-
[quote=selçuklu;150525]jani bir daha bana hitaben yazı yazma .. aksi takdirde ortamı bozmamak için üzülerek forumdan ayrılmak zorunda kalacağım ...[/quote]
pire için yorgan yakma patron.
ralliye ve projeksiyonuna konsantre ol sen,bordo berelilerin nokta opersayonu çok yakın :)
-
[QUOTE=sazan;150517]La Gardaşım, yok mudur Day Trade eden birisi. .:confused:[/QUOTE]
Bay sazan iz diyoruz ağır kitle hatta kütle olduk diye. Siz diyorsunuz day trade yok mu diye. Gökhan var onun da 40 günü kaldı. Askere gidecek.
VOb Trader var ara verdi.
Fakat ben aklımdaki bir kaç proje için day trade sistem testini becerebilirsem bir ik isonuç sunmaya çalışırım.
-
[QUOTE=YAVUZHAN;150531]86 tane misafirimiz var,havayı bozmayalım,güzel-güzel yazalım,paylaşalım..
piyasa zaten sıkıntılı birde burada gerginlik olmasın..[/QUOTE]
Hava bozuk zaten yavuzhan, zehirli hava soluyoruz burada... Ya bu adam bacasına filtre takacak havayı kirletmeyecek ya da fabrikayı kapatıp gidecek... Başka yolu yok...
-
-
Dokunsan Ağlayacak derler ya
Sanki öyle bir durum oluştu gibime geliyor...
-
olacagı buydu.. kaçmak için bahane arıyordun zaten...
bunun için niye millete bulaşırsın be adam..
ayıp be yaptıkların yazdıkların...
-
[QUOTE=mbm;150540]olacagı buydu.. kaçmak için bahane arıyordun zaten...
bunun için niye millete bulaşırsın be adam..
ayıp be yaptıkların yazdıkların...[/QUOTE]
abi boşver anlaşıldı amacının ne olduğu .. salla gitsin .. :)
-
arhadaş dışarıya bakarsan SHORT olmak lazım.ama bu kadar kolay yedirirler mi onu bilemiyorum.
baksanıza DAX ve FDOW kanatlandı teyyare oldu bizki yerinde sayıyor.SHORT la beni SHORT la beni diyor.
bi terslik var bu işte.
-
Pascal Son Durum...
[IMG]http://img223.imageshack.us/img223/4526/adszhu.jpg[/IMG]
-
[quote=SEYYAH;150542]arhadaş dışarıya bakarsan SHORT olmak lazım.ama bu kadar kolay yedirirler mi onu bilemiyorum.
baksanıza DAX ve FDOW kanatlandı teyyare oldu bizki yerinde sayıyor.SHORT la beni SHORT la beni diyor.
bi terslik var bu işte.[/quote]
short için bişeyler eksik her zaman olduğu gibi :)
-
Ula Pala Şerefsiz Pala bir kerede yanılt ula beni Allahsız Bugün yurt dışı %5 artsa sen gene tutacaksın neden yurt dışını gören ve hafızasında cuma günkü 61300 gören piyasa kalan KY longda.
Şimdi yurt dışı %2 eksi yazsa biz ralli yaparız neden amaç sadece KY düdüklemek yahu raslanın ağzından değil arslanın kıçından ekmek almaya çalışıyoruz 2 haftadır deli gibi güçlü duran piyasa bugün sağırı oynuyor piiiehhhhhh
Pozisyon flat kafa rahat cenabet Pala ne olacak
-
Sinirler çok sağlam olmalı.:D:DShort için durumlar daha uygun değil onunda zamanı gelecek.