[quote=enorton;68384]Onların yerine ben yazayım :) benim sistem cuma günü 34400 den AL verdi ve devam ediyor. Sn abkanın sistem de kesin AL dadır[/quote]
siz de guzel soyluyorsunuz ama onlar bir baska soyluyordu...:o...
Printable View
[quote=enorton;68384]Onların yerine ben yazayım :) benim sistem cuma günü 34400 den AL verdi ve devam ediyor. Sn abkanın sistem de kesin AL dadır[/quote]
siz de guzel soyluyorsunuz ama onlar bir baska soyluyordu...:o...
napıonuz ağalar
[quote=torsion;68334]ben flatım cok zorlama bır yukselıs oldugunu dusunuyorum duzeltme yapmadan yukselısın cok saglıklı olmayacagını dusunuyorum[/quote]
Düzeltme 1250 puan yaparak yapıldı.Bence yükselecez devam.
[quote=ÖZGÜR EFE;68387]bayramdan önce haydi shortlayın tepe daklak olacak ,ölecek bitecek diyenlerin sermayesi bittiği içinmi yazmıyorlar acaba?[/quote]
bak şinciii...herhalde beni kastetmiyosun..ben bayramda flat olunmalıyı savunanlardandım... yarıca zaten çatır çatır yazıyorum ..300 puanı katiye devretsek de...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: yok beni kastedmedin herhalde...şşşşşşşşşşş...etmedin dimi...geliyo uçan tekme:..::..::..:
[quote=Vob Trader;68395]napıonuz ağalar[/quote]
toplantiyi niye beceremediniz sn. vobtrader?:(
Tamam astatin gelişme olursa burdayım :) İmzama bir site adresi ekledim bu program yeni başlayanlar için çok ideal, bilgisayar başında olmasanızda borsa, dolar(UsdTry)... kaç olmuş size sesli alarm veriyor programda Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli tavsiye ediyorum.
[quote=Astatin;68397]bak şinciii...herhalde beni kastetmiyosun..ben bayramda flat olunmalıyı savunanlardandım... yarıca zaten çatır çatır yazıyorum ..300 puanı katiye devretsek de...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: yok beni kastedmedin herhalde...şşşşşşşşşşş...etmedin dimi...geliyo uçan tekme:..::..::..:[/quote]
tabiki sen değilsin
onlar belirttiğim gibi yazmıyor zaten.
muhtemel bir düşüşde bakın şu tarihde şöyle demiştim diyerek çıkacaklar.Bazılarımızda aaaaa valla haklı çıktılar diyecek.
Amma velakin o seviyeden short yapılsa idi zaten sıfırlamıştık.yada az kaldı.
[quote=Cornetto;68391]Sen alayına cepheden 1 nickle girdin.Ben 21 nickle girdim.Kolay gelsin.Benim cezam müebbet.Ama suçsuzum hakim baba.Sen 2023 yılına kadar şartlı salı verme yasasından yırtarsın.(Ne bileyim redkit doğum gününde falan bağışlar belki.Ama benimki zor.)Allah kurtarsın kardeş amin.[/quote]
içerde olan ben değilim... onlar:..::..::..: nema problema
[QUOTE=Astatin;68378]BU ARADA;
Geçen Cuma kapanışta, hem EURUSD hem de XAUUSD, benim sistem haftalıkta al verdi..................!!!!!!![/QUOTE]
haftalıklar al verdiyse satma zamanı yaklaşmıştır;)
[quote=jerfin;68402]haftalıklar al verdiyse satma zamanı yaklaşmıştır;)[/quote]
:..::..:
[QUOTE=Vob Trader;68395]napıonuz ağalar[/QUOTE]
Sen uçkuru kontrol ettin mi tekrar:..:
s&p, ''birakin, kendimi asagi aticam'' diyor...:..:...
[QUOTE=caretta;68405]s&p, ''birakin, kendimi asagi aticam diyor''...:..:...[/QUOTE]
Tutan varmı ki? Sıkıyosa atsın... SP.. Atlaa attlaaa:..:
[quote=catedral;68406]Tutan varmı ki? Sıkıyosa atsın... SP.. Atlaa attlaaa:..:[/quote]
atar atmasina da sen ikna olana kadar gider bir 500 puancigin...:p...
