruz...albay ın arabası durdu..koşa koşa geldi, gergin bir ses tonuyla burda böyle şeyler hoş karşılanmaz arkadaşlar, paşamız duysa hepimizi tefe oturtur dedi..sonra bunun kimin fikri olduğunu söyledi...remixci arkadaş öne çıktı...birşey demedi albay..sonra Albay'ın kızının lise mezuniyet törenine bir tane DJ aranıyomuş meğerse, arkadaş oraya gittiydi görevli olarak :) ey gidi günler[/QUOTE]
Bir askerlik topiği açalım bence, benim de anım çok :) Ulen 5 ay askerlik yaptım amma anım var, bi de15 ay yapsam nolurdu ki...