30ENDEKS 40000 e çıkarsa Bikini giyerim diyen bir ayu veya 30000 e düşerse bikini giyerim diyen bir boğa var mı:) (önümüzdeki 2 hafta içinde)
Printable View
30ENDEKS 40000 e çıkarsa Bikini giyerim diyen bir ayu veya 30000 e düşerse bikini giyerim diyen bir boğa var mı:) (önümüzdeki 2 hafta içinde)
[QUOTE=Astatin;68439]30ENDEKS 40000 e çıkarsa Bikini giyerim diyen bir ayu veya 30000 e düşerse bikini giyerim diyen bir boğa var mı:) (önümüzdeki 2 hafta içinde)[/QUOTE]
seni bikini giymeye çok meraklı gördüm:D
[QUOTE=aliyilmaz;68438]Sayın abka,
Bu kadar eminsiniz yani üçkağıtçı olduklarından. Tanımadığınız bilmediğiniz insanlar hakkında ne kadar peşin hükümlüsünüz.
1. Bu sistemi satanlar bilgisayar mühendisi. Dolayısıyla işlerini yapıyorlar. Neden üçkağıtçı olsunlar. Bilimsel ve teknik çalışma yapmışlar ve sonuçlarını da objektif biçimde insanlara sunuyorlar. Bunun nesi üçkağıtçılık.
2. Herkes mesleğini yapar. Yani bir bilgisayar mühendisine sen neden yazılım yapıp satıyorsun diye sorulur mu? Hayatını trading den kazanmaya karar vermek bir tercih meselesi. Yani bir kişi sabahtan akşama al-sat larla dolu bir hayatı tercih etmiyor olamaz mı?
3. Sistemi satıyor olmaları sistemin başarısız olduğunu göstermezki. Sonuçta 100 kontratla işlem yapacak halleri yok. Hem işlem yapıp kazanıyor hem de sistemi satıp kazanıyor olabilirler değil mi? Bunda tuhaf birşey yok.
4. Sistem sadece 15 kişiye satılıyor. Bu nedenle sistemin işe yaramaması veya veriminin düşmesi de pek mümkün görünmüyor. Siz bu sistemi 6000 YTL verip almış olsaydınız başkalarına verir miydiniz? veya ortak almayı düşünüyor olsanız büyük miktarda işlem yapmanın mantıksız olduğunu görerek bundan vazgeçmez miydiniz?
5. Ayrıca sistemin sinyalleri video görüntü ile sunulmuş. Eğer bir üçkağıt olsa zaten müşteri alır almaz oralarda sinyalin oluşmadığını görüp şikayetçi olmaz mı? Yani üçkağıt yapmak sandığınız kadar kolay bişey de değildir.
Bence direk insanları üçkağıtçı olarak nitelemek yerine daha objektif bakabilmeli ve varsa ciddi yorumunuzu yapabilmelisiniz.
Benim eskiden bir zamanlar bu sitenin sahibiyle ortak çalışmalarım olmuştu. Kendilerini oradan tanıyorum ve gerçekten haksızlık ettiğinizi düşünüyorum.[/QUOTE]geç o işi..sitenin adresini veren sensin..üstelik [B]bu konuda fikriniz ne diyerek adresi verip reklam yapan [/B]sensin..sistemim sadece geçmiş 3-5 güne ait sinyalleri var..ben sana[B] beleş [/B]olarak geçmişde 3 ay krallar gibi kazandırmış(bu sistem dediklerinden daha fazla),ama sonra tüm karı ve sermayeyi eritmiş sistem göstereyim.bazı garibanları aldadabilirler ama sistem çöplüğünde 100 sistem olan ben,foruma karşı sorumluluğumdan dolayı arkadaşları elbette uyarırım..orada sistemin içeriği hakkında hiçbirşey yok..sadece bir kazanç grafiği var...bu sistem tamamen doğru olsa bile bir kişi bile alsa bile onu,çoğaltıp 1.000 kişiye verebilir..işte o zaman bu sistem çöker..çünkü blok hareketleri py öper..bilgisayar mühendisi falan..bu meslekler arşa çakılı meslekler değil..geçmiş 1997 öss ve öys de matematik ve fen puanında türkiye sıralamasında ilk 500 e girmiş biri olarak bu meslekleri o kadar büyütmem..odtü ve bogaziçi bilgisayar müh. en yüksektir..oda ilk 2500 den alır...bu son sözleri sadece arkadaşın [B]bunlar okumuş adam ,yüksek adam balonu için [/B]söyleme zorunda kaldım..