:..::..::..:[quote=caretta;68408]atar atmasina da sen ikna olana kadar gider bir 500 puancigin...:p...[/quote]
onun olacağı zamanda var ama ne zaman..geçen haftalarda, dax ın %2.5 ve DJ in %2.5 eksilerini badem ettiydi bzim VOB biliyon...:..:
Yahu bu IMF nlaşması için ocak ayının ilk haftaları demişlerdi ihtiyati olursa etkisi ne olur acaba?
:..::..:[quote=hexa;68410]Yahu bu IMF nlaşması için ocak ayının ilk haftaları demişlerdi ihtiyati olursa etkisi ne olur acaba?[/quote]
ihtiyatlı olur tepksi de:..::..::..:
:..:Efenim risent gelişmelerden sonra aşağıdaki açıklamaları foruma yapmayı uygun gördüm..
Aşağıdaki fotografları görüyorsunuz. Bunları VOBIX kardeşim göndermiş bana maille ve demişki "şirin baba bu ne bizde şirineyi sana emanet etmiştk"... (VOBIX sen de az sapık deilsin ha, nerden buldun bunları:..:)
Efenim fotograflarda görünen şirin aba kostümlü zat ın benle alakası yoktur. Bu bir komplodur (Forum sana diyorum Pellinn sen anla:..::..:)... Her nevi şirine itina ile emanet alınır. Çizgi filmdeki kadar güvenilir ve temiz ruhlu bir insanım emin olunuz..vallaha da emin olunuz billaha da emin olunuz...
(VOBIX, sen de az sapık değilsin ha:..::..:)
Sonuç olarak, bana güveniniz, güven ve kardeşliğin sembolü olan şirin baba'nın temsil ettiği değerlerin bu şekilde dejenere edilmesini pek tabiki kınıyorum:..::..::..:
(VOBIX sen de az sapık değilsin ha)
Sonuç olarak, şirin baba ölmedi ;););)
[quote=caretta;68405]s&p, ''birakin, kendimi asagi aticam'' diyor...:..:...[/quote]
Imkb de savaş değil yer yüzüne asteroid düşse artacam diyor.Garan önceki zirveyi geçiyor.İsc de ise bu seviye 4.22.Kolay gelsin.Saatin 9 10 gibi olmasını bekliyorum.Birazdan Newyork borsasına gidecem.Şu anda saat 7 26 sabah 2 3 saat var.Ama ilk central parkı da görmek istiyorum.
Bu Amerikada kriz mriz yok boşuna varmı yomu diye kimse beynini yormasın.Benzin burada bedava fiyata geldi nerdeyse 0.6 ytl litresi.Manyaklaşmış bunlar.1 litre su daha pahalı.Onun için boşuna uğraşmasın kimse Abd batar falan diye düşünmesin.Bunları ancak doğal afetler batırır.Başka türlü zor.
kopruden once son cikis...:)...
[quote=Cornetto;68413]Imkb de savaş değil yer yüzüne asteroid düşse artacam diyor.Garan önceki zirveyi geçiyor.İsc de ise bu seviye 4.22.Kolay gelsin.Saatin 9 10 gibi olmasını bekliyorum.Birazdan Newyork borsasına gidecem.Şu anda saat 7 26 sabah 2 3 saat var.Ama ilk central parkı da görmek istiyorum.[/quote]
ne yapacaksiniz ny borsasinda? uye misiniz yoksa?...:rolleyes:...
[quote=Cornetto;68414]Bu Amerikada kriz mriz yok boşuna varmı yomu diye kimse beynini yormasın.Benzin burada bedava fiyata geldi nerdeyse 0.6 ytl litresi.Manyaklaşmış bunlar.1 litre su daha pahalı.Onun için boşuna uğraşmasın kimse Abd batar falan diye düşünmesin.Bunları ancak doğal afetler batırır.Başka türlü zor.[/quote]
orada kriz olmayabilir, ama biz de daha yeni basliyor..:cool:...
