-
[QUOTE=Larossıan;150705]Analizler hep değişir siz nasıl bir anda short iki dakika sonra long diyorsanız.[/QUOTE]
İyi de Larossian hocam analiz böyle olmaz bence... Analiz yapan derki atıyorum 48500 direnç, orayı çabuk geçeceğini sanmam... Geçerse hedef 50.000 geçemezse 44.000 vs.. Analizci burası bir daha görülmez, burası kesin zirve deyip sonra çark edemez... O zaman bu analiz olmaz bence...
-
dünden kalan 950 şortingenler 3/5 yeresindeydi..bugünde 550 üzerinde muhtelif fiyatlardan şortladım ve fullşortos oldum..yanlış hareketler bunlar :) ama içimden geldi...sistemler alda :)
-
[QUOTE=abka;150696]günaydın.
metastock da test yaparken,hesaplama okun oluştuğu bardan [B]sonra gelen barın açılışına [/B]göre yapıyor..
ben bu hesaplamayı;
[B]okun oluştuğu barın[/B] [COLOR="RoyalBlue"]kapanış fiyatına [/COLOR]göre nasıl yapabilirim..[/QUOTE]
Tester da son aşamada MORE a tıklıyorsun, Trade Execution da tik i kaldırıyosun hocam... Close seçersen kapanışları baz alır...
[IMG]http://img97.imageshack.us/img97/6523/46780870.jpg[/IMG]
-
Birde yabancı kurumlar piyasada fiyatı yükselmiş bir senede gidipde AL tavsiyesi verip üstüne birde hedef koyuyorsa kesinlikle malda sıkışmıştır çakacak adam arıyordur.
2008 de bu kitapsızlar hangi senede al verdiyse göçtü hangi senede sat verdiyse mal topladılar yimezzlerrrrrrrrrr kulak arkam bile gettü yimezlerrrr
-
Bende şöyle diyeyim 61000 fazla uzaklaşamaz şimdilik ,mutlaka geri dönecektir ama bugün ama yarın.
-
[quote=Larossıan;150715]Bende şöyle diyeyim 61000 fazla uzaklaşamaz şimdilik ,mutlaka geri dönecektir ama bugün ama yarın.[/quote]
bugün dönsün patron..yarına kalmasın..dün ve bugünkü hareketlerin dax ve dj de sşort skuzi denilen mevzu olduğunu düşünüyorum:D:D yada düşünmek istiyorum..selçuklu patron nerde yaw...
-
[QUOTE=Larossıan;150715]Bende şöyle diyeyim 61000 fazla uzaklaşamaz şimdilik ,mutlaka geri dönecektir ama bugün ama yarın.[/QUOTE]
Hocam çubuk hangi yönü gösteriyor :)
-
[quote=enorton;150717]Hocam çubuk hangi yönü gösteriyor :)[/quote]
Aşağıyı.:)
-
selim atalay, bugunku yorumda şöyle bir cümle sarfettti.
Eylül ayı satış ayıdır dediler ama hep aldılar. unutulmaması gereken nokta eylül ayının bitmesine daha 2 gün var.
-
350 kolay drenç değil 2-3 drenç bölgesi.Biraz sıkacaktır.
-
Babacan çifti Manhattan’da stres attı
Başbakan Yardımcısı ve Ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı Ali Babacan, yaklaşık 10 gündür yoğun temas trafiğini sürdürdüğü New York’ta stres attı.
Babacan, Manhattan’ın, seçkin ve entel semti olarak bilinen Soho’da eşi Zeynep Babacan ile yağmur altında uzun bir süre kolkola yürüdü. Babacan çiftinin yağmurdan korunmak amacıyla şemsiye açarak yaptığı yürüyüşü yakın korumalarının ve Amerikan gizli servisi elemanlarının uzaktan izlediği görüldü.
-
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/231632/ciraganda-20-bin-tllik-seks.html[/url]