[quote=rcp;68432]15,30 da veri var mı sevgılı arkadaslar[/quote]
Bugün açıklanacak herhangi veri bulunmamaktadır..
rakamlar kesin mi? Misal 30025 ve 39975 durumunda degerleme nasıl yapılacak? Bikini giymeye niyeti olmayan camura yatmasın sonra.
[QUOTE=falconettin;68442]Bugün açıklanacak herhangi veri bulunmamaktadır..[/QUOTE]
tesekkur ederım, ben de neden veriler gelmedi diyordum, saat 15,56 oldu:)
keser döndü sap döndü..bu kez dışarının artısını yiyoruz...
bunlar silkme hareketleri 16.00 barınıda atlatırsam rahatlıcam uzun devam
34.8'den Shortların yarısı kapatıldı.
[quote=jerfin;68440]seni bikini giymeye çok meraklı gördüm:D[/quote]
hiç işim olmaz..olacaksada 40000 deil de 41000 olmaz üzerine iddiaya girerdim :)
Sayın abka,
Yazdığınız yazıdan ne kadar subjktif olduğunuz anlaşılıyor. Daha siteyi bile doğru düzgün incelememişsiniz ahkam kesiyorsunuz. Dikkatle bakarsanız 3-4 günlük değil 4 aylık sinyallerin sonuçlarını sitede bulabilirsiniz. Tek tek nereden alınmış nereden satılmış listesi de var sitede. Anladığım kadarıyla siz bu işlere baya kafa yormuşsunuz ama başarılı olamamışsınız. Birinin başarısını görünce de çekemiyorsunuz. Çok ayıp.
Biri alıp 1000 kişiye dağıtacakmış. Kimmiş o baba yiğit. Bunu yapmaz zaten önceki mesajımda anlattığım nedenlerle. Ama yapacak olsa nasıl enseliyorlar görürsün. senin bile aklın şaşar. ayrıca bilgisayar mühendisi derken hava için söylemedim. Adamın işi bu bunu vurgulamak için söyledim. sense buna karşı birsürü ego tatminine yönelik laf etmişsin.
[QUOTE=aliyilmaz;68438]Sayın abka,
...........
[B]Benim eskiden bir zamanlar bu sitenin sahibiyle ortak çalışmalarım olmuştu.[/B] [B]Kendilerini oradan tanıyorum ve gerçekten haksızlık ettiğinizi düşünüyorum.[/B][/QUOTE]
yetkimden dolayı mail adresinizi görebiliyorum kayıt olurken mail adresiniz [email]aliyilmaz@ilgilisite.com[/email]
[QUOTE=abka;68441]geç o işi..sitenin adresini veren sensin..üstelik [B]bu konuda fikriniz ne diyerek adresi verip reklam yapan [/B]sensin..sistemim sadece geçmiş 3-5 güne ait sinyalleri var..ben sana[B] beleş [/B]olarak geçmişde 3 ay krallar gibi kazandırmış(bu sistem dediklerinden daha fazla),ama sonra tüm karı ve sermayeyi eritmiş sistem göstereyim.bazı garibanları aldadabilirler ama sistem çöplüğünde 100 sistem olan ben,foruma karşı sorumluluğumdan dolayı arkadaşları elbette uyarırım..orada sistemin içeriği hakkında hiçbirşey yok..sadece bir kazanç grafiği var...bu sistem tamamen doğru olsa bile bir kişi bile alsa bile onu,çoğaltıp 1.000 kişiye verebilir..işte o zaman bu sistem çöker..çünkü blok hareketleri py öper..bilgisayar mühendisi falan..bu meslekler arşa çakılı meslekler değil..geçmiş 1997 öss ve öys de matematik ve fen puanında türkiye sıralamasında ilk 500 e girmiş biri olarak bu meslekleri o kadar büyütmem..odtü ve bogaziçi bilgisayar müh. en yüksektir..oda ilk 2500 den alır...bu son sözleri sadece arkadaşın [B]bunlar okumuş adam ,yüksek adam balonu için [/B]söyleme zorunda kaldım..[/QUOTE]
Şahsınıza teşekkürü borç bilirim Sn.Abka. EYVALLAH!
