-
bugun not artırmadılar hayırdır inşallah ?
haber filanda gelmedi imf oldu olacak deyu ?
TL deger kazanıyo dolarınızı bozdurunda demıyolar..
Allahın hikmeti işte.. şelale yakın agalar.. adamlar tum kursunları bıtırdı sanki.. belki son bi kere daha imf diicekler ama millet elinde avucunda ne varsa aganın agzına tıkabılır :D ky olmuş cin aga olsan kac yazar mode one...
-
yurtdışından ayrıyız belli oldu küskü için herşey hazır fiyat yatay apsd artıyor olumsuz haller doğrumudur?
-
[QUOTE=VOBiX;150508]peryotu iyi seçmeye bakın. 5 ya da 15dklık sistem çok züer. En az yarım saatlik olması laızm o sistemin.[/QUOTE]
eft süre için 15 yada 30 dakika düşünüyorum diğer türlü komisyon parası bile iflahımızı keser :)
-
simdi 5 dakika sonra...
o tamam...bu tamam..baski var...projeksiyon belli o belli bu belli...sellele sellele diye yazip savastan kacmazsa namerdim....ha ha ha
-
[QUOTE=VOBiX;150503]Bu Deli Kadir'in benzeri var Haneler programında Yaban diye. Baya güzel işlemişler. Tipleme tuttu. 7. bölümünü bile gösterdiler. "Neyyyyyy...." diyişi filan var.[/QUOTE]
İlk günden beri izliyorum gerçekten çok başarılılar .brv.brv.brv
[IMG]http://www.tv7.gen.tr/images/haber/2205.jpg[/IMG]
[url]http://www.izlesene.com/video/komik_videolar-haneler---yaban-filmi-/1140769[/url]
-
60700-60800 bandında çok işlem oldu
-
-
[quote=sazan;150422]Arkadaşlar,
Tamamen Day trade yapan bir sistem geliştirdim. Her gün sonunda açık pos kapatıyor ve gece pozisyonsuz takılıyor. Ancak daha önce bu yönde sistemler geliştirmediğimden performansı hakkında yorum yapamıyorum. Eğer day trade yapan (gece pozisyon taşımayan) bir sisteminiz varsa, sistem sonuçlarını siz de bana iletirmisiniz. (Sistemi kıyaslayabilmek adına)
5 dk'lık grafiklerde son 4 ayda,
%32.3 Kar
65 Karlı - 84 Zararlı işlem
Ort Kar / Ort Zarar : 2.35
Max drawdawn : %-1.8
Peşinen teşekkürler.[/quote]
La Gardaşım, yok mudur Day Trade eden birisi. .:confused:
-
[QUOTE=jani;150504]usaglar...
saat 15 30 da...bizim celcukinin sunnet toreni var....
davetlisiniz...[/QUOTE]
Keşke mesajların altına "Teşekkür et" butonu yanına bir de "Kınıyorum" butonu koysa sn hellim... Bu mesaj oldu mu şimdi hocam?? Ne komik ne etik...
-
[QUOTE=sazan;150517]La Gardaşım, yok mudur Day Trade eden birisi. .:confused:[/QUOTE]
Abi malesef yok demekki...
-
data sonrası yön tahminim aşağı kayıtlara geçmesin ne olur ne olmaz :)
-
[quote=Kennym;150510]bugun not artırmadılar hayırdır inşallah ?
haber filanda gelmedi imf oldu olacak deyu ?
TL deger kazanıyo dolarınızı bozdurunda demıyolar..
Allahın hikmeti işte.. şelale yakın agalar.. adamlar tum kursunları bıtırdı sanki.. belki son bi kere daha imf diicekler ama millet elinde avucunda ne varsa aganın agzına tıkabılır :D ky olmuş cin aga olsan kac yazar mode one...[/quote]
yok daha bunun birde reel piyasa Palası var
Faizler her ay düzenli düşerken adamlar '' Kredi almanın tam zamanı fırsatları sakın kaçırmayın'' gibi abuk subuk haberler basar sonrada millete kol gibi faizler kredi kullandırırlar.
Ev almanın tam zamanı derler milleti ev kredisine sokarlar sonrada kriz oldummu o evleri üç kuruşa haczederler
Şu an 2001 krizini hatırlıyorum Milpa araba kampanyası başlatmıştı 3 yıl taksitle ama fiyat dolara endeksli idi reklamlarda '' peki dolar artarsa diyorlardı cevap artık dolar fixlendi hiç bir şey olmazzz '' diye cevap veriyordu allahsızlar.