Alert(TroughBars(1,L,3)=0,0)
saçmalayan formüldür..,
ama yinede çok merak ediyorum...yukardaki formülün türkcesi nedir acaba..tşkler..
Printable View
Alert(TroughBars(1,L,3)=0,0)
saçmalayan formüldür..,
ama yinede çok merak ediyorum...yukardaki formülün türkcesi nedir acaba..tşkler..
İnşallah açılışta %1 artı olupda gün sonu %1-2 eksi olduğumuz günlerden biri değildir yoksa çok ama çokk kişi terse gelecek
filme bak matriks dondu 61550 den 61400 e geldiler :)
[QUOTE=sovalye;140909][B]yaşar erdinç bu haftaki zirveyi birdaha göremeyeceğimizi yazmış[/B] bu çok bilmişi takip edenler varsa duyurulur. birgün tutturacak elbet... sonra daha önce söylemiş olduğumuz gibi diye edebiyat parçalayacak... bilemezse de bana ne bana ne manüplasyon yaptılar diye zırlayacak...
gerçi ona göre 40bin de zirveydi ona bakıpta trade edenlerin paraları söylemesi ayıp hep benim cebime girdi...[/QUOTE]
[QUOTE=stonhand;145166][B]Enorton sakın kızma ama halamı şu Halil yahu [/B]
2008 Krizi başı Endeks 40000 lerde Halil paso rapor yayınlar endeks uçacak kaçacak, endeks 38,000 i kırdı 35000 oldu bunlar kar satışıdır geri gelecek 1 gün ABD tarp ı açıkladı Endeks o gün bir uçtu Halilin raporu ben demedimmi ayılar kış uykusuna oldu.
Sonrasında kriz artarak devam etti endeks taaa 20,000 lere geldi Halil 1 kere bile satın demedi çıkacakda çıkacak. Şimdi bu adam çıkıpda ben martta artacak dedim %100 küsür kazandırdım derse PES derim ya ayıptır günahtır yalanında böylesine ne diyeyim artık.
Hocam Halil bu memleketteki en büyük ters indikatördür zamanında çok muhabbeti gemiştir, çıkacak derse göçer göçecek derse çıkar vallahi bunuda kaç kere yaşadım denemeside bedava halil uçacak dedi ya şimdi shortlarımla daha bir rahat uyurum.
Birde grafik çizmiş yahu o grafiklere kalsak Yaşar Erdinç U100 ü 35,000 den geri çevirmişti buradan alınmaz satım zamanı bakın şu grafikler ne kadar da benzer deyip durmuştu en son işin içinden çıkamadı grafikleri MEVLANA ya bağladı .dng.dng[/QUOTE]
Sakın kızma demiştin sn.stonhand ama Halil bu sefer haklı çıktı... :D Darısı Yaşar hocanın başına, o hala yanılmaya ve yanıltmaya devam ediyor... Bu arada ben kimsenin sözüne göre hareket etmem... Halil in yazılarını da geyik olsun diye yapıştırıyorum...
Ralli li şelale mi başladı üstadlar::(((
[quote=enorton;150694]Yazacak bişey yok, bugün bir törene davetliyiz o kadar...
İnadına long devam... Bu arada uzman ekonomist Yaşar Erdinç Ağustostaki zirve bi daha görülmez demişti değil mi .dng :D[/quote]
Hocam erdinç efendi şimdi ayrı telden çalmaya başladı efendim 48500 geçilirse 50000 hedef için yeni pozisyon açılabilir ancak stop 48500 olabilir gibi bir şeyler demiş adam daha 15-20 gün önce 48000 ler en az 1 yıl tekrar görülmez dedi şimdi o lafı çabucak yedi bitirdi.
Piyasada iş yapamıyorsan para kazanamıyorsan kitap yaz birde teknik analiz dersi ver ohhh parayı bul ne ala :mad::mad::mad:
[QUOTE=enorton;150701]Sakın kızma demiştin sn.stonhand ama Halil bu sefer haklı çıktı... :D Darısı Yaşar hocanın başına, o hala yanılmaya ve yanıltmaya devam ediyor... Bu arada ben kimsenin sözüne göre hareket etmem... Halil in yazılarını da geyik olsun diye yapıştırıyorum...[/QUOTE]
Valla enorton Dediklerinde haklısın ama sana da sonu söyleyeyim halile de fazla güvenmeyin... sanırsam birileri ona haber geçiyor servis ediliyor ama bir gün iyi terse getirecekler.. Çünkü çok bariz noktalarda çıkığ şöyle böyle diyor..ilk başlarda benimde baya hoşuma gitmişti ama artık biraz gına geldi..
Analizler hep değişir siz nasıl bir anda short iki dakika sonra long diyorsanız.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;150697]Yazmıycam dedim ama doğru analiz yapan bazı arkadaşlara ve özel mesajlar için teşekkür ederim..
Hepsine tek tek özel mesaj atmak yerine ortaya yazıyorum.
Uzun süredir 65000 hedefi ile taşıdığım longlarımı 61450-500 aralığından kapattım. Short yapmadım. Hedefimiz değişmedi..
Endeksin bu seviyelerde biraz zorlanacağını düşünüyorum..
Biraz aşağıdan almak dileği ile. Bana inanan ,inanmayan bütün arkadaşlara teşekkürler.[/QUOTE]
Bizler inandık yeter ki sen de inan... Hedef 75000 :D
[QUOTE=activex31;150704]Valla enorton Dediklerinde haklısın ama sana da sonu söyleyeyim halile de fazla güvenmeyin... sanırsam birileri ona haber geçiyor servis ediliyor ama bir gün iyi terse getirecekler.. Çünkü çok bariz noktalarda çıkığ şöyle böyle diyor..ilk başlarda benimde baya hoşuma gitmişti ama artık biraz gına geldi..[/QUOTE]
Yaw ben Halile neden güveneyim, dedim ya geyik olsun diye yapıştırıyorum. Ama arada tutturuyor.... Yaşar hocada o da yok, onu belirttim sadece...
[quote=enorton;150701]Sakın kızma demiştin sn.stonhand ama Halil bu sefer haklı çıktı... :D Darısı Yaşar hocanın başına, o hala yanılmaya ve yanıltmaya devam ediyor... Bu arada ben kimsenin sözüne göre hareket etmem... Halil in yazılarını da geyik olsun diye yapıştırıyorum...[/quote]
Hocam halilin diğer versiyonu bilen bilir Ayu Osmandır. Oda her gün düşecek derdi. 2008 kasım ayında program yapıyordu gece 23,00 DOW %5 eksi kapamış adamın bir zil takıp oynamadığı kalıyordu devamlı düşecek her programdada aman borsaya girmeyin aman uzak durun deyip duruyordu Allahın Ayusu oda düşerken kıskıs güldü ama ralli oluncada bönbön bakakaldı bu tarz adamlar bozuk saat gibi elbet ayda yılda bir gün doğruyu gösterecekler..dng.dng.dng
[QUOTE=abka;150696]günaydın.
metastock da test yaparken,hesaplama okun oluştuğu bardan [B]sonra gelen barın açılışına [/B]göre yapıyor..
ben bu hesaplamayı;
[B]okun oluştuğu barın[/B] [COLOR="RoyalBlue"]kapanış fiyatına [/COLOR]göre nasıl yapabilirim..[/QUOTE]
arada kaybolmasın:)