[quote=caretta;68416]ne yapacaksiniz ny borsasinda? uye misiniz yoksa?...:rolleyes:...[/quote]
Hergün dolaylı üyeyiz yetmezmi.Resim çekinecem önünde.
[quote=Cornetto;68418]Hergün dolaylı üyeyiz yetmezmi.Resim çekinecem önünde.[/quote]
siz abd de öğrenci misiniz? yoksa gezmek için falan mı gittiniz?
[quote=SEYYAH;68419]siz abd de öğrenci misiniz? yoksa gezmek için falan mı gittiniz?[/quote]
California da 2 ay öğrenci Newyorkta 4 gün tatil.
Gece time square üstünü çekerken time squarenin başını çekiyorum dedim kameraya.Bana kızın birisi ters ters baktı.Ben de aynen şöyle dedim ne bakıyorsun gardaş türkmüsün dedim.Kız türk çıktı.Allahım ya heryerde varız harbiden.Türkten kaçış yok.Diskoya gidiyoruz dışarı çıkıyoruz kapıda bisiklet ile çıkanları taşıyan gençler var.Gencinbirisi yine arkadaşıma bakıyor yanımdaki dik dik.Nerelisin diye soruyoruz.İzmir Turkey diyor.Diyecek kelime bulamıyorum.
Forumda pozisyonlar ne yönde merak ettim. Astatin sen kısaya mı geçeceksin yine? Dışardaki yükselişe pek uyduramadık bu geceki dow kapanışına sinyal olabilir mi?
Time square nin ileri gidiyoruz.Bir yerde yazı yazıyor turkish kebap.Turk lokantası göz boyuyor.
[quote=hexa;68422]Forumda pozisyonlar ne yönde merak ettim. Astatin sen kısaya mı geçeceksin yine? Dışardaki yükselişe pek uyduramadık bu geceki dow kapanışına sinyal olabilir mi?[/quote]
Pellinn bi gelse bakacağız duruma göreüüüüüüüüü
Şu anda arazideyim hexa...Sisetmi göremiyorum.. Ama biladerimi aradım sordum tolardaki atraksiyonu görünce... Spot 1.5140 da al vermiş 60 dakıkalık sşistemde...Haberin olsun....
[QUOTE=hexen;68386]systems
5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde
35300 üstesi 36400 yeresine hızla gitme yol acar..
amma 35300 asayasında system desteklere realiz olabilr.[/QUOTE]
systems
5 dakk short signalde 15 dakk long signalde gun long signalde
35300 asayasında realiz bolgedeyiz halen..
eyer yukarya devam etcese 34750 yeresine kadar realiz normal eyer donmese 34000 teknik hedef yeresi olur
millet enayi arıyor..sistemi 6 milyara satıyorlar..benim anlamdığım madem ''altın yumurtlayan tavuk'' var,niye satarsınız..kesin olan şudur ki sistemi kullanan çogalınca sistem otomatikman sistem olmaktan çıkar..diğer mesele;;çok istiyorsanız 20 kişi birleşir sistemi alır.çoğaltırlar hem kendileri kullanır,hemde herbiri 10 kişiye verir,eder 200 kullanıcı..sakın bu üçkağıtcılara para yedirmeyin..
[quote=Astatin;68425]Pellinn bi gelse bakacağız duruma göreüüüüüüüüü
Şu anda arazideyim hexa...Sisetmi göremiyorum.. Ama biladerimi aradım sordum tolardaki atraksiyonu görünce... Spot 1.5140 da al vermiş 60 dakıkalık sşistemde...Haberin olsun....[/quote]
ALooo.. hexa...uyumuyon deelmi
astatin acıların çocuğu olacak deselerdi inanmazdım hale bak :D:D tamam 1.514 yazdım seni dinlerim ama sanki düşüşe daha meyilli gibi duruyor yahu?
15,30 da veri var mı sevgılı arkadaslar
Benim sistem sat vermedi ama tetik çizgisinde günlüklerdeki harukulade durumu göz önünce alırsak burdan ''al'' verirse güzel olur diyorum başkada birşey demiyorum.