[quote=Nohamura;68450]yetkimden dolayı mail adresinizi görebiliyorum kayıt olurken mail adresiniz [EMAIL="aliyilmaz@ilgilisite.com"]aliyilmaz@ilgilisite.com[/EMAIL][/quote]
evet mail adresim odur. bunu saklamıyorum ki. zaten kendim söyledim kendisiyle daha önce beraber çalışıyorduk diye. O zamanlar doğal olarak bana bir mail adresi vrilmişti. Hala da kullanıyorum. Ne varki bunda
Forum gerilmiş :D aliyilmaz hoşgeldin borsa paylaşımlarını bekleriz :) Astatin altını keşke satsaydım tüh 886 dan 875 e düştü :D Arkadaşlar bu akşam DJI için öngörüsü olan var mı? Araplar başka süpriz yaparlar mı dowa? :D
systems
5 dakk short signalde 15 dakk short signalde gun long signalde
sindi 35300 asayasında realiz etme bolgesi dedidim
o realiz bolgesi 34750 yeresinde bitme gerek burdan yukarya donme gerek... yoksa gun icte min 34000 yeresi hedef potans olur
dikat olun
evet, goruldugu gbi 870'de tutunamadigi icin ilk hedefi 850-852 civarlari...:p...
bazi uyeler icin neden tesekkur etme butonu yok acaba?...:o...
pardon, tamam, simdi gordum, demin gorunmuyordu...:)...
[QUOTE=aliyilmaz;68452]evet mail adresim odur. bunu saklamıyorum ki. zaten kendim söyledim kendisiyle daha önce beraber çalışıyorduk diye. O zamanlar doğal olarak bana bir mail adresi vrilmişti. Hala da kullanıyorum. Ne varki bunda[/QUOTE]
Bana bu yetki bahşedildiyse üyelerimizi korumak benim görevim paylaşım yerine kendinizi pazarlıyorsunuz bize paylaşım gerekiyor birşeyler kanıtlamak istiyorsanız paylaşım yaparak kanıtlayın lütfen.
[QUOTE=hexa;68453]Forum gerilmiş :D aliyilmaz hoşgeldin borsa paylaşımlarını bekleriz :) Astatin altını keşke satsaydım tüh 886 dan 875 e düştü :D Arkadaşlar bu akşam DJI için öngörüsü olan var mı? Araplar başka süpriz yaparlar mı dowa? :D[/QUOTE]
Dowun akıbeti Astatinin duasına kalmış.
Bizim Muhasebe hocamız zamanında şöyle demişti. Muhasebe programlarının bir çoğunun bilgisyar yazılımcıları hazırlar. Siz onlara söylersiniz onlar hazırlar. Fakat sağlam bir yazılım için aynı anda muhasebe bilgisine ve yazılım bilgisine sahip olmak şarttır.
[quote=Nohamura;68457]Bana bu yetki bahşedildiyse üyelerimizi korumak benim görevim paylaşım yerine kendinizi pazarlıyorsunuz bize paylaşım gerekiyor birşeyler kanıtlamak istiyorsanız paylaşım yaparak kanıtlayın lütfen.[/quote]
Sn. Nohamura,
Elbette paylaşımda yapacağım. Benim kimseden bir beklentim veya çıkarım yok inanın. Neden bu kadar sinirli bir toplumuz onuda anlayamıyorum. Herkes düşüncesini söylese direk aşağılamadan ve negatif pozitif yönlerine bakılsa sistemin daha güzel olurdu. Amacım da buydu zaten. Aslında uzun süre piyasalardan da uzak kaldım. O sitedeki sistemide tesadüfen gördüm. İnsanlar eleştirilerini yapsınlar belki sitenin sahibide bunlardan faydalanır diye düşünmüştüm. Çok saf düşündüm galiba neyse boşverin...
