-
[QUOTE=Astatin;150493]EVettttt..Meydan Muharebesi başladı...Saldırın ayular ve ayu kalmayı başaranlar..:)
Selçukluya 12 ay long olmama cezası YAVUZHAN a ise 30 gün disko cezası düşünüyorum...
(şşşş patronlar... "*****", "******" v.s. kelimeleri, gerçek bir savaşa yol açacak kadar gerilim yükleyebilir..kullanmasak süper olur..bence)[/QUOTE]
***** : Ağır hakaret ve küfür sözü.
****** : Bit yavrusu, sirke. Geveze, yılışık kimse.
-
[quote=Astatin;150493]EVettttt..Meydan Muharebesi başladı...Saldırın ayular ve ayu kalmayı başaranlar..:)
Selçukluya 12 ay long olmama cezası YAVUZHAN a ise 30 gün disko cezası düşünüyorum...
(şşşş patronlar... "*****", "******" v.s. kelimeleri, gerçek bir savaşa yol açacak kadar gerilim yükleyebilir..kullanmasak süper olur..bence)[/quote]
evet centilmence savaşalım .brv
-
[QUOTE=negrolino;150494]şelale kaçınılmaz görünüyor[/QUOTE]
Küresel ısınma nedeniyle sualr kesikmiş. Bir müddet daha gelmeyecekmiş.
-
[quote=VOBiX;150498]***** : Ağır hakaret ve küfür sözü.
****** : Bit yavrusu, sirke. Geveze, yılışık kimse.[/quote]
çağlar m.yılmaza ****** demiş ve tazminat ödemeye mahkum olmuştu..
-
-
[QUOTE=enorton;150495]Avatara kadir inanır abimizin en yakışıklı fotoğrafını da koydum yine bayan yok :D[/QUOTE]
Bu Deli Kadir'in benzeri var Haneler programında Yaban diye. Baya güzel işlemişler. Tipleme tuttu. 7. bölümünü bile gösterdiler. "Neyyyyyy...." diyişi filan var.
[url]http://haber.ekolay.net/Haber/65/648953/yeni+fenomen+yaban.aspx[/url]
-
usaglar...
saat 15 30 da...bizim celcukinin sunnet toreni var....
davetlisiniz...
-
ilerde bi gün deneyeceğim random bi sistem var.. yazı tura atıcam ne yone gelirse pozisyon alıcam belirli süre için...10 pozisyonda kacı karlı kacı karsız bitecek merak ediyorum acıkcası.. random trade metod adınıda yazayım suraya..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;150501]çağlar m.yılmaza ****** demiş ve tazminat ödemeye mahkum olmuştu..[/QUOTE]
Hakimin yalakalığı. Açıp sözlüğe baksaydı.
-
[quote=VOBiX;150500]Küresel ısınma nedeniyle sualr kesikmiş. Bir müddet daha gelmeyecekmiş.[/quote]o zmana hamama gider kurnadan dökeriz
-
[QUOTE=Kennym;150505]ilerde bi gün deneyeceğim random bi sistem var.. yazı tura atıcam ne yone gelirse pozisyon alıcam belirli süre için...10 pozisyonda kacı karlı kacı karsız bitecek merak ediyorum acıkcası.. random trade metod adınıda yazayım suraya..[/QUOTE]
peryotu iyi seçmeye bakın. 5 ya da 15dklık sistem çok züer. En az yarım saatlik olması laızm o sistemin.
-
[quote=enorton;150497]Neden cezalı oldukları için mi? Yoksa sivillerle çıkıyorsun benim bildiğim... Sivil bile olsan asker olduğun kabak gibi belli oluyor aslında :D[/quote]
istanbul,ankara bazı turüstik bölgeler ve terör bölgeleri hariç diğer tüm şehirlerde üniformalı çıkılıyordu o zamanlar..