şu ana kadar işlemlerin çoğu 35150-250 arası gerçekleşti,bakalım malı yedirdiler mi yediler mi?
[quote=hexa;68431]astatin acıların çocuğu olacak deselerdi inanmazdım hale bak :D:D tamam 1.514 yazdım seni dinlerim ama sanki düşüşe daha meyilli gibi duruyor yahu?[/quote]
onu bilmem..ben al verince söylerim dedim..alırım yada aldım demedim..paritelerden bir süre uzak durulmalı görüşümü koruyorum
[QUOTE=abka;68428]millet enayi arıyor..sistemi 6 milyara satıyorlar..benim anlamdığım madem ''altın yumurtlayan tavuk'' var,niye satarsınız..kesin olan şudur ki sistemi kullanan çogalınca sistem otomatikman sistem olmaktan çıkar..diğer mesele;;çok istiyorsanız 20 kişi birleşir sistemi alır.çoğaltırlar hem kendileri kullanır,hemde herbiri 10 kişiye verir,eder 200 kullanıcı..sakın bu üçkağıtcılara para yedirmeyin..[/QUOTE]
işin komik yanı milyarlar verip de sistem alanların kaybetmesi halinde ortaya çıkan durum; para kaybetmek için bunca masraf gerekirmiydi psikolojisi.
[quote=abka;68428]millet enayi arıyor..sistemi 6 milyara satıyorlar..benim anlamdığım madem ''altın yumurtlayan tavuk'' var,niye satarsınız..kesin olan şudur ki sistemi kullanan çogalınca sistem otomatikman sistem olmaktan çıkar..diğer mesele;;çok istiyorsanız 20 kişi birleşir sistemi alır.çoğaltırlar hem kendileri kullanır,hemde herbiri 10 kişiye verir,eder 200 kullanıcı..sakın bu üçkağıtcılara para yedirmeyin..[/quote]
Sayın abka,
Bu kadar eminsiniz yani üçkağıtçı olduklarından. Tanımadığınız bilmediğiniz insanlar hakkında ne kadar peşin hükümlüsünüz.
1. Bu sistemi satanlar bilgisayar mühendisi. Dolayısıyla işlerini yapıyorlar. Neden üçkağıtçı olsunlar. Bilimsel ve teknik çalışma yapmışlar ve sonuçlarını da objektif biçimde insanlara sunuyorlar. Bunun nesi üçkağıtçılık.
2. Herkes mesleğini yapar. Yani bir bilgisayar mühendisine sen neden yazılım yapıp satıyorsun diye sorulur mu? Hayatını trading den kazanmaya karar vermek bir tercih meselesi. Yani bir kişi sabahtan akşama al-sat larla dolu bir hayatı tercih etmiyor olamaz mı?
3. Sistemi satıyor olmaları sistemin başarısız olduğunu göstermezki. Sonuçta 100 kontratla işlem yapacak halleri yok. Hem işlem yapıp kazanıyor hem de sistemi satıp kazanıyor olabilirler değil mi? Bunda tuhaf birşey yok.
4. Sistem sadece 15 kişiye satılıyor. Bu nedenle sistemin işe yaramaması veya veriminin düşmesi de pek mümkün görünmüyor. Siz bu sistemi 6000 YTL verip almış olsaydınız başkalarına verir miydiniz? veya ortak almayı düşünüyor olsanız büyük miktarda işlem yapmanın mantıksız olduğunu görerek bundan vazgeçmez miydiniz?
5. Ayrıca sistemin sinyalleri video görüntü ile sunulmuş. Eğer bir üçkağıt olsa zaten müşteri alır almaz oralarda sinyalin oluşmadığını görüp şikayetçi olmaz mı? Yani üçkağıt yapmak sandığınız kadar kolay bişey de değildir.
Bence direk insanları üçkağıtçı olarak nitelemek yerine daha objektif bakabilmeli ve varsa ciddi yorumunuzu yapabilmelisiniz.
Benim eskiden bir zamanlar bu sitenin sahibiyle ortak çalışmalarım olmuştu. Kendilerini oradan tanıyorum ve gerçekten haksızlık ettiğinizi düşünüyorum.