[quote=aliyilmaz;68462]Sn. Nohamura,
Elbette paylaşımda yapacağım. Benim kimseden bir beklentim veya çıkarım yok inanın. Neden bu kadar sinirli bir toplumuz onuda anlayamıyorum. Herkes düşüncesini söylese direk aşağılamadan ve negatif pozitif yönlerine bakılsa sistemin daha güzel olurdu. Amacım da buydu zaten. Aslında uzun süre piyasalardan da uzak kaldım. O sitedeki sistemide tesadüfen gördüm. İnsanlar eleştirilerini yapsınlar belki sitenin sahibide bunlardan faydalanır diye düşünmüştüm. Çok saf düşündüm galiba neyse boşverin...[/quote]
siz cok faydasini gordunuz mu? kac para yaptiniz net olarak?...:..:...
şelale
[quote=caretta;68463]siz cok faydasini gordunuz mu? kac para yaptiniz net olarak?...:..:...[/quote]
hayır bu sistemi kullanmadım ben dediğim gibi bir süredir piyasalardan da uzağım özel nedenlerle. ama zamanında başka bir sistem vardı saatlik çalışan o zamanlar gerçekten iyi kazanmıştım rakam vermeyeyim :) Ama bu 5 dk lık bir sistem ve daha çok sinyal üretiyor ve daha karlı. saatlik sistemlerde malum stoplar büyük olabiliyor ve can sıkıyor.
Birde kimse bu tür girişimlere veya yazılımlara şu gözle bakmıyor. Piyasada kaç ky para kazanabiliyorki düzenli olarak. Birileri çıkıp onlara yardımcı oluyor aslında birde bu tarafından bakmak lazım olaya. Belki burada iyi arkadaşlar vardır kazanıyorlardır. şimdi milyarlar veriliyor gibi görülüyor ama sistemsiz veya kötü sistem kullanan bir dünya ky var ortalıkta ve onlara bir yardım bir destek oluyor bu tür çalışmalar. İşte o kadar berbat ve üçkağıtçı bir toplum olmuşuz ki insanlar böyle şeyler yapılınca direk kesin üçkağıtçıdır diyebiliyorlar. Bu ülkede herşey zor malesef...
[quote=aliyilmaz;68466]hayır bu sistemi kullanmadım ben dediğim gibi bir süredir piyasalardan da uzağım özel nedenlerle. ama zamanında başka bir sistem vardı saatlik çalışan o zamanlar gerçekten iyi kazanmıştım rakam vermeyeyim :) Ama bu 5 dk lık bir sistem ve daha çok sinyal üretiyor ve daha karlı. saatlik sistemlerde malum stoplar büyük olabiliyor ve can sıkıyor.
Birde kimse bu tür girişimlere veya yazılımlara şu gözle bakmıyor. Piyasada kaç ky para kazanabiliyorki düzenli olarak. Birileri çıkıp onlara yardımcı oluyor aslında birde bu tarafından bakmak lazım olaya. Belki burada iyi arkadaşlar vardır kazanıyorlardır. şimdi milyarlar veriliyor gibi görülüyor ama sistemsiz veya kötü sistem kullanan bir dünya ky var ortalıkta ve onlara bir yardım bir destek oluyor bu tür çalışmalar. İşte o kadar berbat ve üçkağıtçı bir toplum olmuşuz ki insanlar böyle şeyler yapılınca direk kesin üçkağıtçıdır diyebiliyorlar. Bu ülkede herşey zor malesef...[/quote]
peki, o sistemin sahibi size, para kazandiran birseyi baskalari ile paylasmanin arkasinda yatan neden olarak ne gosterdi? para degildir herhalde, malum, 6 milyarin ne onemi var ki boyle bir durumda...
benim sistem ısrarla longta duruyor hala bozuldu heralde :)
[quote=furkan;68468]benim sistem ısrarla longta duruyor hala bozuldu heralde :)[/quote]
satin gitsin o sistemi o zaman...:..:...
