-
Yurt dışı öyle kafaden %1 yeşilken bizde ralli malli olmaz bugüne kadar olsaydıda memlekette gariban KY kalmazdı KY ler mersodan aşağısına binmezdi üüüüüvvvvv.
Rallimi olacak yurt dışı %1 e yakın eksi olsun bakın nasıl %4 ralli yapıyoruz direkt moda girer Pala Son haftalara bakın DOW tepe görmüş düşmüş biz tersine artmışız hep aynı terane sonuç kıpraşanı kırp piyasası hepimiz toplanalım bir sihirli küre sipariş edelim cenabet Palaya karşı ancak sihirli küre iş yapar artık
-
Çok güçlü bir patlama olacak bakalım hakgetire.
-
[QUOTE=YAVUZHAN;150481]18 ay yaptığım için bendede epey anı var :)[/QUOTE]
O zaman topiği açmak şart oldu... Hem de ıspartada mı yaptın? Isparta cezalı galiba, çarşıya üniforma ile çıkıyorlardı...
-
şortlayarak mermisini bitirmiş arkadaşlar, az kenara çekilin hele.
yavrum shankar (hintli) , üst raftan benim mavzeri ver bakem. arkadaşların yardıma ihtiyacı varmış.
selçuklu, sen de siper al patron. sağlam bi yer olsun. :..:
-
[QUOTE=jani;150480]cok az kaldi...
birazdan seni hadim edip....harem agasi yapmazsam namerdim *****....
esin simdilik....ha ha ha[/QUOTE]
öncelikle bu ****** askerin kellesini istiyorum ... hücuuummmm ...
-
[QUOTE=mbm;150484]savaştı askerlikti hucumdu esirlerdi derken
ortalıkta bayan bırakmadınız.......
helalll size....:)[/QUOTE] enorton yüz maskesişnden de bahsetti ama bayanlar yine gelmedi. Sorun bizde değil gibi .kom
-
[QUOTE=mbm;150484]savaştı askerlikti hucumdu esirlerdi derken
ortalıkta bayan bırakmadınız.......
helalll size....[/QUOTE]
Al sana bayan abi :D Daha iyisini mi bulacan, dünya güzeliymiş...
[IMG]http://i38.tinypic.com/jzzng2.jpg[/IMG]
-
[quote=enorton;150487]O zaman topiği açmak şart oldu... Hem de ıspartada mı yaptın? Isparta cezalı galiba, çarşıya üniforma ile çıkıyorlardı...[/quote]
valla ben 97 de yaptım ki o zaman hep yeşil çarşı kıyafetleriyle çıkıyorduk.
yazın epey terletiyordu..
acemilik ısparta 40.piyade,sonra amasya eryatağı 15.tugay..
-
EVettttt..Meydan Muharebesi başladı...Saldırın ayular ve ayu kalmayı başaranlar..:)
Selçukluya 12 ay long olmama cezası YAVUZHAN a ise 30 gün disko cezası düşünüyorum...
(şşşş patronlar... "*****", "******" v.s. kelimeleri, gerçek bir savaşa yol açacak kadar gerilim yükleyebilir..kullanmasak süper olur..bence)
-
şelale kaçınılmaz görünüyor
-
[QUOTE=VOBiX;150490]enorton yüz maskesişnden de bahsetti ama bayanlar yine gelmedi. Sorun bizde değil gibi .kom[/QUOTE]
Avatara kadir inanır abimizin en yakışıklı fotoğrafını da koydum yine bayan yok :D
-
[QUOTE=YAVUZHAN;150492]valla ben 97 de yaptım ki o zaman [B]hep yeşil çarşı kıyafetleriyle çıkıyorduk.[/B]
yazın epey terletiyordu..
acemilik ısparta 40.piyade,sonra amasya eryatağı 15.tugay..[/QUOTE]
Neden cezalı oldukları için mi? Yoksa sivillerle çıkıyorsun benim bildiğim... Sivil bile olsan asker olduğun kabak gibi belli oluyor aslında :D