hücuuummmmmmm ....
Printable View
hücuuummmmmmm ....
astatin patron pusuya pusu :)
650 ye çekip arkadan dolaştık,çemberdesin artık gel katıl süvarilere :)
sınıf bir at ayarlarız :)
[QUOTE=negrolino;150471]efg makara yapıyoo[/QUOTE]
makara yapacaüıan makarna yapsa yawf. Öğle yemeği olurdu hem.
[QUOTE=enorton;150472]Bir askerlik topiği açalım bence, benim de anım çok :) Ulen 5 ay askerlik yaptım amma anım var, bi de15 ay yapsam nolurdu ki...[/QUOTE]
Benim bile var. Anla artık .dng
[quote=selçuklu;150473]hücuuummmmmmm ....[/quote]
ayıbediyon patron..neye saldırıyon tavuğamı saldırıyon:..::..::..:
Bugün zıplatacaklar bir yerleri akşama kadar bakalım hayırlısı.:)Selçuklu orduları kontrol edek mühmat eksikliği olan varsa giderek..uyk
[QUOTE=Astatin;150476]ayıbediyon patron..neye saldırıyon tavuğamı saldırıyon:..::..::..:[/QUOTE]
Kuş gribi varmış. Telef edin tavukalrı diye emir geldi. .boks.
[quote=selçuklu;150470]doğu orduları batı orduları tüm hava kara ve deniz birlikleri .. .. selçuklu orduları komutanı konuşuyor .. gün bugündür .. ya zafer ya ölüm .. gazamız mübarek olsun ..[/quote]
cok az kaldi...
birazdan seni hadim edip....harem agasi yapmazsam namerdim *****....
esin simdilik....ha ha ha
[quote=enorton;150472]Bir askerlik topiği açalım bence, benim de anım çok :) Ulen 5 ay askerlik yaptım amma anım var, bi de15 ay yapsam nolurdu ki...[/quote]
18 ay yaptığım için bendede epey anı var :)
[QUOTE=selçuklu;150470]doğu orduları batı orduları tüm hava kara ve deniz birlikleri .. .. selçuklu orduları komutanı konuşuyor .. gün bugündür .. ya zafer ya ölüm .. gazamız mübarek olsun ..[/QUOTE]
Denizden de çevreleyelim selcuklu komutan...
[IMG]http://www.haber1.gen.tr/media/resim/buyuk/1/japonya-dan-somali-aciklarina-2-savas-gemisi.jpg[/IMG]
[QUOTE=VOBiX;150477]Benim bile var. Anla artık .dng[/QUOTE]
Abi zaten askerlik şubesinden içeri bir kere adım attın mı anılar başlar zaten... İlk muayeneye gittiğim günü anlatsam 4 sayfa yazı yazarım :D
savaştı askerlikti hucumdu esirlerdi derken
ortalıkta bayan bırakmadınız.......
helalll size....:)