[QUOTE=caretta;68469]satin gitsin o sistemi o zaman...:..:...[/QUOTE]
bakalım 17.00 barına ama sanmıyorum sat vermicek
[QUOTE=aliyilmaz;68462]Sn. Nohamura,
Elbette paylaşımda yapacağım. Benim kimseden bir beklentim veya çıkarım yok inanın. Neden bu kadar sinirli bir toplumuz onuda anlayamıyorum. [COLOR="Blue"][B]Herkes düşüncesini söylese direk aşağılamadan ve negatif pozitif yönlerine bakılsa sistemin daha güzel olurdu.[/B][/COLOR] Amacım da buydu zaten. Aslında uzun süre piyasalardan da uzak kaldım. O sitedeki sistemide tesadüfen gördüm. İnsanlar eleştirilerini yapsınlar belki sitenin sahibide bunlardan faydalanır diye düşünmüştüm. Çok saf düşündüm galiba neyse boşverin...[/QUOTE]
Hadi bakalım o zaman :
Videolardan birinde geçen söz "Sistemimiz normal şartlarda burada görüldüğü gibi 1400 puan kadar bir zarar ortaya çıkartmaz. Bu kesinlikle bir sabah boşluğundan kaynaklanmıştır. sevgili yatırımcılar."
Boşluk olunca sistem sinyal vermiyor mu yoksa sistemi af mı ediyoruz? Sistemler boşluklu açılışa yakalansın yakalanmasın tüm karıyla ve tüm zararıyla değerlendirilmelidir. Zararlara bahane bulunması o sisteme göre işlem yapan kişinin zararını engellemez.
Ayrıca arkadaşınıza sorabilir misiniz; bu sistem 39,933ten nasıl pozsiyon kapatabiliyor?
[IMG]http://img179.imageshack.us/img179/6739/aaaaaov6.png[/IMG]
[quote=furkan;68470]bakalım 17.00 barına ama sanmıyorum sat vermicek[/quote]
yok, pozisyonu degil, bizzat sistemin kendisini satin...ama 6 milyar olmaz, daha dusuk tutun fiyati...:..:...
[QUOTE=caretta;68472]yok, pozisyonu degil, bizzat sistemin kendisini satin...ama 6 milyar olmaz, daha dusuk tutun fiyati...:..:...[/QUOTE]
seri tam bilete satarım ozaman varsa isteyen hemen yollayim :)
PELLİNN nerdesin :)
aps değ, -13.000 lerde ..yatayda bu kadar olması ilginç..acaba şubata poz. mu taşınıyor...eger öyle değilse sert harekete gebeyiz..
[QUOTE=aliyilmaz;68466]hayır bu sistemi kullanmadım ben dediğim gibi bir süredir piyasalardan da uzağım özel nedenlerle....[/QUOTE]
arkadaşım burdaki üyeler biraz prof oluyor yanlış yerdesin :..:
bu arada geceye aralik kisa. sanirim uzlasmaya da o sekilde girerim, bakalim...
tabi bu arada maliyetim 34450...
[IMG]http://img222.imageshack.us/img222/8135/bbbbbdp0.png[/IMG]
38,980
36,006
49,390
gibi seviyelerden de pozsiyon kapatabilen yetenekli bir sistem.
Acaba sistemi yazan arkadaşınız VOBda endeks 30 kontratlarının 25 puan ve katları şeklinde çalıştığını biliyor mu?
Resimdeki kutu içindeki ilk işlem 39775 AL 38980 SAT 39775-38980=795 puan yapar. 796 puan yapmaz. Bu da bilgisayar mühendisi olmaktan ziyade ilkokulda öğretilen dört işlemden çıkartma olanın bilgisi gerektiriyor.
[QUOTE=abka;68475]aps değ, -13.000 lerde ..yatayda bu kadar olması ilginç..acaba şubata poz. mu taşınıyor...eger öyle değilse sert harekete gebeyiz..[/QUOTE]
Arlık vade -13110 Şubat vade +23748 Şubata poz taşlınıyor Net APSD +10,000 civarında.
systems
5 dakk short signalde 15 dakk short signalde gun long signalde
34725 asayası olmasa yukarya min 35400 yeresine potans var amma 34725 asayasında min 34000 düşme potans olur
Bu gece DJI artı kapatacağını pek sanmıyorum Kuveyt-DowChemical ile yapılacak olan 17 milyar dolarlık petrokimya anlaşması iptal oldu ayrıca. Astatin nerdesin yahu efkarlanıp Accept mi dinliyorsun :D Pozisyonlarımızı yazalım arkadaşlar lütfen :D